M line toppers

Op deze pagina leest u welke M line toppers er zijn en waarom wij deze niet meer in ons standaard assortiment hebben. Tevens geven we u een mooi alternatief voor de M Line Luxe Intense topper en de M Line Start Intense topper.

Waarom kunt u bij ons geen M Line toppers bestellen via de site?

Dit kent meerdere redenen. De belangrijkste reden is dat het geen hoofdproduct is van M Line en dat geldt ook voor ons. Dit in combinatie met de levertijden, die veelal drie (tot soms vier) keer langer zijn bij M Line dan ons eigen NASA traagschuim topdekmatras (Malmö) die wij zelf produceren, alsmede ook de prijs van de M Line toppers, heeft ons doen besluiten om deze niet meer standaard op de site aan te bieden.

We geven verder op de pagina wel de productinformatie over deze toppers. Mocht u de topdekmatrassen van M line willen bestellen, dan kan dat dus niet meer online via onze webshop maar wel via 0513-640401 of via mail.

Alternatief voor de M line toppers

topdekmatras Malmo traagschuim

Ons topdekmatras Malmo is gemaakt van een zeer hoogwaardig traagschuim (SG50) en is in onze ogen een mooi alternatief voor de topdekmatrassen van M line. Het topdekmatras is geschikt voor mensen met gevoelige schouders heupen en gewrichtsklachten en een rijke aanvulling aan ons assortiment dekmatrassen. Bekijk het topdekmatras Malmo hier.

Welke M line topdekmatrassen zijn er?

M line biedt op dit moment (februari 2020) twee soorten topdekmatrassen aan: De Start Intense topper en de Luxe Intense topper. Hieronder meer informatie over deze topdekmatrassen.

M Line Start Intense topper

Start Intense topper van M lineDe M Line Start Intense Topper is een topmatras dat zijn naam zeker eer aan doet. Tientallen bekende en onbekende (top)sporters gebruiken dit topmatras als reisvariant bij (grote) toernooien en nemen dit topmatras mee op reis zodat ze ook tijdens hun verblijf elders een goede nachtrust kunnen pakken.

De M Line Start Intense topper is circa 5 cm hoog. In deze Start Intense topper van M Line is in de tijk een drukverlagende laag meegestikt. In de kern van de topper zit ultra-ventilerend HR-schuim (traagschuim) dat altijd weer in zijn oude vorm terugveert.

Verkrijgbaar in vele afmetingen

De M Line Start Intense Topper is in alle gangbare maten verkrijgbaar. Staat uw afmeting er hierboven niet tussen? Dan kunnen wij uw M Line matras op maat voor u maken. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op, stuur een email naar info@matrasfactory.nl of maak gebruik van ons contactformulier

M Line Luxe Intense topper van traagschuim

M Line Luxe Intense topper is een ware topper met superieure kwaliteit. De topper is in zijn geheel gemaakt van 8 centimeter traagschuim en is ontwikkeld om op uw huidige matras te leggen. Traagschuim staat erom bekent dat het zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. U zult zien dat u door de bijzondere eigenschappen van het M Line visco elastische schuim een uitstekende drukverdeling en comfort ervaart.

De M Line Luxe Intense topper is circa 8 cm hoog, wilt u liever een minder hoge maar toch luxe M Line matrastopper? Deze M Line Intense topper is ook verkrijgbaar in een dunnere variant. Dus deze M Line topper zorgt ervoor dat een voor u (te) hard matras omgetoverd wordt in een comfortabeler en soepeler matras. De HCC hoes is afritsbaar en wasbaar op 60°C.

Afmetingen van de M Line Luxe Intense topper

De M Line Luxe Intense topper is in alle gangbare maten leverbaar, ook met een dubbele split (inkeping in het hoofd- en voeteinde) voor gebruik in tweepersoonsmaten bij verstelbare bodems. Staat uw afmeting er hierboven niet tussen? Dan kunnen wij uw M Line matras op maat voor u maken. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op of stuur een email naar ons mailadres.

Search engine powered by ElasticSuite