Matras Factory Nederland
Matras Factory België

Matrassen van Matras Factory

Wij maken matrassen, veilig en vertrouwd!

Bent u op zoek naar een nieuw matras? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U wilt de komende tien jaar toch elke dag plezier hebben van uw matras? Thuis uw keuze maken in onze webwinkel en binnen 10 á 15 werkdagen thuis laten bezorgen tegen een geringe bijdrage in de kosten? U kunt de matraskeuzetest doen, deze test zal u informeren welk matras het meest bij uw wensen aan zal sluiten. U krijgt twee uitkomsten om uit te kiezen: een voordelige variant of de meest luxe variant.

OPen dag Matras Factory

U weet wat u wilt, maar wat u wilt wijkt af van wat u aantreft op onze website? Juist dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een 'Matrassenfabriek' en onze hoofdactiviteit is het maken van matrassen.

Maar wij maken niet alleen de standaard matrasmaten, ook uw bootmatrassen, caravanmatrasen, kinder- en babymatrasen, wiegmatras, boxspring, loungematras of wat u maar wilt vervaardigen wij, persoonlijk voor u op maat gemaakt!

In ons "slaap-lab" bij de fabriek in Heerenveen kunt u in alle rust de kwaliteit van de matrassen testen en op deze manier veilig en vertrouwd een aankoop doen waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Matrassen advies

Matrassen bestaan er in veel verschillende soorten en maten en als u op zoek gaat naar een nieuw matras kan het zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. U kunt de juiste keuze maken wanneer u over de juiste kennis beschikt. Op onze website hebben we daarom veel informatie geplaatst over matrassen zodat u de juiste keuze kunt maken. De meest voorkomende matrassen soorten zijn:

Op iedere pagina kunt u afzonderlijk alles lezen over de specifieke eigenschappen van het betreffende materiaal. En klik hier voor tips bij het kopen van een nieuw matras.

Matrassen op maat

U weet al wat u wilt, maar uw matras heeft een niet alledaagse afmeting of vorm? Wij maken élk matras zelf in onze eigen fabriek! Dus heeft u een 'afwijkende' maat of staat de afmeting van uw gewenste matras niet in de maattabel, kijk dan op de pagina over matrassen op maat. Zo hebben we al vele klanten blij gemaakt met een babymatras op maat of caravan matrassen op maat.

Wij kunnen ieder gewenst matras maken, ongeacht welke afmeting of vorm!

M Line Voordeelweken: 25% korting op alle M Line matrassen!

U krijgt tijdelijk 25% korting op al onze M Line SlowMotion matrassen.

M Line matrassen

Blijf op de hoogte van al het nieuws in matrassen land met Matras Factory

Blijf via Facebook, LinkedIn en Twitter op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes.

Matras Factory
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Tel: 0513 640401

 

Matras Factory on LinkedIn Matras Factory on Facebook Follow Matras Factory on Twitter Volg Matras Factory op Google Plus

Matrassen van Matras Factory

Webshop keurmerk