M Line Start Intense topper

Levertijd: 1-2 Weken
 • Dit artikel wordt geleverd per pakketdienst. Levering op het door u gewenste adres, bij familie of op kantoor. Niemand thuis? Geen probleem. De chauffeur van GLS geeft het indien mogelijk bij de buren af en laat een boodschap bij u achter.
Lees meer
SKU
hatmli5
Vanaf € 499,00
 • Snelle levering
 • Gratis bij u thuisbezorgd
 • Gemaakt in Heerenveen
 • Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

☎ 0513 640 401

M Line Start Intense topper

De M Line Start Intense Topper is een topmatras dat zijn naam zeker eer aan doet. Tientallen bekende en onbekende (top)sporters gebruiken dit topmatras als reisvariant bij (grote) toernooien en nemen dit topmatras mee op reis zodat ze ook tijdens hun verblijf elders een goede nachtrust kunnen pakken. De M Line Start Intense topper is circa 5 cm hoog, wilt u liever een nog luxere M Line matrastopper? Deze Start Intense topper is ook verkrijgbaar in een dikkere variant. Bekijk hier de M Line Luxe Intense topper.

In deze Start Intense topper van M Line is in de tijk een drukverlagende laag meegestikt. In de kern van de topper zit ultra-ventilerend HR-schuim (traagschuim) dat altijd weer in zijn oude vorm terugveert.

Verkrijgbaar in vele afmetingen

De M Line Start Intense Topper is in alle gangbare maten verkrijgbaar. Staat uw afmeting er hierboven niet tussen? Dan kunnen wij uw M Line matras op maat voor u maken. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op, stuur een email naar info@matrasfactory.nl of maak gebruik van ons contactformulier

Specificaties
Levertijd 1-2 Weken
Model van dekmatras Zonder split
Ligcomfort Soft
Materiaal Traagschuim SG50
Totale matrashoogte Circa 5 cm
Dikte kern 5 cm
Matrashoes HCC® tijk; Hygiënisch slaapklimaat, afritsbaar, wasbaar en anti-allergisch
Garantie 3 jaar
Verzendservice Gratis bij u thuisbezorgd

Geen resultaten

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 10-15 werkdagen. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen, hoofdkussens en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 10 werkdagen.

Waarom 10-15 werkdagen?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €30,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €15,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 7,50

België:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €60,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €30,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 15

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Meest verkochte matrassen