Camper matras op maat

In 3 eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte op maat


  1. Maak een keuze uit de vormen rechthoekig, rond, Frans model of Frans model 2-delig.
  2. Voer uw maten in, de maximale breedte is 180 cm en de maximale lengte is 220 cm. Wilt u graag een matras met grotere maten? Neem dan even contact met ons op.
  3. Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct uw persoonlijke offerte in uw mailbox met daarin diverse opties voor uw campermatras op maat
* Vergeet niet uw mal naar ons op te sturen indien het om een afgeronde vorm matras gaat. De levertijd van 2-3 weken zal bij afgeronde vormen ingaan vanaf het moment dat wij uw mal hebben ontvangen.
  Kernmaterialen

Polyether SG40
Naturalis® Koudschuim HR40
Pantera® Koudschuim HR 50
  Diktes

14 cm
16 cm
  Hardheden

Medium
Firm
  Levertijd

Binnen 2 - 3 weken

* Staat uw kernmateriaal, dikte of hardheid er niet tussen? Vermeld in dit geval uw persoonlijke wensen in het opmerking veld, vervolgens ontvangt u hier zo spoedig mogelijk een reactie op.

Hoe nu verder?

Zodra u het formulier heeft verzonden ontvangt u een geautomatiseerde offerte-email met hierin verschillende materialen, diktes en hardheden. Door te klikken op de link "Bekijk op de site" in deze email kunt u meer informatie lezen over een matras of direct een bestelling doen via onze website.

Selecteer uw gewenste vorm
Campermatras rechthoekig

Campermatras rechthoekig

Campermatras afgeronde hoek

Campermatras afgeronde hoek

Campermatras Frans model

Campermatras Frans model

Campermatras Frans model 2-delig

Campermatras Frans model 2-delig

Camper matras op maat laten maken

In een fijne camper horen goede camper matrassen. Met goede matrassen kunt u tijdens uw vakantie pas echt tot rust komen. Een goed ventilerend, gezond en comfortabel camper matras op maat is wat u bij Matras Factory kunt verwachten. Wij maken dagelijks matrassen op maat en hebben hier veel ervaring in! Matras Factory maakt hoogwaardig slaapcomfort voor in boot, vouwwagen, caravan of camper.

Camper matrassen uit eigen fabriek

Het volledige productieproces wordt in eigen fabriek in Heerenveen ingevuld. Hierdoor zijn er vele voordelen voor u:

  • Keuze uit de beste grondstoffen
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levertijd
  • Alle vormen en maten zijn mogelijk

In onze fabriek maken wij een comfortabel camper matras, geheel volgens de contouren van uw bedboden. Elke vorm en uitvoering is mogelijk. Zo heeft u keuze uit: koudschuim, traagschuim en pocketvering. Voor alle wensen hebben wij een ruim aanbod aan matrassen. 

Met de camper matrassen op maat van Matras Factory kunt u genieten van een gezonde en uitgeruste vakantie aan boord van uw camper!

Camper matras vervangen?

Tijdens een vakantie, bij uitstek bedoeld om te ontspannen, is het zonde als uw zuurverdiende rust wordt verstoord door een gebrekkige nachtrust. Dit kunnen uiteraard allerlei redenen zijn, en ook matrassen kunnen hier een grote invloed op hebben. 

Als u uw camper tweedehands heeft aangeschaft is de kans groot dat de aanwezige matrassen niet zijn vervangen. Dat terwijl er naar alle waarschijnlijkheid veel en lang gebruik van is gemaakt. Kuilvorming treedt op. En wellicht vormt er zelfs schimmelvorming aan de binnenzijde van het matras. Dit kan zorgen voor een ongezond slaapklimaat in uw camper. Tijd om de camper matrassen te vervangen dus en te genieten van gezonde matrassen! 

Camper matras op maat zelf samenstellen

Doe uzelf daarom deze zomer een plezier en voorzie uw vakantiebolide van nieuwe, gedegen campermatrassen. Met een ruime keuze uit comfort schuimen en grondstoffen bent u verzekerd van een optimaal slaapcomfort.

Matras Factory maakt al haar matrassen zelf in eigen matrassenfabriek te Heerenveen en daarom is er veel mogelijk. Ook houdt u op deze manier zelf de regie over het budget.

Een matras op maat is ook mogelijk voor een boot of caravan. 

Veelgestelde vragen

Welk camper matras is het meest geschikt?

Niet alle matrassen zijn geschikt voor een camper. Ventilatie en vochtafvoer zijn erg belangrijk vanwege de kleine ruimte. Ook moeten de matrassen niet te zwaar zijn. Daarom raden wij (Pantera) koudschuim matrassen of polyether matrassen aan. Bij Matras Factory kunt u, naar eigen wens, de stevigheid van het matras bepalen. 

Hoe lang gaat een camper matras mee?

Dat verschilt per type matras. Voor campers raden wij koudschuim of polyether aan. Polyether matrassen zijn over het algemeen goedkoper, maar gaan relatief korter mee. Ca. 4 tot 6 jaar. Een koudschuim matras is kwalitatief beter, blijft langer in goede staat, maar zijn ook duurder. Een koudschuim matras gaat ca. 12-15 jaar mee. 

In een camper is het gebruik van het matras vaak minder intensief (alleen tijdens vakanties), daardoor kan het zijn dat de matrassen qua stevigheid en comfort wat langer mee kunnen. Let dus ook vooral op de mate van gebruik en onderhoud het matras goed (hygiëne).

Hoe onderhoud ik mijn camper matras?

  • Het is aan te raden om iedere dag de slaapruimtes in de camper te luchten. Omdat een camper een kleine ruimte is, kan het snel vochtig worden. Laat daarom het bed en het dekbed dagelijks luchten. 
  • Kun je het matras keren in je camper keren? Dan raden wij aan dit regelmatig te doen. Het keren van je matras is belangrijk voor het onderhouden van je matras. Helaas is dat niet altijd mogelijk in een camper omdat camper matrassen vaak afwijkende vormen en maten heeft. 
  • Maak het matras (na de vakantie) schoon. Verwijder de vlekken bijvoorbeeld met soda. Borstel de soda in, laat het een paar uurtjes inwerken, veeg alles weg met een borstel en gebruik de stofzuiger om alle soda goed weg te zuigen. Het resultaat: de vlekken zijn weg en je matras is grondig gereinigd.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite