M line Iconic matrassen

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nieuwe M Line matrassen: Iconic M Line matrassen

M Line heeft in de zomer 2020 haar nieuwe lijn matrassen gepresenteerd. In deze lijn Iconic matrassen wordt als uniek materiaal gebruik gemaakt van Talalay® Latex.

Topmerk M Line brengt 3 varianten van het Iconic matras uit:

 • Iconic Star
 • Iconic Hero
 • Iconic Legend

Iconic Star matras

M Line Iconc Star matras

Het Iconic Star matras bestaat uit 2 verschillende lagen en heeft een hoogt van 22 cm. De Iconic Star 3 heeft een zachte toplaag en de Iconic Star 4 een stevigere toplaag. Het Iconic Star matras heeft een unieke Contour Support eigenschap in de kern van het matras. Hierdoor worden de contouren van het lichaam gevolgd en ondersteuning geboden waar nodig, voornamelijk bij de heupen en rug. Daarnaast biedt het matras ondersteuning aan de schouders. Het lichaam wordt optimaal ondersteund en het aantal drukpunten verlaagd.

Het Iconic Star M Line matras bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Eco-friendly Lyocell tijk (matrashoes)
 2. Talalay latex toplaag
 3. Contour Support
 4. Profiled HR foam (koudschuim)

Iconic Hero Matras

M Line Iconic Hero matras

Het Iconic Hero matras bestaat ook uit 2 delen. Aan het Iconic Hero matras is een “profiled intermediate zone” toegevoegd. Deze zone reageert op het lichaam en geeft precies de ondersteuning die het lichaam nodig heeft. Het Iconic Hero matras heeft een hoogte van 26 cm. De Iconic Hero 5 heeft een zachte toplaag en de Iconic Hero 6 een stevigere toplaag.

Het Iconic Hero M Line matras bestaat uit de volgende onderdelen:  

 1. Eco-friendly Lyocell tijk (matrashoes)
 2. Talalay latex toplaag
 3. Individueel contour foam met profiled intermediate zone
 4. Profiled HR foam (koudschuim)

Iconic Legend matras

M Line Iconic Legend matras

De Iconic Legend is het topstuk van de Iconic collectie. Bij het Iconic Legend matras zijn mini pocketveren toegevoegd aan Contour Support laag. Dit maakt een dynamisch matras met ergonomische eigenschappen. Het Iconic Legend M Line matras heeft een hoogte van 26 cm. De Iconic Legend 7 heeft een zachtere toplaag en de Iconic Legend 8 een stevigere toplaag. Dankzij de mini pocketvering ventileert matras goed. Daarnaast is het matras huisstofmijtwerend en antibacterieel.

Het Iconic Legend M Line matras bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Eco-friendly Lyocell tijk (matrashoes)
 2. Talalay latex toplaag
 3. Air Release®
 4. Profiled HR foam Dynamic
 5. Contour met 7 zones mini pocketvering

Verkrijgbaarheid

De nieuwe lijn M line Iconic matrassen onderscheiden zich door nieuwe materiaaleigenschappen en het gebruik van Talalay latex. De Iconic M Line matrassen zijn vanaf begin augustus 2020 verkrijgbaar. Uiteraard kunt u de Iconic M Line matrassen bij Matras Factory online bestellen. U kunt ook proefliggen in de showroom in Heerenveen.

Meest verkochte matrassen
Search engine powered by ElasticSuite