M Line Wave matras

Levertijd: 1 Week
 • Dit artikel wordt bij u thuis afgeleverd door onze professionele partner Jos Dusseldorp Meubeltransport.
 • Levering vindt plaats op een door u gewenst moment (vanaf moment dat het artikel leverbaar is).
Lees meer
SKU
M Line Wave matras
Vanaf € 359,00
 • Snelle levering
 • Gratis bij u thuisbezorgd
 • 100 dagen proefslapen
 • Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

☎ 0513 640 401

Opbouw van M Line Wave matras

Toplaag van zacht Aircomfort®

De bovenlaag van het M line Wave matras is gemaakt van zacht Aircomfort® (soft-foam-laag van SG38) en een toplaag van visco-traagschuim (SG60). Draai de toplaag met het zachte Aircomfort® naar boven als je houdt van een zacht matras, waar je wel voldoende steun aan hebt.

Stevig opencellig traagschuim

Traagschuim is een bijzonder materiaal: Het zorgt voor een goede drukverdeling, vormt zich naar uw lichaam en keert snel terug in zijn oude vorm. Het traagschuim dat in het Wave Matras verwerkt is, is opencellig. Het door NASA ontwikkelde traagschuim verzekert een uitmuntende drukverdeling van de verschillende drukpunten die in contact komen met de matras.

Denk hierbij aan uitstekende lichaamsdelen zoals heupen en schouders. De opencellige structuur zorgt er voor dat de matras snel terugkeert naar haar originele staat, wat er ook voor zorgt dat de matras ten alle tijden comfortabel aanvoelt.

Wil je een iets steviger matras, draai dan deze laag naar boven.

Royale kern van koudschuim

De basis van het M line Wave matras bestaat uit stevig koudschuim met 7 comfortzones. De totale dikte van deze koudschuim laag is maar liefst 16 centimeter. Het koudschuim heeft HR 38. Wil je nog meer ondersteuning? Draai dan deze laag om, om zo een ietwat harde laag te creëren.

Met afritsbare en wasbare matrashoes

Het M line Wave matras is voorzien van een volledig afritsbare tijk. De bovenkant van de matrashoes is op 60 graden Celsius te wassen.

Antisliplaag aan de onderkant

De onderkant van de tijk is voorzien van een handige antisliplaag. Dit zorgt er voor dat de matras op zijn plaats wordt gehouden. De zijkant van het Wave Matras is voorzien van handige handvatten, zodat de matras gemakkelijk verplaatst kan worden.

Het Wave Matras is goed te gebruiken op iedere ondergrond. Wave is zeer geschikt op een boxspring, waarbij een matrastopper al gauw overbodig wordt. Maar het Wave Matras kan tevens op een spiraalbodem of zelfs een lattenbodem worden gebruikt.

Unieke kwaliteiten van de Wave

Wat dit matras onderscheid van andere matrassen is de mogelijkheid tot het aanpassen van het matras. Twee lagen van de Wave (de AircomfortⓇ laag en de basiskoudschuimlaag) zijn los van elkaar te keren. Op deze manier is het mogelijk om uw persoonlijke comfortinstellingen aan te brengen. Denk er hierbij wel om dat de koudschuimlaag zich aan de onderzijde blijft bevinden en de AircomfortⓇ traagschuimlaag aan de bovenzijde.

Specificaties
Materiaal Stevig koudschuim met Traagschuim toplaag
Ligcomfort Medium
Totale matrashoogte Circa 24 cm
Dikte kern 20 cm
Matrasdrager Uitermate geschikt voor gebruik op een boxspring, lattenbodem, schotelbodem, spiraalbodem of andere goed ventilerende bedbodem
Matrashoes Volledige afritsbare tijk, bovenkant wasbaar op 60°C.
Garantie 10 jaar volgens M Line voorwaarden
Keerbaar matras Ja
Levertijd 1 Week
Verzendservice Gratis bij u thuisbezorgd

Geen resultaten

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 10-15 werkdagen. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen, hoofdkussens en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 10 werkdagen.

Waarom 10-15 werkdagen?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €30,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €15,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 7,50

België:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €60,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €30,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 15

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Wat vinden klanten van ons

8
Onbekend uit Amsterdam

10
Onbekend

8
Joost uit Amsterdam

8
Nelleke uit Vught


Bekijk alle reviews

Meest verkochte matrassen