M Line matras 'Slow Motion 2'

Levertijd: 2-3 Weken
 • Dit artikel wordt bij u thuis afgeleverd door onze professionele partner Jos Dusseldorp Meubeltransport.
 • Levering vindt plaats op een door u gewenst moment (vanaf moment dat het artikel leverbaar is).
Lees meer
SKU
hammlsm02
Vanaf € 649,00
 • Snelle levering
 • Tijdelijk gratis bij u thuisbezorgd
 • 100 dagen proefslapen
 • Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

☎ 0513 640 401

M Line Slow Motion 2

Bij de M Line Slow Motion 1 en 2 matrassen is, net als bij de andere matrassen van M Line, gebruik gemaakt van een zeer opencellig visco schuim in de toplaag van de matrassen. Daar waar traditioneel visco schuim niet goed ventileert, doet het M Line visco schuim het tegenovergestelde: goed ademen. De M Line Slow Motion matrassen hebben naast een goede ventilerende toplaag ook heerlijk drukverlagende eigenschappen.

Een ander voordeel van het zeer opencellige schuim is dat u zich gemakkelijker kunt draaien op het matras; het matras reageert namelijk sneller op uw bewegingen, waardoor het beter ondersteunt tijdens het draaien op het matras.

Opgebouwd uit twee lagen

Dit matras van M Line bestaat uit verschillende lagen: De onderste laag bestaat uit 13 centimeter geprofileerd HR37 koudschuim. De bovenste laag bestaat uit een toplaag van 5 centimeter gemaakt van traagschuim (SG50). De totale hoogte van dit matras is 18 centimeter.

Iets steviger dan de SM 1

Het verschil tussen de Slow Motion 1 en de Slow Motion 2 zit hem in de toplaag: De toplaag van de Slow Motion 2 is iets steviger dan die van de SM1.

Eco-friendly Lyocell matrashoes / tijk

matrashoes / tijk van M Line matras Slow Motion 1 matrasDe revolutionaire eco-friendly Lyocell tijk is gemaakt van de vezel van de eucalyptusboom. Deze vezel verbruikt aanzienlijk minder water tijdens het productieproces, waardoor de matrashoes van M Line op een zeer milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd. En hij voelt gewoon heerlijk aan.

Mline Slow Motion 2 matras doorsnede

Specificaties
Materiaal Bovenlaag: 5 cm traagschuim SG65, onderlaag: 13 cm koudschuim HR37
Ligcomfort Medium
Totale matrashoogte Circa 18 cm
Dikte kern 17 cm
Matrasdrager Uitermate geschikt voor gebruik op een boxspring, lattenbodem, schotelbodem, spiraalbodem of andere goed ventilerende bedbodem
Matrashoes Eco-friendly Lyocell tijk, afritsbaar en wasbaar tot 60°C. 69% Polyester - 30% Lyocell - 1% Elasthan
Garantie 5 jaar
Keerbaar matras Ja
Levertijd 2-3 Weken
Verzendservice Tijdelijk gratis bij u thuisbezorgd

Geen resultaten

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 10-15 werkdagen. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen, hoofdkussens en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 10 werkdagen.

Waarom 10-15 werkdagen?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €30,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €15,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 7,50

België:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €60,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €30,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 15

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Wat vinden klanten van ons

8
Onbekend uit Amsterdam

10
Onbekend

8
Joost uit Amsterdam

8
Nelleke uit Vught


Bekijk alle reviews

Meest verkochte matrassen