Annuleren en retourneren

Annuleringen

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zich bedenkt of dat u uw bestelling alsnog wilt wijzigen. Geen nood, want vanaf het moment van bestelling tot aan het moment van verzending geldt dat u de bestelling altijd kosteloos kunt annuleren zonder een opgaaf van redenen. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u samengestelde producten of speciaal voor u op maat bestelde producten.

Uiteraard op voorwaarde dat de geretourneerde matras onbeschadigd is, wordt de matraskern vervangen door de door u in tweede instantie gekozen versie. De omruilgarantie geldt, op hygiënische gronden uiteraard niet voor de beslapen matrashoes, maar Matrasfactory is in staat en graag bereid om de reeds beslapen hoes om de nieuwe matraskern aan te brengen. Kosteloos uiteraard.

Afkoelingsperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Deze periode moet u echter niet verwarren met een ‘op proef-periode.

Voor deze afkoelingsperiode gelden onderstaande voorwaarden:

  • U als klant heeft het recht zonder opgave van redenen het product, binnen 14 werkdagen ingaande de dag na ontvangst, terug te sturen naar Matrasfactory
  • U als klant ontvangt, afhankelijk van de staat waarin het product door Matrasfactory wordt ontvangen, het volledige aankoopbedrag of een percentage daarvan terug.
  • U als klant dient vooraf per E-mail of brief een verzoek in te dienen voor terugname van het product
  • Indien de klant besluit het product terug te sturen naar Matrasfactory, zijn de kosten van het retour zenden aan Matrasfactory voor rekening van de klant. Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan Matrasfactory zijn voor verantwoording en rekening van de klant. Op verzoek is het ook mogelijk dat Matrasfactory het product komt ophalen, de kosten hiervoor hangen van het product af, neem voor meer informatie contact met ons op

Manier van retourzending

Aan het retourzenden zitten wel een aantal voorwaarden. Deze staan hieronder opgesomd:

  • Het product is geheel compleet en in de originele staat;
  • Het product is ongebruikt;
  • Het product is schoon, zoals de klant deze heeft ontvangen;
  • Het product moet voorzien zijn van de originele handleiding en eventuele meegeleverde accessoires.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!