Lattenbodems

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lattenbodems die oersterk, veerkrachtig en maximaal ventilerend zijn!

Lattenbodems zijn geschikt voor alle typen matrassen en kunnen in iedere bedombouw of op los verkrijgbare poten geplaatst worden.

Onze lattenbodems zijn van Duits fabricaat dat zorg draagt voor een gedegen A-kwaliteit. Het raamwerk van de lattenbodems zorgt voor een zo goed mogelijke draagverdeling. De middenzone wordt versterkt door minimaal 6 instelbare dubbele latten waardoor u zelf kunt bepalen hoeveel de lattenbodem dient te reageren op de indrukking door uw lichaam. De latten zijn opgehangen in een robuust frame. Kortom: het betreft hier een oersterk, veerkrachtig, maximaal ventilerend en een naar eigen wensen instelbare lattenbodem.

Verschillende soorten lattenbodems

Wij hebben verschillende soorten lattenbodems in ons assortiment, van vlakke lattenbodems tot luxe verstelbare lattenbodems. Kiest u voor de elektrisch verstelbare lattenbodem, dan geniet u ook nog van een gemakkelijk bedieningscomfort waarbij u de positie van voet- en hoofdeinde moeiteloos in een voor u comfortabele lig- of zitpositie kunt plaatsen.

Bedbodems in zijn algemeenheid

Bent u er nog niet uit welke bedbodem u wilt voor onder uw matras en wilt u meer informatie over alle verschillende bedbodems? Kijk dan eens op onze informatieve site bedbodems.com. Daar kunt u alles lezen over de verschillende soorten matrasdragers (lattenbodem, vlavrobodem, spiraalbodem, schotelbodem, boxspring) zodat u een goed beeld kunt krijgen van wat voor invloed een matrasdrager kan hebben op het slaapcomfort.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite