Bootmatrassen op maat

In 3 eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte op maat


 1. Maak een keuze uit de vormen rechthoekig, bak- of stuurboord (met inkeping), trapeze vorm 2-delig (met inkeping) of trapeze vorm 3-delig.
 2. Voer uw maten in, de maximale breedte is 220 cm en de maximale lengte is 240 cm. Wilt u graag een matras met grotere maten? Neem dan even contact met ons op.
 3. Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct uw persoonlijke offerte in uw mailbox met daarin diverse opties voor uw bootmatras op maat
* Vergeet niet uw mal naar ons op te sturen indien het om een afgeronde vorm matras gaat. De levertijd van 2-3 weken zal bij afgeronde vormen ingaan vanaf het moment dat wij uw mal hebben ontvangen.
  Kernmaterialen

Koudschuim HR44
CellFlex® Koudschuim HR40
Pantera® Koudschuim HR 50
  Diktes

14 cm
18 cm
  Hardheden

Medium
Firm
  Levertijd

Binnen 2 - 3 weken

* Staat uw kernmateriaal, dikte of hardheid er niet tussen? Vermeld in dit geval uw persoonlijke wensen in het opmerking veld, vervolgens ontvangt u hier zo spoedig mogelijk een reactie op.

Hoe nu verder?

Zodra u het formulier heeft verzonden ontvangt u een geautomatiseerde offerte-email met hierin verschillende materialen, diktes en hardheden. Door te klikken op de link "Bekijk op de site" in deze email kunt u meer informatie lezen over een matras of direct een bestelling doen via onze website.

Selecteer uw gewenste vorm
Bootmatras rechthoekig

Bootmatras rechthoekig

Bootmatras bak of stuurboord

Bootmatras bak of stuurboord

Bootmatras bak of stuurboord met inkeping

Bootmatras bak of stuurboord met inkeping

Bootmatras trapezium vorm 2-delig

Bootmatras trapezium vorm 2-delig

Bootmatras trapezium vorm 2-delig met inkeping

Bootmatras trapezium vorm 2-delig met inkeping

Bootmatras trapezium vorm 3-delig

Bootmatras trapezium vorm 3-delig

Bootmatrassen op maat gemaakt

Op zoek naar bootmatrassen op maat? Wij maken ze! In onze eigen fabriek in Heerenveen kunnen we elke afmeting, vorm en ligcomfort voor u maken. U krijgt dan altijd Hollands handwerk, ambachtelijk en met liefde maken wij speciaal voor u uw matras op maat.

Wij bieden u een goed ventilerend, gezond en comfortabel bootmatras, geheel afgestemd op uw wensen. 

Matras Factory maakt hoogwaardig slaapcomfort voor in uw boot, caravan of camper. Het volledige productieproces van de matrassen vindt plaats in onze fabriek in Heerenveen. Dat wij een matras op maat boot zelf maken heeft voordelen voor u: 

 • Een ruime keuze uit de beste grondstoffen
 • Snelle levertijd
 • Garanties voor de beste prijs-kwaliteitverhouding 
 • Alle vormen en maten zijn mogelijk

Wij maken naar uw wensen een comfortabel bootmatras in elke vorm of uitvoering, geheel volgens de contouren van uw bedbodem. Hierdoor zorgt Matras Factory voor een perfect passend matras en een gezonde en uitgeruste vakantie aan boord van uw boot.

Een persoonlijk bootmatras voor u op maat gemaakt

Om de volgende dag fris en uitgerust op te staan dient u niet alleen te letten op alcoholconsumptie, maar ook op de kwaliteit van uw matras. Wellicht beseft u het niet, of bent u er totaal niet mee bezig, maar een goed en persoonlijk matras kan het verschil maken tussen een goede nachtrust en geradbraakt wakker worden. Het is zonde als uw nachtrust moet lijden onder een versleten matras.

Wat het beste matras is, is voor iedereen net weer even anders. De één vindt hard prettig, de ander juist wat zachter. En dan is er nog de keuze uit grondstoffen en textielen. Vaak is het comfort van een matras grotendeels afhankelijk van de eigen, persoonlijke voorkeur. Als u een boot heeft gekocht, nieuw of 2e hands, heeft u waarschijnlijk niet zelf uw matras uitgekozen of zijn deze al verouderd. Tijd om de bootmatrassen te vervangen! 

Voordeel: Het produceren van de matrassen geschiedt in onze eigen fabriek in Heerenveen. Hierdoor krijgt u niet te maken met onnodige kosten van de tussenhandel.

In overleg met een van onze slaapexperts kunt u uw precieze wensen kenbaar maken. Zo heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten schuim. Doordat we enkel gebruik maken van gecertificeerde West-Europese grondstoffen bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe matras (of kussens) gezond en duurzaam zijn.

Matrassen en kussens op maat

Matras Factory is zich er terdege van bewust dat niet alle bootmatrassen voldoen aan standaard maten. Omdat wij de matrassen zelf maken is ieder denkbaar formaat en afmeting mogelijk. 

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van nieuwe bootmatrassen? 

Bij het aanschaffen van nieuwe bootmatrassen is het belangrijk om te letten op onderstaande punten:

 • Goede ventilatie en vochtafvoer van het matras. 
 • Hygiëne: omdat de matrassen in een boot vaak afwijkende maten hebben, kunnen deze vaak niet omgekeerd worden. 

Het materiaal van het matras is dus belangrijk! Wij raden een koudschuim matras aan. Deze ventileert goed en geeft veel comfort. 

Hoe kan ik het formaat van mijn bootmatras doorgeven? 

Het doorgeven van de maten kan op een aantal manieren:

 • Maak een tekening van de vorm met de afmetingen erbij
 • Knutsel een mal van papier
 • Geef ons uw oude matras, dan nemen wij deze afmetingen over

Kan ik proefliggen op een bootmatras?

Ja, dat kan! In onze showroom in Heerenveen kunt u proefliggen en het juiste matras kiezen qua comfort. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze. Bovendien kunt u tijdens uw bezoek uw oude bootmatras of kussen meenemen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt voor een nieuw matras of kussen, kunnen wij u direct een prijsopgave geven op basis van de maten van uw oude (meegenomen) bootmatras of kussens.

Als u naar de naar de fabriek belt (0513-640401) kunt u vrijblijvend advies aanvragen over welk type matras het beste bij uw situatie past.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

HEEFT U VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Search engine powered by ElasticSuite