Matrasbeschermer Jute

Levertijd: 1 Week
  • Dit artikel wordt geleverd per pakketdienst. Levering op het door u gewenste adres, bij familie of op kantoor. Niemand thuis? Geen probleem. De chauffeur van GLS geeft het indien mogelijk bij de buren af en laat een boodschap bij u achter.
Lees meer
SKU
hambjv
Vanaf € 13,00
  • Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

☎ 0513 640 401

Matrasbeschermer JUTE

Matrasbeschermers van Matras Factory

Een goede matrasonderlegger, ook wel matrasdek of matrasbeschermer genoemd, voorkomt voortijdige slijtage aan uw kostbare matras. Want ongeacht of de matrasbeschermer ligt op een spiraalbodem, gaatjesbodem (vlavrobodem) of lattenbodem (al dan niet verstelbaar), uw matras heeft te lijden door wrijving.

Maar naast bescherming van het matras tegen snelle slijtage, heeft een goede matrasonderlegger nog een tweede functie: een matrasbeschermer voorkomt namelijk ook vocht- en schimmelproblemen. Een functie die nog door veel consumenten onderschat wordt.

Als op een lattenbodem geen matrasbeschermer wordt gebruikt, kunnen vocht en schimmel strepen ontstaan. De latten sluiten minstens 40% van de onderkant van het matras af en dat hindert een goede ventilatie. Een effectieve matrasbeschermer heeft het vermogen om transpiratievocht, dat ieder slapend persoon afgeeft, te absorberen. Voor het vocht opnemende vermogen zijn de gebruikte grondstoffen van groot belang. Een goede matrasbeschermer bestaat voor 85% uit jute-vezels, en er worden verder geen afval materialen in gebruikt. Onze matrasbeschermer voldoet aan alle eisen.

Jute matrasbeschermer

Jute is de grondstof bij uitstek voor vochtopname. Daarnaast onderscheidt deze matrasbeschermer zich door de sterkte in zowel de lengte als de breedte richting, waardoor er nauwelijks vezels loslaten, vooral van belang voor mensen met allergieën. Voorts is er geen gebruik gemaakt van synthetische bindmiddelen, die de luchtdoorlatendheid in sterke mate benadelen.

Specificaties
Levertijd 1 Week
Verzendservice Voor €7,50 bij u thuisbezorgd
Geachte heer/mevrouw, Als ik het goed begrijp is ook uw juten matrasbeschermer vrij van schadelijke stoffen, oplosmiddelen etc.? Ik zag wel de keurmerken eronder staan, maar deze staan in grijs afgebeeld, dus ik wist niet zeker of deze ook op dit product van toepassing waren... Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, M. Munnik

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 10-15 werkdagen. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen, hoofdkussens en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 10 werkdagen.

Waarom 10-15 werkdagen?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

  • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €30,-
  • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €15,-
  • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 7,50

België:

  • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €60,-
  • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €30,-
  • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 15

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Wat vinden klanten van ons

8
Onbekend uit Amsterdam

10
Onbekend

8
Joost uit Amsterdam

8
Nelleke uit Vught


Bekijk alle reviews

Meest verkochte matrassen