Bootmatrassen

Bootmatrassen op maat gemaakt

Op zoek naar bootmatrassen op maat? Wij maken ze! In onze eigen fabriek in Heerenveen kunnen we elke afmeting, vorm en ligcomfort voor u maken. U krijgt dan altijd Hollands handwerk, ambachtelijk en met liefde speciaal voor u op maat gemaakt.

bootmatrassen op maat

Offerte aanvrragen voor bootmatrassen op maat

Speciaal voor bootmatrassen hebben wij bootmatrassen.nl gelanceerd. Via www.bootmatrassen.nl kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. U krijgt dan binnen 48 uur een offerte op maat. U kunt al uw wensen hier aangeven.

bootmatrassen offerte

Persoonlijk matras

Om de volgende dag fris en uitgerust op te staan dient u niet alleen te letten op alcoholconsumptie, maar ook op de kwaliteit van uw matras. Wellicht beseft u het niet, of bent u er totaal niet mee bezig, maar een goed en persoonlijk matras kan het verschil maken tussen een goede nachtrust, of geradbraakt wakker worden. Het is zonde als uw nachtrust moet lijden onder een versleten matras.

Wat een goed matras is, is voor iedereen net weer even anders. De één vind hard prettig, de ander juist wat zachter. En dan is er nog de keuze uit grondstoffen en textielen. Vaak is het comfort van een matras grotendeels afhankelijk van de eigen, persoonlijke voorkeur. Als u een boot heeft gekocht, nieuw of 2e hands, heeft u waarschijnlijk niet zelf uw matras uitgekozen.

Het produceren van de matrassen geschiedt in onze eigen fabriek in Heerenveen. Hierdoor krijgt u niet te maken met onnodige kosten van een tussenhandelaar. In overleg met een van onze slaapexperts kunt u uw precieze wensen kenbaar maken. Zo heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten schuim. Doordat we enkel gebruik maken van gecertificeerde West-Europese grondstoffen bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe matras (of kussens) gezond en duurzaam zijn.

Matrassen en kussens op maat

Matras Factory is zich er terdege van bewust dat niet alle bootmatrassen voldoen aan standaard maten. Omdat de productie geschiedt in eigen fabriek kan in principe ieder denkbaar formaat en afmeting voor u gemaakt worden. Maak in dit geval een tekening van de vorm met de afmetingen erbij, of knutsel zelf een mal van papier. Te veel gedoe? Geef ons dan uw oude matras. U heeft keuze uit een breed assortiment van materialen. Als u naar de naar de fabriek belt (0513-640-401) kunt u vrijblijvend advies aanvragen over welk type matras het beste bij uw situatie past.