Pocketvering matras 'Mahler'

Levertijd: 2-3 Weken
 • Dit artikel wordt bij u thuis afgeleverd door onze professionele partner Jos Dusseldorp Meubeltransport.
 • Levering vindt plaats op een door u gewenst moment (vanaf moment dat het artikel leverbaar is).
Lees meer
SKU
mpvmahl
€ 990,00 Vanaf € 495,00
 • Snelle levering
 • Voor €30,- bij u thuisbezorgd
 • 100 dagen proefslapen
 • Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

☎ 0513 640 401

Het MAHLER pocketvering matras

Een klasse apart!

De samenstelling en de opbouw van het matras is erop gericht om de drukverdeling en de ventilatie te optimaliseren. Er wordt gebruik gemaakt van de beste grondstoffen die garant staan voor een verfijnd en duurzaam ligcomfort.

Het matras is gemaakt voor comfort duurzaamheid en gemak, en hoeft dus niet meer gekeerd of gedraaid te worden!

Conische pocketveren hebben door hun vorm, meer verdeelkracht en verfijning dan de cilindrische pocketveren, de zonering in de pocketvering zorgt voor drukverdeling voor de schouder en de heupzone, en geeft de juiste ondersteuning op de holle gedeeltes van het lichaam.

Voor een verdere optimalisatie van de druk op de schouder is in deze kern ook gebruik gemaakt van de unieke eigenschappen van “memory foam” ook wel traagschuim genoemd.

Toplaag

Een royale toplaag van het onovertroffen TALALAY® latex, het meest duurzame en comfortabele latex materiaal, soft en elastisch, voorzien van microperforatie, in combinatie met de geopende celstructuur van de latex, staan garant voor klimaatbeheersing en lucht doorstroming.

Tussenlaag

Airlift vindt u terug in de tussenlaag, een technisch weefsel van ca: 2,5 cm dik, met duizenden verticale schotjes, die letterlijk een verende zwevende luchtlaag creëert tussen de toplaag en de pocketvering. Ook hierin zijn de 5 zones verwerkt, zodat niets ontbreekt in ervaring van dit comfort.

Bodemlaag

De bodemlaag van comfort schuim van dit niet keerbare matras, is ook weer voorzien van ventilatie kanaaltjes zodat de hele lucht doorstroming van boven naar beneden kan plaatsvinden.

Matrashoes

Een luxe anti allergische dubbeldoeks matrashoes van wel 500 grams per M2, is samengesteld uit viscose, lyocell en polyesther, zacht en duurzaam en voelt aan als katoen. Door de 4 zijdige ritssluiting is de hoes eenvoudig te verwijderen en is wasbaar op 40 graden. De matrashoes is tevens brandvertragend, wel zo veilig dus!

Keuze uit Firm of Extra Firm

Er zijn twee keuzes in “hardheden” verkrijgbaar in het MAHLER matras. Comfort is een individuele beleving en is ook gerelateerd aan lichaamslengte en lichaamsgewicht.

De EXTRA FIRM is geschikt voor mensen met een lichaamsgewicht van boven de 100 kilo.

MAHLER of VIVALDI?

MAHLER VIVALDI
Dikte ca: 20 cm Dikte ca: 22 cm
Schouderzone memory foam Schouder + Heupzone memory foam
Specificaties
Materiaal Conische pocketvering + Talalay® Latex
Gemaakt in Nederland (in Heerenveen)
Ligcomfort Medium, Firm en Extra Firm
Totale matrashoogte Circa 20 cm
Dikte kern 18 cm
Matrasdrager Uitermate geschikt voor gebruik op een boxspring, lattenbodem, schotelbodem, spiraalbodem of andere goed ventilerende bedbodem
Matrashoes Luxe afritsbare anti allergische dubbeldoeks matrashoes van wel 500 grams per M2. Wasbaar tot 40°C.
Garantie 3 jaar
Levertijd 2-3 Weken
Verzendservice Voor €30,- bij u thuisbezorgd

Geen resultaten

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 10-15 werkdagen. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen, hoofdkussens en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 10 werkdagen.

Waarom 10-15 werkdagen?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €30,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €15,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 7,50

België:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €60,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €30,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 15

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Wat vinden klanten van ons

8
Onbekend uit Amsterdam

10
Onbekend

8
Joost uit Amsterdam

8
Nelleke uit Vught


Bekijk alle reviews

Meest verkochte matrassen