Campermatrassen

Campermatrassen op maat

Een goed ventilerend, gezond en comfortabel campermatras voor is ons een uitdaging die wij graag met u aangaan!

Matras Factory maakt hoogwaardig slaapcomfort voor in uw boot, caravan of camper. Het volledige productieproces wordt in eigen fabriek in Heerenveen ingevuld. Hierdoor zijn er vele voordelen voor u, een ruime keuze uit de beste grondstoffen, snelle levertijd en garanties voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij maken naar uw wensen een comfortabel campermatras in elke vorm of uitvoering, geheel volgens de contouren van uw bedbodem. Hierdoor zorgt Matras Factory voor een gezonde en uitgeruste vakantie aan boord van uw camper.


Uitleg voor het kiezen van uw matras


  1. Maak een keuze uit de vormen rechthoekig, afgeronde hoek, Frans model of Frans model 2-delig
  2. Voer uw maten in en klik op , de maximale breedte is 180cm en de maximale lengte is 220 cm. Wilt u graag een matras met grotere maten? Neem dan even contact met ons op
  3. De resultaten verschillen qua materiaal, ligcomfort en matrashoogte. Klik op 'Lees meer' voor meer informatie over de eigenschappen van het matras
  4. Bestel uw matras en ontvang deze binnen 2 a 3 weken compleet op maat voor u gemaakt *
* Vergeet niet uw mal naar ons op te sturen indien het om een afgeronde vorm matras gaat. De levertijd van 2-3 weken zal bij afgeronde vormen ingaan vanaf het moment dat wij uw mal hebben ontvangen.
Kies uw vorm
Campermatras rechthoekig

Campermatras rechthoekig

Campermatras afgeronde hoek

Campermatras afgeronde hoek

Campermatras Frans model

Campermatras Frans model

Campermatras Frans model 2-delig

Campermatras Frans model 2-delig

Alleen voor matrassen met afgeronde hoeken hebben wij een mal van u nodig

U kunt zelf een mal maken door het oude matras over te trekken op kranten papier, behang of kaft papier en deze vorm uit te knippen. Heeft u een mal gemaakt, dan kunt u deze per post o.v.v. uw naam, postadres en eventueel het bestelnummer opsturen naar:

Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen

Meer informatie

Ook in uw camper heerlijk slapen

Tijdens een vakantie, bij uitstek bedoeld om te ontspannen, is het zonde als uw zuurverdiende rust wordt verstoord door een gebrekkige nachtrust. Dit kan komen omdat uw buurman op de camping nét iets te lang zijn muziek laat aanstaan, maar er is ook een andere oorzaak nodig. Als u uw camper 2e hands heeft aangeschaft is de kans groot dat de aanwezige matrassen niet zijn vervangen. Dat terwijl er naar alle waarschijnlijkheid veel en lang gebruik van is gemaakt. Kuilvorming treedt op, en wellicht zelf schimmelvorming aan de binnenzijde van het matras.

Campermatrassen zelf samenstellen

Doe uzelf daarom deze zomer een plezier en voorzie uw vakantiebolide van nieuwe, gedegen campermatrassen. Met een ruime keuze uit comfort schuimen en grondstoffen bent u verzekerd van een optimaal slaapcomfort. Matras Factory maakt al haar matrassen zelf in eigen matrassenfabriek te Heerenveen en daarom is er veel mogelijk. Ook houdt u op deze manier zelf de regie over het budget.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!