Matras Factory Nederland
Matras Factory België

Matrassenfabriek

Wij maken wat u wilt!

Matras Factory is geen beddenspeciaalzaak, maar een heuse matrassenfabriek die ook produceert voor merkfabrikanten. Onder ons eigen merk produceren en verkopen we zelfontwikkelde matrassen van hoog kwalitatief niveau. Doordat we meer dan 20 jaar ervaring hebben, zijn we ware matrassen specialisten geworden.showroom Heerenveen

We weten als geen ander dat het soms erg lastig kan zijn om het juiste matras te vinden. Daarbij helpen we u graag door onze kennis en expertise met u te delen. U kunt al onze matrassen online kopen, maar u kunt ook langskomen in een van onze showrooms.

Vindt u het moeilijk om online te beslissen?

Dan bent u gedurende werkdagen (dus van maandag tot en met zaterdag) van harte welkom in onze fabriekshowrooms, in Heerenveen en Schiedam. In Heerenveen, waar ook de fabriek gevestigd is, hebben wij een heus ‘slaap-lab’, waar u al onze modellen zelf kunt uitproberen. Uiteraard zullen we u deskundig en zorgvuldig voorlichten.

Tientallen verschillende matrassen liggen op uw oordeel te wachten in alle denkbare maatvoeringen. U kunt ze allemaal uitproberen.

En hebben we desondanks niet wat u wilt?

Dan maken we het voor u. Bij ons slaagt u altijd.