M Line matras omruilgarantie

Probeer M Line ® 100 dagen uit!

Met M Line kiest u voor het beste slaapsysteem dat er is. De M Line Slow Motion-matrassen zijn dan ook onafhankelijk getest door TNO en hebben naast het CE-label ook een Okö-Tex-normering.

Door de unieke drukverlagende eigenschappen worden M Line matrassen aanbevolen door fysiotherapeuten. Daarnaast worden zij gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen. Om u van de kwaliteit en het comfort van de M Line-matrassen te overtuigen, kunt u de Slow Motion lll, IV, V, VI,Vll en Vlll matrassen 100 dagen lang uitproberen. De unieke matras omruilgarantie is een gegarandeerde zekerheid. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op uw M Line-matras.

Voorwaarden 100 dagen omruilgarantie

M Line biedt voor M Line-matrassen ‘100 dagen omruilgarantie’. Indien het matras bij de koper niet aan de verwachting voldoet, kan hij of zij het matras binnen 100 dagen omruilen tegen een ander type matras. Garantie wordt verleend, indien aan de navolgende voorwaarden is voldaan:

  • De ’100 dagen omruilgarantie’ geldt op alle 1-persoons Slow Motion lll, lV, V, Vl, Vll en Vlll matrassen.
  • De aanspraak op de ’100 dagen omruilgarantie’ dient u in te dienen bij de M Line dealer waar u het desbetreffende M Line matras heeft gekocht. In dit geval bij ons, bij Matras Factory.
  • Om aanspraak te maken op de ’100 dagen omruilgarantie’ dient de originele aankoopbon/factuur als bewijs en moet overlegd kunnen worden.
  • De omruiling moet plaatsvinden binnen 100 dagen na aankoopdatum.
  • Het matras dient fatsoenlijk en schoon te worden aangeleverd.
  • De koper kan eenmalig gebruikmaken van de ’100 dagen omruilgarantie’.
  • U dient een ander type (M Line) matras uit te kiezen uit onze collectie, dus waar u het M Line matras heeft aangeschaft.
  • Er wordt per matras €60,- aan transport- en verwerkingskosten in rekening gebracht. Mocht u het matras zelf bij ons brengen en afhalen dan geldt die €60,- uiteraard niet.
Bekijk hier de uitgebreide voorwaarden van de M Line 100 dagen omruilgarantie

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite