Matras Factory Nederland
Matras Factory België

Caravan matrassen en bootmatrassen

Een goed ventilerend, gezond en comfortabel caravanmatras of bootmatras is voor ons een uitdaging, die wij graag met u aangaan!

Matras Factory maakt hoogwaardig slaapcomfort voor in uw boot, caravan of camper. Het volledige productieproces wordt in eigen fabriek in Heerenveen ingevuld. Hierdoor zijn er vele voordelen voor u, een ruime keuze uit de beste grondstoffen, snelle levertijd en garanties voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij maken naar uw wensen een comfortabel bootmatras of caravan matras in elke vorm of uitvoering, geheel volgens de contouren van uw bedbodem. Hierdoor zorgt Matras Factory voor een gezonde en uitgeruste vakantie aan boord van uw vaar- en voertuig voor plezier of beroep.

boot matrassen offerte camper matrassen offerte caravan matrassen offerte

Veel boten en caravans worden vaak gebruikt aangeschaft, de nieuwe trotse bezitter slaapt vaak op de bootmatrassen / caravan matrassen van de vorige eigenaar, die daar met zijn partner, familie of vrienden vaak lange tijd op heeft geslapen.

Vaak zien deze bootmatrassen / caravan matrassen er aan de buitenkant nog goed uit. Maar schimmels in meer of mindere mate zijn niet altijd zichtbaar, en er laat niets aan de verbeelding over dat dit een ongezond slaapklimaat kan opleveren. Vocht en condens, en een klam aanvoelend matras worden voornamelijk veroorzaakt door ons eigen lichaam. Ieder mens verliest zo'n 0,5 liter vocht per nacht. Onze aandacht gaat dan ook uit naar de combinatie van de grondstofmaterialen die zorg draagt voor een goed ventilerend, comfortabel, en dus voor u; een gezond matras.

bootmatrassen voorbeelden

Matrassen speciaal voor u op maat gemaakt!

We maken in principe elk denkbare contour, mits we van u de juiste vorm en maten krijgen aangeleverd. Ronde, ovale, rechthoekige of puntige vormen, het maakt onze maatwerkers niet uit. Als u van papier een mal maakt van de gewenste vorm, of een tekening met de juiste maten, of aan de hand van de oude matrassen (als u dat wenst kunnen wij deze ook bij u af laten halen) dan maken wij een offerte in de door u gewenste kwaliteit.

U kunt een keuze maken uit de verschillende kernmaterialen, die verkrijgbaar zijn in soft -medium- of firm-comfort.

Hier kunt u de verschillen tussen al deze maat matras materialen vinden. Welke eigenschap hoort nou bij welk materiaal en wat raden we aan voor bootmatrassen en caravan matrassen? Lees het hier.

Voorbeelden

Bootmatrassen
Caravan matrassen
Bootmatras Caravanmatras

 

Geeft u ook de gewenste dikte op?

Gebruiksvriendelijke afwerking

Al onze campermatrassen, caravanmatrassen en bootmatrassen worden afgewerkt met een vochtdoorlatende, ademende bekleding die snel droogt en die eenvoudig te reinigen is. Wasbaar en afritsbaar voor extra hygiëne en gebruiksgemak.

U kunt ook kiezen voor de speciaal voor Matras Factory ontwikkelde Coolmax matrasstof in het marine blauw, met de hieronder genoemde specifieke eigenschappen.

CoolMax®: Een intelligente matrasstof met gevoel voor temperatuur

Fysiologische voordelen

CoolMax® regelt  's nachts de vochtafscheiding van het lichaam en zorgt daadwerkelijk voor een verminderde transpiratie 's nachts. Testen inzake vochtbeheer hebben aangetoond dat CoolMax® aanmerkelijk sneller droogt dan andere, goed absorberende weefsels.

Sneldrogend

Dankzij de in CoolMax verwerkte Dacron® vezel, is deze speciaal ontwikkelde matrastijk luchtdoorlatend en sneldrogend. Na 30 minuten is CoolMax® volledig droog, terwijl katoenweefsels na eenzelfde periode nog steeds 50% vocht bleken te bevatten.

Perfecte combinatie

CoolMax® is de ideale matrasstof, dankzij de unieke combinatie van de specifieke eigenschappen. CoolMax® is vochtregulerend omdat het de nachtelijke transpiratie vermindert, luchtdoorlatend is en snel drogend, maar ook absorberend.

Blijvende kwaliteit

Door de intrinsieke kwaliteiten van CoolMax® wordt de vorming van vlekken verhinderd, mits het product niet met chemicaliën, laminaten of elektrostatisch is behandeld. Hierdoor blijven de vochtregulerende eigenschappen intact, ook na de zoveelste wasbeurt.

Anti-bacterieel

Een door zijn specifieke eigenschappen antibacterieel en schimmelwerend dubbeldoek, helpt gezondheidsproblemen te vermijden.

Levertijden:

Reken op een levertijd van 2 á 3 weken.