Dunlopillo matrassen

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Dunlopillo Visco Classic pocketveringsmatras
€ 619,00 Vanaf € 278,55
  • Ligcomfort: Medium - Firm
  • Matrashoogte: ca 24 cm
  • Fabriekgarantie: 3 jaar!
  • Alle afmetingen mogelijk!
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Over Dunlopillo

Het Duitse matrassenmerk Dunlopillo is ontstaan als divisie van het bekende bandenmerk Dunlop. Het merk is ruim 80 jaar oud en wordt geprezen om haar gedegen kwaliteit. In 1893 vond John Boyd Dunlop de rubber luchtband uit. Hij had toen reeds de naam van rubberexpert verworven. Een andere uitvinding van deze rubberprofessional is het schuimrubber matras. Dit bleek een ware revolutie, want het matras bood als eerste op de markt een puntelasticiteit en zeer langdurige ondersteuning.

Dunlopillo matrassen

Dunlopillo maakt gebruik van verschillende materialen om haar matrassen te maken. Deze materialen zijn latex, Talalay, koudschuim en traagschuim. Dunlopillo heeft in haar assortiment deze en een combinatie van deze materialen beschikbaar, evenals een matras in combinatie met pocketveren. Iedere fase van het productieproces vindt plaats in eigen fabriek waardoor er een nauwgezette controle mogelijk is.

Dunlopillo kwam als eerste met het begrip ‘puntelasticiteit’. Dit betekent dat het gewicht van een slaper zo optimaal mogelijk over het matras wordt verdeeld, in plaats van al het gewicht op één plek van het matras. Op deze manier ondervindt u tijdens het slapen geen drukpunten, en wordt uw lichaam zo goed mogelijk ondersteund.

Kwaliteit

Dunlopillo heeft boven alles kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Dit ziet men terug in de strenge kwaliteitscontroles, en de nauwgezette controles op de juistheid van de grondstoffen. Deze grondstoffen worden in eigen laboratoria uitvoerig getest alvorens ze worden gebruikt in een matras. Na voltooiing van productie worden de matrassen nog eens uitvoerig getest op een veelvoud van aspecten. Op deze manier bent u als koper verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product in uw huis. Dunlopillo geeft hierbij nog eens standaard 5 jaar garantie op al haar matrassen.