Beste matras 2017 | Wat is de beste koop?

Bent u net als vele anderen op zoek naar het beste matras van 2017?

Het beste matras dat geschikt is voor iedereen bestaat in onze ogen niet: ieder persoon heeft andere wensen, eisen en een andere lichaamsbouw. U zoekt hoogstwaarschijnlijk een matras dat geschikt is voor uw lichaam en bij uw wensen en eisen past!

Het aanbod van matrassen is erg groot, wij begrijpen dat het lastig is om te bepalen waar de zoektocht moet beginnen. Helemaal online kan het een crime zijn. Daarom bieden wij onze hulp aan.

Wat zoekt u precies?

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te vormen van wat u zoekt in een matras. Verschillende vragen kunnen hierbij helpen.

  • Heeft u bepaalde klachten door het gebruik van uw huidige matras? Dit kan u helpen in het kiezen van een nieuw matras. Bepaalde klachten geven aan of uw huidige matras bijvoorbeeld te zacht of te hard is. Hou deze klachten in uw achterhoofd.
  • Heeft u een voorkeur voor een bepaald type matras? Als u bijvoorbeeld positieve ervaringen heeft met een bepaald type matras. Misschien is het verstandig om weer dat zelfde type matras aan te schaffen.

Budget

Het samen stellen van een budget geeft een leidraad in uw zoektocht naar uw beste matras. Hoeveel geld heeft u beschikbaar voor het aanschaffen van een nieuw matras?

Naar de winkel of online

Nu u een beeld heeft van wat u zoekt in een matras en welk budget u beschikbaar heeft kunt u een winkel bezichtigen of online verder zoeken.

Onze soorten matrassen

Koudschuim matrassen

De koudschuim matrassen die wij aanbieden hebben een open celstructuur waardoor het goed vocht reguleert en beter ademt dan andere soorten schuim. Kenmerkend aan de koudschuim matrassen zijn de grote veerkracht en duurzaamheid.

Pantera koudschuim matrassen

De Pantera koudschuim matrassen hebben een bijzondere kwaliteit en zit in het topsegment van de koudschuim matrassen. Het materiaal is veerkrachtig en heeft goede vocht- en temperatuurregulatie. Het assortiment bestaat uit drie verschillende ‘hardheden’: soft, medium en firm.

Pocketvering matrassen

De kern van pocketvering matrassen bestaat uit metalen veren. In pocketvering matrassen zitten veel meer veren verwerkt dan in binnenveringsmatrassen. Pocketveren bieden meer weerstand naarmate de belasting groter wordt. Daarom kunnen de veren aan ieder gewicht de juiste ondersteuning bieden.

Traagschuim matrassen

De traagschuim matrassen zijn stevig, maar worden zachter wanneer het in contact komt met lichaamswarmte en onder invloed van lichaamsgewicht. Het traagschuim vormt zich naar de contouren van het lichaam. Hierdoor zijn traagschuim matrassen zeer geschikt voor mensen met gewricht- of rugklachten. M Line is een bekend merk dat traagschuimmatrassen aanbiedt.

Latex matrassen en Talalay Latex matrassen

Latex matrassen hebben een goede reputatie dankzij de veerkracht en duurzaamheid. Afhankelijk van het latex en de luchtkanalen, variëren de latex matrassen van uitzonderlijk zacht tot stevig. Latex matrassen worden gemaakt in aluminium mal. Van boven en van onderen zitten metalen stiften: pennen die zorgen dat het tot schuim geslagen latex van binnenuit verwarmd kan worden door hete lucht.

Talalay Latex matrassen worden op een speciale manier geproduceerd ten opzichte van normale latex matrassen. De mal wordt eerst vacuüm getrokken, zodat het latexschuim zich egaal verspreid over de mal. De gesloten celstructuur knapt na blootstelling aan Stikstofgas van -30?C. Hierdoor heeft het latexschuim van Talalay Latex matrassen een zeer open celstructuur. Dit heeft verschillende voordelen: betere veerkracht, ventilatie en comfort!

WIJ MAKEN UW NACHTEN!