Matras Factory Nederland
Matras Factory België

1000-Pocketveringmatrassen

Maximaal comfort door 1000 veren!

Wat geldt voor de klassieke pocketvering matrassen, geldt in nog sterkere mate voor de pocket 1000 matrassen: het is min of meer de overtreffende trap in slaapcomfort. Het aantal veren is meer dan verdubbeld, de omvang per veer gehalveerd: deze matrassen zijn in staat de contouren van uw lichaam uitermate nauwkeurig te volgen en dat voelt prettig aan.

Toch geldt ook voor deze zeer comfortabele collectie matrassen dat comfort dat u het eerst ervaart, wordt bepaald door de afdeklaag tussen de veren en de luxe THERMOCOOL™ matrashoes.

Het eerste ervaart u het comfort van de 3 cm dikke koud-, latex-, of Nasa-thermoplast schuimlaag, pas daarna ervaart u de luxe van 1000 individueel verpakte en onderling met elkaar verbonden veren. Kies daarom zorgvuldig wat het meest aan uw wensen tegemoet komt.

Meer comfort door betere ventilatie

Matras Factory brengt aan de boven- en onderzijde van de veren kernen slijtvaste drukverdelers aan, waarna de matras langs de randen wordt afgewerkt met stevige polyether balken. Een comfortlaag van diverse soorten schuim of latex vormt de afdekking en het eerste gevoel van comfort in deze matrassen, die beter ventileren dan welke andere matrassen ook. De veren laten de lucht namelijk vrijelijk door de matras stromen en dat is een belangrijk comfort- en hygiëne-aspect. In het bijzonder voor iedereen die veel transpireert.

Het klassieke binnenverings- of pocketvering matras telt ±360 veren van één soort. De ultieme pocketveringmatras telt ±1000 stalen veren van verschillende sterktes, waardoor we comfortzones kunnen maken: deze matrassen ondersteunen steviger op de plekken waar u wat zwaarder bent (heupen, schouderpartij).

1000-pocketveren matras 'Dover'

1000-Pocketveringmatrassen | Matras Factory
Binnenwerk:
1000 verpakte pocketveren, verdeeld in vijf zones, afgedekt met een flinke laag koudschuim.
Ligcomfort:
Medium - Stevig
Matrashoogte:
Ca. 23 cm
Matrashoes:
Luxe afritsbare THERMOCOOL™ dubbeldoeks matrashoes, voor extra comfort. Afritsbaar, anti-allergisch en wasbaar tot 40°C.
Matrasdrager:
Geschikt voor elke goed ventilerende bedbodem, vlak of verstelbaar.
Fabrieksgarantie:
5 jaar
Dikte kern:
19 cm
Vanaf: €  429,- Meer informatie…

1000-pocketveren matras 'Londen'

1000-Pocketveringmatrassen | Matras Factory
Binnenwerk:
1000 verpakte pocketveren, verdeeld in vijf zones, afgedekt met een royale laag latex.
Ligcomfort:
Medium - Zachte bovenlaag
Matrashoogte:
Ca. 23 cm
Matrashoes:
Luxe afritsbare THERMOCOOL™ dubbeldoeks matrashoes. Deze matrashoes is wasbaar tot 40°C en anti-bacterieel en anti-allergisch
Matrasdrager:
Geschikt voor elke goed ventilerende bedbodem, vlak of verstelbaar.
Fabrieksgarantie:
5 jaar
Dikte kern:
19 cm
Vanaf: €  479,- Meer informatie…