Kindermatrassen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kindermatrassen online bestellen

Ben je op zoek naar een kindermatras? Kijk dan zeker eens rond tussen onze kinder- en jeugdmatrassen. Onze kindermatrassen bieden een goede ondersteuning en worden door veel kinderen gewaardeerd. Twijfel je welk matras je moet kiezen voor jouw kind? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Heerenveen. Hier kunnen jouw kinderen komen proefliggen, zodat zij zelf ervaren welk matras zij fijn vinden.

Wat is een kindermatras?

Een kindermatras moet aan andere eisen voldoen, dan een matras voor volwassenen. Voor kinderen is het erg belangrijk dat een matras goed ligt en ondersteuning biedt. Vooral voor kinderen die snel groeien, is dit erg belangrijk. Het bed, matras en de slaaphouding kunnen invloed hebben op de dagelijkse prestaties van een kind. Hoewel ouderen soms liever een zacht matras hebben, is voor kinderen een hard matras vaak beter. Een goede ondersteuning en veerkracht is hierbij extra belangrijk. Wel mag een kindermatras minder dik zijn dan een matras voor volwassenen.

Waar moet je bij een kindermatras op letten?

Er zijn verschillende soorten kindermatrassen. Zo heb je kinder- en babymatrassen met afmetingen van 60x120cm en 70x140cm, maar ook jeugdmatrassen met de afmeting 90x200. Voor welk matras je kiest, is afhankelijk van de leeftijd en lengte van het kind. Ook zijn er verschillende eisen per leeftijdscategorie. Voor een babymatras kies je bijvoorbeeld minder snel voor een pocketvering matras, omdat deze minder goede ondersteuning biedt. Wij geven graag advies welk matras het beste is voor de kleinsten.

Hoe dik moet een kindermatras zijn?

In de praktijk zijn de meeste kindermatrassen minimaal 8 cm dik. Voor baby’s en peuters kan deze dikte prima zijn. Pubers hebben daarentegen meer ondersteuning nodig, dus ook een dikker matras. Jeugdmatrassen hebben daarom vaak een dikte van minimaal 10 cm tot maximaal 14 cm dik. Ook dit is weer afhankelijk van het type matras. Er zitten grote verschillen tussen koudschuim matrassen, traagschuim matrassen en de conventionele pocketvering matrassen. Ons koudschuim kindermatras Lowa heeft een totale matrasdikte van 10 cm en koudschuim kindermatras Pada een totale dikte van 12 cm.

Matras op maat

Sommige kinderen hebben andere wensen als het gaat om een matras. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een lichamelijke beperking. Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, produceren wij onze matrassen in onze eigen fabriek. Een matras op maat is daarom altijd mogelijk. Ook voor specifieke wensen ben je bij MatrasFactory aan het juiste adres.

Koop jouw kindermatras bij MatrasFactory

Wil jij een nieuw, kwalitatief kindermatras kopen? Kies dan voor een van de matrassen van MatrasFactory. Wij geven graag advies over het beste kindermatras. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is. Kom snel langs in onze showroom en ontdek de kwaliteit van onze matrassen, of bestel vandaag nog een nieuw kindermatras.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite