Corona update Matras Factory

UPDATE 13 januari 2022

Fabriek is open

Op dit moment zijn er geen belettende maatregelen die het onmogelijk maken om te produceren. Daarom is de fabriek open en worden bestellingen gewoon geproduceerd.

Showroom is vanaf 15 januari op afspraak weer open

U kunt onze showroom op afspraak bezoeken om te komen proefliggen. Plan uw afspraak in via ons afspraakformulier, wij plannen in tijdsblokken van een half uur (voor topdekmatrassen) of een uur (voor matrassen) en houden daarbij uiteraard de Corona regels in acht.

Om u tijdens uw bezoek zo veel mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u vooraf aan te geven wat u van ons verwacht. Dit kunt u aangeven in het opmerkingen veld van het afspraakformulier of u kunt hierover contact met ons opnemen via info@matrasfactory.nl of het contactformulier.

Levering

Omdat zoals aangegeven onze fabriek open is en wij gewoon produceren kan er ook gewoon geleverd worden. Levering wordt gedaan door externe vervoerders. Zowel de pakketdienst als het transportbedrijf hanteren hierbij hun eigen voorwaarden.

Maar de bezorging loopt dus wel gewoon door. Wel kan het zijn, vooral bij de pakketdienst, dat zij niet altijd op tijd kunnen leveren vanwege de extra drukte door zowel de feestdagen als corona.

Afhalen

Bestellingen kunnen uiteraard ook afgehaald worden. Hiervoor hoeft u niet specifiek een afspraak te maken, echter het is wel fijn als u kunt aangeven wanneer u dit komt doen.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via 0513640401, via info@matrasfactory.nl of het contactformulier.

Als wij met elkaar, in redelijkheid en respect voor elkaar, handelen, zien wij geen problemen om ons werk goed te doen. En dat is het maken van een goed matras voor u.
Search engine powered by ElasticSuite