Dunlopillo aanbiedingen

Dunlopillo Visco Classic

Viscoschuim zorgt voor perfecte lichaamsondersteuning, heeft een hoge puntelasticiteit, uitstekende luchtcirculatie en perfecte vochtregulatie. Onder invloed van de lichaamswarmte past het Viscoschuim zich helemaal aan de lichaamsvorm aan. Hoe u ook ligt, de druk wordt gelijkmatig over het hele matras verdeeld. Juiste deze perfecte combinatie van het warmtegevoelige Viscoschuim en de ondersteunende middenkern van pocketvering staat garant voor uitzonderlijk ligcomfort.

Meer dan 50% korting! Beperkte voorraad dus OP = OP!

De matrassen liggen bij ons op voorraad en zijn dus direct leverbaar, de matrassen worden gerold binnen 2 werkdagen aan u geleverd via GLS.

Inclusief dubbeldoeks Amicor Pure matrashoes

Het Dunlopillo Visco Classic pocketveringsmatras wordt afgewerkt met een dubbeldoeks Amicor Pure matrashoes. Deze matrashoes is antibacterieel, huisstofmijt-resistent, 3 zijdig afritsbaar en wasbaar op 60 graden.

Maten en aanbiedingsprijzen:

80 x 200 - van € 619,- voor meeneemprijs van € 278,55
90 x 200 - van € 679,- voor meeneemprijs van € 305,55
160 x 200 - van € 1125,- voor meeneemprijs van € 506,25
180 x 200 - van € 1245,- voor meeneemprijs van € 560,25

Aanvullende informatie wat betreft deze aanbiedingen:

De genoemde aanbiedingsprijzen zijn inclusief btw, af te halen bij onze fabriek en zonder garantie of omruilservice. Verzending van de matrassen is uiteraard mogelijk, neem hiervoor dan even contact met ons op.

Bestelling van deze matrassen kan niet rechtstreeks via de website. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@matrasfactory.nl of gebruik maken van het contactformulier met vermelding welk matras u graag dient te bestellen. Dan nemen wij vervolgens contact met u op.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!