Matras Factory Nederland
Matras Factory België

Beddengoed online kopen

Door ons team is een selectie gemaakt uit het beste beddengoed om uw matras te beschermen. U vindt zowel de matrasbeschermer, het molton hoeslaken als een Jersey hoeslaken in deze webshop.

Tevens hebben wij de split/covers voor uw geselecteerd die garant staan voor een goede pasvorm. Deze artikelen kunnen in samenhang met uw matras of topdekmatras besteld worden, zodat er geen extra verzendkosten bij komen.

 

Matrasbeschermer Jute

Beddengoed online kopen | Matras Factory

Een goede matrasonderlegger, ook wel matrasdek of matrasbeschermer genoemd, voorkomt voortijdige slijtage aan uw kostbare matras. Want ongeacht of de matrasbeschermer ligt op een spiraalbodem, gaatjesbodem (vlavrobodem) of lattenbodem (al dan niet verstelbaar), uw matras heeft te lijden door wrijving.

Vanaf: €  13,- Meer informatie…

Molton

Beddengoed online kopen | Matras Factory

Dit 100% geweven katoenen molton hoeslaken beschermt uw matras en verlengt de duurzaamheid van uw matras. Het hoeslaken is perfect passend, ook op dikke matrassen en waterbedden. Deze molton heeft een hoekhoogte van 30 cm.

Vanaf: €  23,- Meer informatie…

Molton Split

Beddengoed online kopen | Matras Factory

Een molton stretch uit grootmoeders tijd. Waarom? Omdat deze moltons gewoon goed en duurzaam zijn. Daarnaast bieden ze een perfecte bescherming van uw kostbare matras. Deze molton is gebreid met een 100% katoenen pool, in een 200 grams per M2 uitvoering en is onze best-seller ! Deze molton beschikt over een uitstekende pasvorm met hoeken van 25 cm. De afwerking van deze kwalitatief hoogwaardige molton is perfect.
100% geweven katoen 200 grams m²

Vanaf: €  44,- Meer informatie…

Molton Dekmatras

Beddengoed online kopen | Matras Factory

Een 100% geweven katoenen molton hoeslaken voor uw topdekmatras. Deze molton beschermt uw topper en verlengt de duurzaamheid van uw dekmatras. Perfect passend door de aangepaste hoekhoogtes van circa 10 centimeter.

Vanaf: €  25,- Meer informatie…

Molton Dekmatras Split

Beddengoed online kopen | Matras Factory

Een molton uit grootmoeders tijd. Waarom? Omdat deze moltons gewoon goed en duurzaam zijn. Daarnaast bieden ze een perfecte bescherming van uw kostbare matras. Deze molton is geweven met 100 % hoogwaardige katoen. De 240 grams M2 uitvoering is slijtvast en heeft een groot vochtopnemend vermogen. Deze molton beschikt over een uitstekende pasvorm met hoeken van 10 cm.  De afwerking van deze kwalitatief hoogwaardige molton is perfect. 

Vanaf: €  44,- Meer informatie…

Split Hoeslaken Topper Jersey

Beddengoed online kopen | Matras Factory

Met onze witte Jersey hoeslakens legt u de basis voor een goede en gezonde nachtrust. Deze jersey hoeslakens zijn gebreid met 100% gekamde katoen, waarmee een lange levensduur wordt bevorderd. De pasvorm met hoeken van 25 cm is perfect en dus ook voor de hogere topdek matrassen geschikt, rondom voorzien van elastiek met een split in het midden van circa 65 centimeter waardoor hij zowel geschikt is voor matrassen als voor dekmatrassen.

Vanaf: €  28,- Meer informatie…

Waterdicht Molton Hoeslaken

Beddengoed online kopen | Matras Factory

Deze waterdichte molton hoeslaken beschermt uw matras tegen vocht. De bovenlaag van deze molton is van 100% katoen, de onderkant is voorzien van een PE-PP coating.

Vanaf: €  19, 50 Meer informatie…

M Line Dekbed Tender Touch I -50% korting

Beddengoed online kopen | Matras Factory

Tijdelijk

50% korting

De M Line Tender Touch I is een uniek innovatief 4-seizoenen dekbed met uitstekende vochtregulatie en waarbij de temperatuur constant behaaglijk blijft! Het voelt licht aan en valt comfortabel om het lichaam. Het Tender Touch I dekbed is geheel naar persoonlijke wens aan te passen.
 

Normaal vanaf: €  399,- Actieprijs vanaf: €  199,50 Meer informatie…

Incontinentie Matrashoes

Beddengoed online kopen | Matras Factory

De nieuwste generatie incontinentie matrashoezen zijn gemaakt van een 100% katoenen Jersey voorzien van drie opeenvolgende coatingslagen. De matrashoezen zijn hierdoor waterdicht, urinebestendig, maar toch ademend, soepel en zacht, en zelfs na talrijke was beurten blijft de hechting ongewijzigd. De ideale oplossing voor iedereen die een betere bescherming zoekt voor zijn eigen matras thuis, maar ook voor in hotels, klinieken, kuur-oorden een rustgevende bescherming van uw hoogwaardige matrassen. De voordelen voor u op een rij :

* Waterdicht
* Micro ademend, dus geen zweterig gevoel
* Easy care -wasbaar op 95 Graden Celsius-droger op lage temperatuur
* Slaapzijde is van katoen, absorberend en huidvriendelijk
* Geruisloos
* Eenvoudig afritsbaar, door de 3 zijdige ritssluiting
* Ecologisch verantwoord : recyclebaar produkt
* West Europesche gecertificeerde produktie

Vanaf: €  45,- Meer informatie…

DBug design klamboe

Beddengoed online kopen | Matras Factory

Zelfs zonder boor komt er geen mug meer door. Eindelijk is er nu iets op de markt waar muggen echt een bloedhekel aan hebben. Een steekhoudende oplossing die 100% veilig is voor jong en oud. Puur natuurlijke bescherming die in een handomdraai geïnstalleerd kan worden zonder uw huis te beschadigen.

Vanaf: €  93,- Meer informatie…