Matras Factory Nederland
Matras Factory België

M Line matrassen | 25% korting

M Line matrassen aanbieding

Het doel van M Line matrassen is om een zo optimaal mogelijk slaapklimaat voor hun klanten te creëren. Met de nieuwe M Line SlowMotion HYBRID matrassen wordt er een nieuw hoofdstuk in het boek over slapen geïntroduceerd. De matrassen uit deze lijn beschikken over ongekende drukverlagende eigenschappen en zorgen voor een heerlijk diepe slaap. Niet voor niets worden de matrassen van M Line gepromoot door Nederlands beste topsporters.

M Line SlowMotion HYBRID matrassen

De matrassen uit deze serie van M Line zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch traagschuim met infused Slow Motion Gel (iSM-Gel). Het schuim weet zich perfect naar de contouren van het lichaam te vormen en biedt ondersteuning op de juiste plekken. De matrassen zijn ieder opgebouwd uit verschillende lagen. Elk van deze lagen heeft unieke eigenschappen, en de combinatie van deze eigenschappen resulteert in een unieke ondersteuning. Dit laat zich vertalen in een comfort dat u direct voelt als u in bed stapt.

M Line SlowMotion matrassenDe basis van de matrassen uit de M Line SlowMotion HYBRID serie bestaat ófwel uit hoogwaardig HR-schuim, ofwel uit een basis bestaande uit pocketveren. Deze basis is voorzien van meerdere ingebouwde comfortzones die zorgen voor een ergonomische ondersteuning van de wervelkolom. Ook zal het uit bed stappen en draaien minder inspanning vergen dan bij reguliere matrassoorten. Dit is het resultaat van de gepatenteerde schokdempers die in de matrastypen 4, 5, 6 en 7 zitten ingebouwd.

De matrastypen SlowMotion 4 en SlowMotion 5 zijn tevens voorzien van een FleXnet-Supportsysteem. Dit houdt in dat een flexibel vezelnet is gecombineerd met het visco elastisch M Line materiaal om ervoor te zorgen dat de heup in zowel liggende als zittende positie extra wordt ondersteund.

iSM-Gel van M Line

M Line ism-gel icoonHet door M Line bedachte infused SlowMotion Gel (kortweg: iSM-gel) zit in al het visco elastische schuim van de matrassenfabrikant. Dit zorgt voor een zeer comfortabele en goed ventilerende bovenlaag in de matrassen. Doordat het iSM-gel zeer gelijkmatig in het schuim is verdeeld blokkeert het de ventilatie niet en kan het opencellige schuim juist beter zijn werk doen. Dit werk is onder andere het afvoeren van de grote hoeveelheid vocht die iedere nacht vrijkomt tijdens het slapen.

Uw lichaamsvocht en tevens warmte worden door de hulp van het iSM-Gel via de onbelaste delen van het schuim afgevoerd, zodat uw bed ten alle tijden behaaglijk aanvoelt. De temperatuur blijft gedurende het hele jaar aangenaam in bed en u ervaart een uiterst stabiele ondersteuning.

M Line matrassen zijn drukverlagend & drukverdelend

De matrassen uit de SlowMotion HYBRID serie laten zich kenmerken door twee belangrijke aspecten: drukverlagend en drukverdelend.

Drukverlagend

Omdat het materiaal drukverlagend werkt komt er tijdens de slaap minder druk op de uitstekende lichaamsdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de schouders en de heupen. Dit zijn de delen van het lichaam die als eerste in contact staan met het matras, de meeste druk geven en bij reguliere matrassen de meeste tegendruk ervaren. Door het drukverlagende vermogen van de matrassen van M Line ligt het gewicht niet op één bepaald punt wat de doorbloeding van het lichaam erg ten gunste komt.

Drukverdelend

Doordat de matrassen ook een drukverdelende werking hebben wordt uw lichaamsgewicht optimaal over het materiaal verspreidt. U kunt dit een beetje zien als zweven, omdat het lichaam op alle plekken op dezelfde manier wordt ondersteund. Dit ‘zweven’ zorgt ervoor dat uw lichaam zich kan ontspannen en de spieren en zenuwen minder belast worden. Op die manier slaapt u dieper, draait u minder en zal de herstellende werking van slaap meer effect hebben.

M Line en topsport

M Line matrassen zijn drukverlagend en aanbevolen door topsportersTopsporters zijn al sinds mensenheugenis op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die kunnen bijdragen aan het verbeteren van hun sportprestaties. Zo probeerden zij al de klapschaats, aerodynamische pakken en een brede variëteit aan diëten. Maar een belangrijk onderdeel van het trainingsproces van de topsporter wordt vaak vergeten: de slaap. Niets is belangrijker voor een atleet op de top van zijn of haar kunnen dan een goede nachtrust.

In de gemiddeld acht uren die we iedere nacht slapen, herstellen onze spieren zich en worden herinneringen (aan de training) opgeslagen in het langetermijngeheugen. Het is dan ook van groot belang voor topsporters om een zo optimaal mogelijke nachtrust te krijgen. Zo hebben ook veel Nederlandse topsporters M Line een vast onderdeel van hun strikte trainingsregime gemaakt.

Dat de SlowMotion HYBRID serie een uniek slaapconcept is onderstreept ook voetbalinternational Anouk Hoogendijk: ‘’Ik ben een strever. Als ik iets doe, wil ik het goed doen en alles eruit halen. Ik houd altijd rekening met voetbal; met voeding, rust en mijn sociale leven. Het is super om dit jaar naar het WK te gaan. Tijdens het WK moet alles op zijn plek vallen. Je hebt er jarenlang naar toe gewerkt en dat moet je in een hele korte tijd kunnen laten zien. Op zo’n moment moet alles perfect zijn; je moet zorgen dat je hoofd leeg is, maar ook vooral je lichaam uitgerust. Daarom is M Line voor mij dé ideale trainingspartner.’’

Ook professioneel veldrijdster Sophie de Boer kan inmiddels niet meer zonder haar trouwe trainingsmaatje; haar M Line matras. Sophie: ‘’Om beter te kunnen worden moet je een bepaalde trainingsarbeid leveren. Maar hoe hoger deze is, dus hoe dichter je bij de top komt, des te meer zul je moeten rusten. Daarom is rust minstens net zo belangrijk. M Line biedt mij dat extra stukje comfort en dat biedt mij als sporter de mogelijkheid om nog meer kwaliteit uit mijn rust te halen.’’

Variaties in de M Line SlowMotion HYBRID serie

Er zijn zes verschillende typen matrassen in de nieuwe serie van M Line te onderscheiden.

M Line Slow Motion 3 en 4

De M Line SlowMotion 3 en de M Line SlowMotion 4 beschikken over een basis van opencellig en stevig HR schuim. De toplaag bestaat bij beiden uit het visco-elastische schuim van M Line met de innovatie iSM-Gel erin verwerkt. Dit mengsel uit zich in een schuim dat zich perfect vormt naar de contouren van uw lichaam. De SlowMotion 3 heeft een optimale drukverdeling en een gegolfd oppervlak, de SlowMotion 4 biedt hier bovenop ook nog extra ondersteuning voor de heupenpartij. Beide matrassen zijn 22 centimeter in hoogte.

M Line Slow Motion HYBRID 5 en 6

De eerste hybride combinatie in deze nieuwe serie van M Line begint bij de M Line SlowMotion 5 en de M Line SlowMotion 6. Aan deze matrassen wordt er een extra laag toegevoegd die zorgt voor een verbeterde mobiliteit in bed; dit zorgt ervoor dat u zich gemakkelijk kan draaien als u in bed ligt. Deze toplaag bestaat uit de ‘reguliere’ laag van het visco-elastische schuim gecombineerd met de slimme iSM-gel van type 3 en 4, met daaronder nog eens een stevige visco-elastische laag.

Deze combinatie van toplagen uit zich in een materiaal dat zich perfect voegt naar de contouren van uw lichaam. De basis van beide matrassen bestaat uit een stabiele kern van pocketveren, opgedeeld in zeven verschillende comfortzones. De SlowMotion 5 heeft een optimale drukverdeling, de SlowMotion 6 biedt hier bovenop ook nog extra ondersteuning voor de heupenpartij. Beide matrassen zijn 26 centimeter in hoogte.

Slow Motion HYBRID Premium 7 en 8

In de M Line SlowMotion 7 en de M Line SlowMotion 8 worden de nieuwste technieken op slaapgebied moeiteloos met elkaar gecombineerd. De visco-elastische toplaag zorgt voor een optimale ondersteuning, terwijl de schuimballen in de Dynamic Support laag u in staat stellen om gemakkelijker te draaien in bed. Met toevoeging van de opencellige AirRelease tussenlaag is een optimale vochtafvoer gerealiseerd.

De combinatie met de onderlaag van een zevenzone pocketveer, de Dynamic Support laag en de hoogwaardige Adapt Cover zorgen voor een aanzienlijke verbetering in de slaapkamer. De SlowMotion 6 heeft een optimale drukverdeling en een gegolfd oppervlak, de SlowMotion 7 biedt hierbovenop ook nog extra ondersteuning voor de heupenpartij. Beide matrassen zijn 26 centimeter in hoogte.

Innovatieve technieken

M Line heeft in de productie van haar matrassen gebruik gemaakt van een veelvoud aan innovatieve technieken. Hieronder staat kort beschreven wat iedere techniek inhoudt.

Hygienic Climate Control

De HCC technologie zorgt voor een blijvende antibacteriële werking, en biedt bescherming tegen schimmel, huisstofmijt en onaangename geuren.

FleXnet Support

Een flexibel vezelnet dat er voor zorgt dat de zwaar belaste delen extra ondersteund worden, wat resulteert in een stabiele ondersteuning van het lichaam.

Air Based

Deze tijk zorgt voor een optimale ventilatie van het matras. De combinatie van deze tijk met de open celstructuur van het schuim zorgt voor een uitstekende klimaatbeheersing.

Dynamic support

Deze technologie zorgt voor een dynamische ondersteuning van het lichaam; het verhoogt de wendbaarheid waardoor de matrassen van M Line in iedere houding heerlijk liggen.

Air Release

Deze techniek zorgt ervoor dat vocht en warmte zeer efficiënt wordt afgevoerd, waardoor er een aangenaam slaapklimaat ontstaat.

M Line garantie

M Line biedt standaard een 100 dagen omruilgarantie aan al haar klanten. Dit houdt in dat u het matras 100 dagen kan uittesten alvorens u besluit deze te houden. Daarnaast biedt M Line een garantie van 10 jaar op alle matrastypen.

Actuele M Line prijzen en aanbiedingen

Bij Matras Factory bent u verzekerd van de beste service en goede producten tegen een aantrekkelijke prijs. In de huidige M Line Actieweken krijgt u 25% korting op álle M Line Slow Motion matrassen en 15% korting op het M Line YOU matras.

M Line matras Slow Motion 3

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory

Tijdelijk

25% korting
Binnenwerk:
HR-schuim met HCC®-technologie met M Line Visco-elastisch schuim met iSM-Gel Sublieme drukverlaging
Ligcomfort:
Medium - Soft
Matras hoogte:
22 cm
Matrashoes:
Adapt Cover 7-zones, Afritsbaar, wasbaar en antibacterieel
Fabrieksgarantie:
10 jaar volgens M Line voorwaarden
Omruilgarantie:
100 dagen omruilgarantie
Verzendservice:
Gratis bij u thuisbezorgd
Normaal vanaf: €  1.099,- Actieprijs vanaf: €  824,25 Meer informatie…

M Line matras Slow Motion 4

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory

Tijdelijk

25% korting
Binnenwerk:
HR-schuim met Stevige Visco-elastische onderlaag en daarop M Line Visco-elastisch schuim met iSM-Gel
Ligcomfort:
Medium
Matras hoogte:
22 cm
Matrashoes:
Adapt Cover, Afritsbaar, wasbaar en antibacterieel
Fabrieksgarantie:
10 jaar volgens M Line voorwaarden
Omruilgarantie:
100 dagen omruilgarantie
Verzendservice:
Gratis bij u thuisbezorgd
Normaal vanaf: €  1.199,- Actieprijs vanaf: €  899,25 Meer informatie…

M Line matras Slow Motion 5

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory

Tijdelijk

25% korting
Binnenwerk:
7-Zone pocketvering onderlaag, HR-schuim met HCC®-technologie en M Line Visco-elastisch schuim met iSM-Gel als toplaag
Ligcomfort:
Extra soepel, extra ventilatie
Matras hoogte:
26 cm
Matrashoes:
Adapt Cover, Afritsbaar, wasbaar en antibacterieel
Fabrieksgarantie:
10 jaar volgens M Line voorwaarden
Omruilgarantie:
100 dagen omruilgarantie
Verzendservice:
Gratis bij u thuisbezorgd!
Normaal vanaf: €  1.349,- Actieprijs vanaf: €  1011,75 Meer informatie…

M Line matras Slow Motion 6

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory

Tijdelijk

25% korting
Binnenwerk:
7-zones pocketvering, met HR-schuim met HCC®-technologie en M Line Visco-elastisch schuim met iSM-Gel
Ligcomfort:
Medium - Soepel
Matras hoogte:
26 cm
Matrashoes:
Adapt Cover, Afritsbaar, wasbaar en antibacterieel
Fabrieksgarantie:
10 Jaar
Omruilgarantie:
90 dagen
Verzendservice:
Gratis thuisbezorgd
Normaal vanaf: €  1.499,- Actieprijs vanaf: €  1124,25 Meer informatie…

M Line matras Slow Motion 7

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory

Tijdelijk

25% korting
Binnenwerk:
7-Zone pocketveren kern met Traagschuim toplaag
Ligcomfort:
Drukverlagend
Matras hoogte:
26 cm
Matrashoes:
Adapt Cover® matrashoes. Afritsbaar en wasbaar
Fabrieksgarantie:
10 jaar volgens M Line voorwaarden
Omruilgarantie:
100 dagen omruilgarantie
Verzendservice:
Gratis bij u thuisbezorgd
Normaal vanaf: €  1.699,- Actieprijs vanaf: €  1274,25 Meer informatie…

M Line matras Slow Motion 8

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory

Tijdelijk

25% korting
Binnenwerk:
7-Zone pocketveren kern met Traagschuim toplaag
Ligcomfort:
Drukverlagend
Matras hoogte:
26 cm
Matrashoes:
Adapt Cover® matrashoes. Afritsbaar en wasbaar
Fabrieksgarantie:
10 jaar volgens M Line voorwaarden
Omruilgarantie:
100 dagen omruilgarantie
Verzendservice:
Gratis bij u thuisbezorgd
Normaal vanaf: €  1.799,- Actieprijs vanaf: €  1349,25 Meer informatie…

M Line matras SlowMotion You

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory

Tijdelijk

15% korting
Binnenwerk:
Met volledig individueel ingestelde comfortzones
Ligcomfort:
Volledig individueel ingesteld
Matras hoogte:
26 cm
Matrashoes:
Adapt Cover® matrashoes. Afritsbaar, wasbaar en antibacterieel
Fabrieksgarantie:
10 jaar volgens M Line voorwaarden
Omruilgarantie:
M Line garantie - Incl. professionele nazorg
Verzendservice:
Gratis bij u thuisbezorgd
Normaal vanaf: €  1.799,- Actieprijs vanaf: €  1529,15 Meer informatie…

M Line Rio 1 matras (soft)

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory

Tijdelijk

20% korting
Binnenwerk:
ClimaSupport schuim van M Line
Ligcomfort:
Soft
Matras hoogte:
22 cm
Matrashoes:
M Line Adaptive Cover, wasbaar op 60 graden
Fabrieksgarantie:
5 jaar
Omruilgarantie:
100 Dagen omruilgarantie
Verzendservice:
Gratis thuisbezorgd
Normaal vanaf: €  749,- Actieprijs vanaf: €  599,20 Meer informatie…

M Line Rio 2 matras (stevig)

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory

Tijdelijk

20% korting
Binnenwerk:
ClimaSupport schuim van M Line
Ligcomfort:
Stevig
Matras hoogte:
22 cm
Matrashoes:
M Line Adaptive Cover, wasbaar op 60 graden
Fabrieksgarantie:
5 jaar
Omruilgarantie:
100 dagen omruilgarantie
Verzendservice:
Gratis thuisbezorgd
Normaal vanaf: €  849,- Actieprijs vanaf: €  679,20 Meer informatie…

M Line Multi Motion 1 bedbodem

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory
Binnenwerk:
Mini-pocketveren, verende latten
Ligcomfort:
Perfect in combinatie met een M Line matras
Matras hoogte:
10 cm exclusief de potenset
Matrashoes:
Stoffering van deze bedbodem bestaat uit een driedimensionale open geweven structuur. Optimale lucht en vochtregulatie
Fabrieksgarantie:
10 jaar garantie
Omruilgarantie:
100 dagen omruilgarantie
Verzendservice:
Gratis bij u thuisbezorgd
Vanaf: €  749,- Meer informatie…

M Line Multi Motion bedbodem elektrisch

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory
Binnenwerk:
Mini-pocketveren, hoogwaardig visco-elastisch schuim, verende beukenhouten latten, 2 motoren, traploze verstelling.
Ligcomfort:
Perfect in combinatie met een M-Line matras. Rug- en voeteinde onafhankelijk in hoogte te verstellen
Matras hoogte:
10 cm exclusief de potenset
Matrashoes:
Stoffering van deze bedbodem bestaat uit een driedimensionale open geweven structuur. Optimale lucht en vochtregulatie
Fabrieksgarantie:
10 jaar fabrieksgarantie
Omruilgarantie:
90 dagen omruilgarantie
Verzendservice:
Gratis bij u thuisbezorgd
Vanaf: €  1.299,- Meer informatie…

M Line Multi Motion 1 inlegbodem

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory
Binnenwerk:
Kern bodem: 7 zone mini-pocketveer met 3D doek
Ligcomfort:
Goede ondersteuning en optimale ventilatie over de hele bedbodem
Matras hoogte:
Hoogte van de bedbodem is circa 13 cm
Matrashoes:
3D doek
Fabrieksgarantie:
10 jaar garantie volgens M Line Voorwaarden
Omruilgarantie:
M Line omruilgaratievoorwaarden
Verzendservice:
Gratis thuisgezorgd
Vanaf: €  349,- Meer informatie…

M Line Start Intense topper

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory
Binnenwerk:
Traagschuim HR-schuim SG 65
Ligcomfort:
Soepel
Matras hoogte:
Ca. 5 cm
Matrashoes:
Afritsbaar en wasbaar. 85% polyester, 15% viscose
Fabrieksgarantie:
3 jaar volgens M Line voorwaarden
Omruilgarantie:
100 dagen
Verzendservice:
Gratis bij u thuisbezorgd
Vanaf: €  424,- Meer informatie…

M Line Luxe Intense topper

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory
Binnenwerk:
Traagschuim HR-schuim SG 65
Ligcomfort:
Soepel
Matras hoogte:
Ca. 8 cm
Matrashoes:
Wasbaar en afritsbare HCC matrashoes
Fabrieksgarantie:
3 jaar volgens M Line voorwaarden
Omruilgarantie:
100 dagen
Verzendservice:
Gratis bij u thuisbezorgd
Vanaf: €  524,- Meer informatie…

M Line matras Omruilgarantie

M Line matrassen | 25% korting | Matras Factory
Omruilgarantie:
100 dagen
Vanaf: €  0,- Meer informatie…