Vitario Premium matras

Levertijd: 2-3 Weken
 • Dit artikel wordt bij u thuis afgeleverd door onze huisvervoerder.
 • Levering vindt plaats op een door u gewenst moment, zodra uw bestelling uit productie is gekomen nemen wij contact met u op voor het inplannen van een afspraak.
Lees meer
Nog %1 beschikbaar
SKU
vitariopremiumha
Vanaf € 1.386,00
 • Kies zelf uw bezorgdatum
 • Gratis bij u thuisbezorgd
 • 100 dagen proefslapen op 1-persoons matrassen
 • Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

0513 640 401

Vitario Premium Matras

 • Exact op uw lichaam ingesteld, maar kan op elk gewenst moment worden aangepast
 • Volledige individuele afstelling van alle zones met originele ProSchlaf steunstempeltechniek
 • Extra hoge basiskern.(ca. 24 cm) uit topkwaliteit koudschuim
 • Keuze uit uiterst elastische bovenlagen (bijv. EMC-XD)
 • Celstructuur met open poriën voor een hoge luchtdoorlatendheid.
 • Inclusief VitarioCare advisering en service

Ligsimulator en steunstempeltechniek, de betrouwbare weg naar de juiste matras.

Het uitgangspunt voor elke VitarioPremium matras is een ligdrukmeting op de ligsimulator. Deze simuleert letterlijk met een druk op de knop het van tevoren opgemeten steunprofiel van de matras, zodat uw gepersonaliseerde matras al in de studio kan worden getest op ligcomfort en ergonomische geschiktheid.

VitarioPremium is gebaseerd op de gepatenteerde steunstempeltechniek van het Proschlaf instituut dat is onderscheiden met de innovatieprijs van de deelstaat Salzburg. De 24 steunstempels kunnen afzonderlijk op zeven verschillende stevigheidsgraden worden ingesteld. De steunstempeltechniek is door fysiotherapeuten en Oostenrijkse slaaponderzoekers van het Proschlaf instituut in het medisch centrum Salzburg (AZS) ontwikkeld en is een verdere ontwikkeling van de rollentechniek van Proschlaf. Anders dan de steunrollen, zorgt de stempelachtige vorm van de steunelementen voor een extra dempingszone tussen de bovenlaag en de basiskern. Bovendien ontstaan er tussen de stempelmodules extra horizontaal verlopende luchtkanalen voor een rondom-ventilatie van de matras.

Modulair opgebouwd en steeds weer aanpasbaar

Bij VitarioPremium worden noch de bovenlagen, noch de individuele steunelementen van de matras met de extra dikke basis verlijmd; ze kunnen dus ook nog jaren later worden veranderd of vervangen. Dit maakt de matras nog duurzamer. Dit is ook een belangrijk punt als er zich lichamelijke veranderingen voordoen in de loop der tijd waardoor er andere eisen worden gesteld aan de ondersteuning.

emc®xd en zijdezachte Tencel natuurlijke vezels, topkwaliteit materialen en verwerking.

Wij adviseren de kwaliteitsschuimstof van emc®xd voor de toplaag. De emc®xd schuimstof voldoet aan alle eisen die aan een moderne schuimstof worden gesteld en mag zich terecht de koning onder de schuimstoffen noemen. emc®xd is buitengewoon vormvast en scoort met een perfecte drukverdeling en een uitstekende ventilatie. Uit onafhankelijke tests is gebleken dat het materiaal uiterst vochtbestendig is. De bovenlaag is voorzien van een speciale zone in honingraatpatroon. Hierdoor vormt zelfs de bovenste laag van de matras zich al optimaal naar uw lichaam.

VitarioPremium matras- en kussenovertrekken bestaan voor meer dan 50% uit de luchtdoorlatende en sterk vochtregulerende Tencel natuurvezels. Deze vezels worden gekenmerkt door een bijzonder gladde structuur die het oppervlak een zijdeachtig gevoel geeft en irritatie van de huid voorkomt.

Inclusief VitarioCare advisering en service.

Elke gebruiker van VitarioPremium kan onmiddellijk na ontvangst van zijn matras gebruik maken van de VitarioCare internet service. U kunt ook telefonisch contact opnemen met VitarioCare. Het VitarioCare-serviceteam maakt deel uit van het Proschlaf instituut in het medisch centrum Salzburg en boogt op meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van slaapadvies en service.

Specificaties
MateriaalXD-schuim voor comfort en buitengewone vormvastheid. Keuze uit uiterst elastische bovenlagen (enkel of dubbel)
Gemaakt inNederland (in Heerenveen)
LigcomfortVolledig individueel ingesteld
Totale matrashoogteCirca 24 cm
Dikte kern23 cm
MatrasdragerUitermate geschikt voor gebruik op een boxspring, lattenbodem, schotelbodem, spiraalbodem of andere goed ventilerende bedbodem
MatrashoesTENCEL™ matrashoes, afritsbaar en wasbaar
Anti huisstofmijtJa
Anti allergeenJa
Aantal nachten proefslapen100 dagen proefslapen op 1-persoons matrassen
SlaaphoudingGeschikt voor buikslapers, rugslapers en zijslapers
Garantie5 jaar
Levertijd2-3 Weken
VerzendserviceGratis bij u thuisbezorgd

Geen resultaten

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 2-3 weken. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 2 à 3 weken.

Waarom 2 à 3 weken?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf (muv M line) in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €30,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €15,-

België:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €60,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €30,-

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Wat vinden klanten van ons

10

Correct, snel en prima matras!

Martijn uit Noordwijkerhout

8

Product voldoet perfect aan onze verwachtingen

Richard uit Gent

9

slaapverwekkend..

Jan uit Groningen

10

Goed geholpen

A. uit Zuidhorn


Bekijk alle reviews

Meest verkochte matrassen
Search engine powered by ElasticSuite