Recrea Maatwerk Maanden

Hiswa te water 2021

Najaarsactie: 10% korting op boot, camper en caravan matrassen

Vroeger was het recreatie seizoen na de zomervakantie voorbij maar tegenwoordig loopt dit langer door. Vroeger was het ook zo dat het na het seizoen aantrekkenlijk was om uw boot, camper of caravan matras te vervangen. Tegenwoordig maakt dit ook niet meer uit... of toch wel?

Wij als Matras Factory hebben besloten om dit najaar een speciale actie te houden in de "geest" van vroeger, namelijk 10% korting op boot, camper en caravan matrassen te geven als deze in het najaar besteld en afgenomen worden. Dan bent u qua nachtrust op uw boot of in uw caravan/camper in ieder geval al helemaal voorbereid op 2022.


Hoe werkt het?

Via onze digitale maatwerktool (boot matrassen tool, camper matrassen tool en caravan matrassen tool) kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt na het invoeren van uw vorm en de maten een email met een overzicht van onze verschillende kernmaterialen, diktes en bijbehorende prijzen. In deze mail staat de 10% kortingscode die u kunt toepassen bij het afrekenen via de webshop. Hebben wij een mal nodig voor het produceren van uw matras? In dit geval kunt u ook gewoon bestellen via onze site en vervolgens de mal naar ons opsturen o.v.v. uw bestelnummer. U mag de mal natuurlijk ook altijd zelf komen langsbrengen. Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken en aanleveren van mallen.


Actievoorwaarden:
  • Bij bestellingen die gedaan worden voor 15 december van een op maat te maken boot, camper of caravan matras krijgt u 10% korting na het invullen van de kortingscode.
  • Bestellingen worden geaccepteerd als deze ook binnen 15 werkdagen na opdracht worden afgenomen.
  • Dus voor de goede orde, bestellingen die dit jaar gedaan worden met levering bijvoorbeeld in februari of maart 2022 (of later) vallen hier niet onder.

Onze bootmatrassen

Ons slaap comfort navigeert u in één streep naar dromenland!


Koudschuim boot matras

Koudschuim

Meer informatie

Pantera Koudschuim boot matras

Pantera Koudschuim

Meer informatie

Pantera Nautic Koudschuim boot matras

Pantera Nautic Koudschuim

Meer informatie

Talalay latex boot matras

Talalay Latex

Meer informatie

Alle vormen mogelijk

Als matrassenfabriek kunnen we iedere gewenste vorm bootmatras voor u maken. Onderstaande vormen produceren wij het meest voor in boten.


Rechthoekig bootmatras

Rechthoekig

Bak- of stuurboord bootmatras

Bak- of stuurboord

Bak- of stuurboord met inkeping bootmatras

Bak- of stuurboord met inkeping

Trapezium vorm 2-delig bootmatras

Trapezium vorm 2-delig

Trapezium vorm 2-delig met inkeping bootmatras

Trapezium vorm 2-delig met inkeping

Trapezium vorm 3-delig bootmatras

Trapezium vorm 3-delig

Alle vormen mogelijk

Voor caravans en campers kunnen wij ook iedere gewenste vorm voor u maken. Onderstaande vormen produceren wij het meest voor in caravans en campers.


Rechthoekig bootmatras

Rechthoekig

Bak- of stuurboord bootmatras

Afgeronde hoek

Trapezium vorm 2-delig bootmatras

Frans model

Trapezium vorm 2-delig met inkeping bootmatras

Frans model 2-delig

Search engine powered by ElasticSuite