Bootdekmatrassen op maat

In 3 eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte op maat


  1. Maak een keuze uit de vormen rechthoekig, bak- of stuurboord (met inkeping) of trapeze vorm (met inkeping).
  2. Voer uw maten in, de maximale breedte is 200 cm en de maximale lengte is 220 cm. Wilt u graag een bootdekmatras met grotere maten? Neem dan even contact met ons op.
  3. Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct uw persoonlijke offerte in uw mailbox met daarin diverse opties voor uw bootdekmatras op maat.
* Vergeet niet uw mal naar ons op te sturen indien het om een afgeronde vorm bootdekmatras gaat. De levertijd van 1-2 weken zal bij afgeronde vormen ingaan vanaf het moment dat wij uw mal hebben ontvangen.
  Kernmateriaal

Pantera® Koudschuim HR 50
  Dikte

8 cm
  Hardheden

Soft
Medium
  Levertijd

Binnen 1 - 2 weken

* Staat uw kernmateriaal, dikte of hardheid er niet tussen? Vermeld in dit geval uw persoonlijke wensen in het opmerkingenveld, vervolgens ontvangt u hier zo spoedig mogelijk een reactie op.

Hoe nu verder?

Zodra u het formulier heeft verzonden ontvangt u een geautomatiseerde offerte-email met de hierin de bijbehorende prijzen en verschillende hardheden. Door te klikken op de link "Bekijk op de site" in deze email kunt u meer informatie lezen over een bootdekmatras of direct een bestelling doen via onze website.

Selecteer uw gewenste vorm
Bootdekmatras rechthoekig

Bootdekmatras rechthoekig

Bootdekmatras bak of stuurboord

Bootdekmatras bak of stuurboord

Bootdekmatras bak of stuurboord met inkeping

Bootdekmatras bak of stuurboord met inkeping

Bootdekmatras trapeze vorm

Bootdekmatras trapeze vorm

Bootdekmatras trapeze vorm met inkeping

Bootdekmatras trapeze vorm met inkeping


Bootdekmatrassen op maat laten maken

Ook voor bootdekmatrassen op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ieder gewenste afmeting en vorm dekmatras op maat voor u maken.

Matras Factory maakt hoogwaardig slaapcomfort voor in uw boot, caravan,camper of slaapkamer. Het volledige productieproces wordt in eigen fabriek in Heerenveen ingevuld. Hierdoor zijn er vele voordelen voor u, een ruime keuze uit de beste grondstoffen, snelle levertijd en garanties voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij maken naar uw wensen een comfortabel topdekmatras in elke vorm of uitvoering, geheel volgens de contouren van uw bedbodem.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite