Campermatrassen

Ook in uw camper heerlijk slapen

Tijdens een vakantie, bij uitstek bedoeld om te ontspannen, is het zonde als uw zuurverdiende rust wordt verstoord door een gebrekkige nachtrust. Dit kan komen omdat uw buurman op de camping nét iets te lang zijn muziek laat aanstaan, maar er is ook een andere oorzaak nodig. Als u uw camper 2e hands heeft aangeschaft is de kans groot dat de aanwezige matrassen niet zijn vervangen. Dat terwijl er naar alle waarschijnlijkheid veel en lang gebruik van is gemaakt. Kuilvorming treedt op, en wellicht zelf schimmelvorming aan de binnenzijde van het matras.

Offerte campermatrassen op maat

Aangezien wij dagelijks offerte-aanvragen binnenkrijgen, hebben een speciale website gemaakt voor campermatrassen. Via www.campermatrassen.nl kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. U krijgt dan binnen 48 uur een offerte op maat.

camper matrassen offerte

Campermatrassen zelf samenstellen

Doe uzelf daarom deze zomer een plezier en voorzie uw vakantiebolide van nieuwe, gedegen campermatrassen. Met een ruime keuze uit comfort schuimen en grondstoffen bent u verzekerd van een optimaal slaapcomfort. Matras Factory maakt al haar matrassen zelf in eigen matrassenfabriek te Heerenveen en daarom is er veel mogelijk. Ook houdt u op deze manier zelf de regie over het budget.

Bijkomend voordeel van het rechtstreeks bij de fabriek bestellen, is dat we iedere vorm en afmeting voor u kunnen produceren. Niet alleen matrassen, maar ook (zit)kussens draaien we onze hand niet voor om. Het enige dat u hoeft te doen is een tekening of papieren mal te leveren van de afmetingen. Ook is het mogelijk om uw oude matras of kussens aan ons te leveren, zodat we op die manier de afmetingen kunnen achterhalen. Nadat u uw keuze in grondstoffen kenbaar heeft gemaakt stellen we een offerte voor u op. Als het om rechte afmetingen gaat, is een tekening of beschrijving van de maten vaak ook al genoeg.

Ambachtelijk gemaakt campermatras

Het produceren van alle matrassen vindt plaats in onze fabriek in Heerenveen. In overleg met een van onze slaapexperts kunt u uw wensen kenbaar maken. Of het nou gaat om afwijkende formaten (ieder formaat is mogelijk) een aparte vorm, bijzondere materialen of nog iets anders: alles is mogelijk. Als u zelf de afmetingen voor het gewenste matras bij de hand heeft kunnen we u al vrij snel een prijs indicatie geven. Stuur in dat geval een mailtje, of bel ons op 0513-640-401