Matras aanbiedingen

Boot Holland 2019 Beursaanbiedingen van Matras Factory

Ook dit jaar staan wij als Matras Factory weer op de Boot Holland beurs in Leeuwarden. Boot Holland is gezellig, inspirerend en nieuwswaardig.

Van 8 tot en met 13 februari presenteren wij daar het nieuwe M Line Recrea matras. Noviteit voor 2019! Bezoek onze stand, standnummer 3107!

Tijdens deze beurs en daarna tot en met 17 februari 2019 hebben wij onderstaande actie.

Beursaanbiedingen matrassen 2019 Boot-Holland

U bent van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur van harte welkom.

Lees ook de voorwaarden die op deze matrassen en aanverwante producten van toepassing zijn.

Aanbiedingsvoorwaarden


Al deze aanbiedingen zijn dermate scherp geprijsd, dat het hier gaat om meeneemprijzen, inclusief btw, exclusief omruilservice / garantie.

De matrassen kunt u alleen tijdens de aangegeven data bij de fabriek kopen. Internet bestellingen zijn derhalve niet mogelijk voor deze matrassen. Evenzo dat bezorging van deze aanbiedingen niet mogelijk is.

De matrassen liggen op meubelkarren in de fabriek en kunnen derhalve niet uitgeprobeerd worden. Uiteraard kunt u het product bekijken, maar “proef liggen” is niet mogelijk.

Daarnaast proberen wij de lijst zo actueel mogelijk te houden maar het kan zijn dat er wijzigingen zijn die niet in de lijst verwerkt zijn. Aan deze lijst kunnen dus geen rechten worden ontleent.

Wellicht klinkt dit niet sympathiek, maar u dient te begrijpen dat wij voor deze aanbiedingsprijzen er verder geen werk van kunnen hebben. Het is voor ons gewoon opruimen en ruimte maken.

Mocht u verder informatie willen of vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op via 0513 640401, het contactformulier of stuur een mail naar info@matrasfactory.nl

U bent van harte welkom!

Matras Factory
Businesspark Friesland West 7
8447 SL Heerenveen (navigatie woonplaats Nijehaske)

Maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur of buiten deze tijden op afspraak.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!