M Line Luxe Intense topper met Split

Levertijd: 1-2 Weken
 • Dit artikel wordt geleverd per pakketdienst. Levering op het door u gewenste adres, bij familie of op kantoor. Niemand thuis? Geen probleem. De chauffeur van GLS geeft het indien mogelijk bij de buren af en laat een boodschap bij u achter.
Lees meer
SKU
hsatmli8
Vanaf € 1.249,00
 • Snelle levering
 • Gratis bij u thuisbezorgd
 • Gemaakt in Heerenveen
 • Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

☎ 0513 640 401

M Line Luxe Intense topper van traagschuim

M Line Luxe Intense topper is een ware topper met superieure kwaliteit. De topper is in zijn geheel gemaakt van 8 centimeter traagschuim en is ontwikkeld om op uw huidige matras te leggen. Traagschuim staat erom bekent dat het zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. U zult zien dat u door de bijzondere eigenschappen van het M Line visco elastische schuim een uitstekende drukverdeling en comfort ervaart. De M Line Luxe Intense topper is circa 8 cm hoog, wilt u liever een minder hoge maar toch luxe M Line matrastopper? Deze M Line Intense topper is ook verkrijgbaar in een dunnere variant. Bekijk hier de M line Start Intense topper.

Dus deze M Line topper zorgt ervoor dat een voor u (te) hard matras omgetoverd wordt in een comfortabeler en soepeler matras.

De HCC hoes is afritsbaar en wasbaar op 60°C.

Afmetingen van de M Line Luxe Intense topper

De M Line Luxe Intense topper is in alle gangbare maten leverbaar, ook met een dubbele split (inkeping in het hoofd- en voeteinde) voor gebruik in tweepersoonsmaten bij verstelbare bodems.

Staat uw afmeting er hierboven niet tussen? Dan kunnen wij uw M Line matras op maat voor u maken. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op of stuur een email naar ons mailadres.

Specificaties
Levertijd 1-2 Weken
Model van dekmatras Met split
Ligcomfort Soft
Materiaal Traagschuim SG50
Totale matrashoogte Circa 8 cm
Dikte kern 8 cm
Matrashoes HCC® tijk; Hygiënisch slaapklimaat, afritsbaar, wasbaar en anti-allergisch
Garantie 3 jaar
Verzendservice Gratis bij u thuisbezorgd

Geen resultaten

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 10-15 werkdagen. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen, hoofdkussens en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 10 werkdagen.

Waarom 10-15 werkdagen?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €30,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €15,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 7,50

België:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €60,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €30,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 15

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Meest verkochte matrassen