Wiegmatras Pantera® Koudschuim

Levertijd: 2-3 Weken
 • Dit artikel wordt geleverd per pakketdienst. Levering op het door u gewenste adres, bij familie of op kantoor. Niemand thuis? Geen probleem. De chauffeur van GLS geeft het indien mogelijk bij de buren af en laat een boodschap bij u achter.
Lees meer
SKU
mwmpaf08
Vanaf € 84,00
 • Snelle levering
 • Voor €15,- bij u thuisbezorgd
 • Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

☎ 0513 640 401

Wiegmatras Pantera® Koudschuim

Dit betreft een zeer hoogwaardig wiegmatras gemaakt van het allerbeste koudschuim die er op de markt te verkrijgen is: Pantera® Koudschuim.

Pantera® Koudschuim is zeer duurzaam, kent een uitstekende ventilatie en heeft een optimale vochtopname. De totale dikte van dit wiegmatras is circa 10 centimeter, waardoor hij geschikt is voor (bijna) ieder type wieg of ledikant.

Met 100% organic katoenen matrashoes

Om de Pantera® Koudschuim kern zit een 100% organic katoenen matrashoes bestaande uit een dubbeldoek van 100% organisch katoen bestikt met een vulling van 350 grams M2 katoenen vulling op een katoenen tricot onderzijde. De matrashoes heeft een 3 of 4-zijdige ritssluiting (afhankelijk van de maatvoering) en is wasbaar tot 60°C.

Voor een perfect slaapklimaat

Creëer een perfect slaapklimaat met een uitgebalanceerde en gezonde temperatuur en optimaliseer de vochtbalans verhouding met een 100% natuurlijke katoenen matrashoes.

De bovenzijde van de organic matrashoes voelt heerlijk zacht aan, zachter als andere standaard katoen soorten, en hierdoor minder kans op huidirritaties.

Organic cotton

Organic cotton wordt volgens de strenge regels van de biologische landbouw verwerkt Dit betekent onder andere dat er geen synthetische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt of andere middelen die de omgeving of arbeiders kunnen schaden. Ook mogen er geen genetisch gemodificeerde planten gebruikt worden voor gecertificeerd biologisch katoen, alleen pure katoenplanten.

Omdat er geen gebruik is gemaakt van kunstmest, groeit de katoenplant langzaam en maakt ze mooie, lange en sterke vezels die gesponnen kunnen worden tot katoengaren. Deze garens worden gebruikt voor uw Organic cotton dubbeldoek breisel matrashoes.

Voordelen van dit Pantera® Koudschuim wiegmatras:

 • Dit matras is anti-allergisch
 • Pantera® koudschuim is van van nature anti-schimmel, anti-huisstofmijt én antibacterieel
 • Het matras is van nature ook brandwerend
 • Het is een zeer veerkrachtig, duurzaam en heerlijk comfortabel kindermatras
 • CFK vrij, geen oplosmiddelen, geen weekmakers

Staat de afmeting van uw Pantera® Koudschuim wiegmatras er niet tussen?

De prijs voor een afwijkende maat voor het wiegmatras, is de prijs van de eerst volgende standaard maat, waaruit de afwijkende maat gemaakt kan worden.

Bijvoorbeeld :
Maat 42 cm breed en 93 cm lang wordt de prijs van 45 cm breed en 95 cm lang = €94,00
Ander voorbeeld :
Maat 38 cm breed en 127 cm lang wordt de prijs van 60 cm breed en 130 cm lang = €124,00

Wiegmatrasje met ovaal en/of schuine zijden nodig?

Ovale vorm: + €15,-
Afgeschuinde zijde: + € 15,-

wiegmatras pantera koudschuim ovaal met schuine zijden

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave voor een wiegmatrasje met een afwijkende maat. Want mocht uw maat er niet tussen zitten, dan maken wij het voor u.

Email: info@matrasfactory.nl
Tel: 0513 - 640 401

Mal opsturen

De mal voor een ovaal wiegmatras kunt u sturen naar:

Matras Factory
Postbus 100
8440 AC Heerenveen

Specificaties
Levertijd 2-3 Weken
Ligcomfort Firm
Materiaal Pantera® Koudschuim HR 52 firm
Totale matrashoogte Circa 10 cm
Dikte kern 8 cm
Matrashoes Luxe dubbeldoeks 100% organic katoenen matrashoes, voor extra comfort. Afritsbaar, anti-allergisch en wasbaar tot 60°C.
Garantie 7 jaar
Verzendservice Voor €15,- bij u thuisbezorgd
Kunnen jullie een wiegmatras ook op maat maken?

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 10-15 werkdagen. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen, hoofdkussens en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 10 werkdagen.

Waarom 10-15 werkdagen?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €30,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €15,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 7,50

België:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €60,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €30,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 15

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Wat vinden klanten van ons

8
Onbekend uit Amsterdam

10
Onbekend

8
Joost uit Amsterdam

8
Nelleke uit Vught


Bekijk alle reviews

Meest verkochte matrassen