Pantera® koudschuim matrassen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Pantera® koudschuim matrassen

Wat komt er na: goed – beter – best? Pantera®! Het Nederlandse Pantera® koudschuim is een bijzondere kwaliteit schuim en bevindt zich in het topsegment van de koudschuim matrassen. Het is een zeer veerkrachtig materiaal met een goede vocht- en temperatuurregulatie, wat het materiaal zeer geschikt maakt voor de productie van matrassen.

Pantera Koudschuim

Pantera, topmerk koudschuim

Dit hoogwaardige materiaal wordt geproduceerd door een gecertificeerde producent, de enige in de wereld en in Nederland die Pantera® produceert. Qua eigenschappen lijkt het materiaal erg op dat van koudschuim. Net als het reguliere koudschuim heeft Pantera® een open celstructuur, maar tevens een grillige celstructuur. Dit zorgt ervoor dat de cellen van het materiaal niet op of in elkaar bewegen, maar zijlings langs elkaar.

Dit betekent dat de cellen niet onder het gewicht van de gebruiker worden geplet, maar dat er altijd ruimte tussen de cellen blijft. Door de grillige vorm is er voldoende ruimte voor beweging. Die beweging zorgt voor een uitstekende veerkracht, vochtafvoer, en uiteraard ook het comfort. Het materiaal is tevens brandvertragend.

Ons Pantera® assortiment

Ons Pantera® koudschuim matrassen assortiment bestaat uit drie verschillende 'hardheden':
  • Soft is bedoeld voor mensen die het prettig vinden dat het matras zacht aanvoelt en snel last kunnen krijgen van uitstekende lichaamsdelen, zoals de heupenpartij en schouders.
  • Medium is de meest gangbare maat die tussen soft en firm inhangt. Deze variant is geschikt voor de meeste mensen, maar het blijft altijd afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur welke variant het best geschikt voor u is.
  • en een Firm variant. Deze zal wat steviger aanvoelen dan de andere varianten. Sommige mensen vinden dit een prettig gevoel omdat ze met deze variant meer ondersteuning genieten, of niet zo snel wegzakken in het matras. Dit matras is vooral erg geschikt voor mensen met een lichaamsgewicht van boven de 100 kilo.

Al deze Pantera matrassen worden geleverd met een heerlijk dikke kern van 20 cm Pantera HR50 Koudschuim en worden voorzien van een luxe afritsbare dubbeldoeks THERMOCOOL™ matrashoes.

Meest verkochte matrassen
Search engine powered by ElasticSuite