Matras aanbiedingen

Outlet verkoop


Als matrassenfabrikant produceren wij op klantorder waardoor er in principe geen voorraad is. Maar door wat voor omstandigheid ook (overproductie, annulering, proef modellen) zijn er altijd wel matrassen en of aanverwante artikelen die tegen scherpe prijzen als aanbieding aangeboden worden.

Op moment hebben wij eveneens aantal ROL MATRASSEN – makkelijk mee te nemen – op voorraad!

U bent van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur van harte welkom.

Lees ook de voorwaarden die op deze matrassen en aanverwante producten van toepassing zijn.

Eindejaarsaanbiedingen bij Matras Factory

eindejaarsaanbieding gerolde matrassen

Aanbiedingsvoorwaarden


Al deze aanbiedingen zijn dermate scherp geprijsd, dat het hier gaat om meeneemprijzen, inclusief btw, exclusief omruilservice / garantie.

De matrassen kunt u alleen tijdens de aangegeven data bij de fabriek kopen. Internet bestellingen zijn derhalve niet mogelijk voor deze matrassen. Evenzo dat bezorging van deze aanbiedingen niet mogelijk is.

De matrassen liggen op meubelkarren in de fabriek en kunnen derhalve niet uitgeprobeerd worden. Uiteraard kunt u het product bekijken, maar “proef liggen” is niet mogelijk.

Daarnaast proberen wij de lijst zo actueel mogelijk te houden maar het kan zijn dat er wijzigingen zijn die niet in de lijst verwerkt zijn. Aan deze lijst kunnen dus geen rechten worden ontleent.

Wellicht klinkt dit niet sympathiek, maar u dient te begrijpen dat wij voor deze aanbiedingsprijzen er verder geen werk van kunnen hebben. Het is voor ons gewoon opruimen en ruimte maken.

Mocht u verder informatie willen of vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op via 0513 640401, het contactformulier of stuur een mail naar info@matrasfactory.nl

U bent van harte welkom!

Matras Factory
Businesspark Friesland West 7
8447 SL Heerenveen (navigatie woonplaats Nijehaske)

Maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur of buiten deze tijden op afspraak.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!