Caravanmatrassen

In 3 eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte op maat


  1. Maak een keuze uit de vormen rechthoekig, rond, Frans model of Frans model 2-delig.
  2. Voer uw maten in, de maximale breedte is 180 cm en de maximale lengte is 220 cm. Wilt u graag een matras met grotere maten? Neem dan even contact met ons op.
  3. Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct uw persoonlijke offerte in uw mailbox met daarin diverse opties voor uw caravanmatras op maat
* Vergeet niet uw mal naar ons op te sturen indien het om een afgeronde vorm matras gaat. De levertijd van 2-3 weken zal bij afgeronde vormen ingaan vanaf het moment dat wij uw mal hebben ontvangen.
  Kernmaterialen

Polyether SG40
Koudschuim HR44
CellFlex® Koudschuim HR40
Pantera® Koudschuim HR 52
  Diktes

14 cm
18 cm
  Hardheden

Medium
Firm
  Levertijd

Binnen 2 - 3 weken

* Staat uw kernmateriaal, dikte of hardheid er niet tussen? Vermeld in dit geval uw persoonlijke wensen in het opmerking veld, vervolgens ontvangt u hier zo spoedig mogelijk een reactie op.

Hoe nu verder?

Zodra u het formulier heeft verzonden ontvangt u een geautomatiseerde offerte-email met hierin verschillende materialen, diktes en hardheden. Door te klikken op de link "Bekijk op de site" in deze email kunt u meer informatie lezen over een matras of direct een bestelling doen via onze website.

Selecteer uw gewenste vorm
Caravanmatras rechthoekig

Caravanmatras rechthoekig

Caravanmatras afgeronde hoek

Caravanmatras afgeronde hoek

Caravanmatras Frans model

Caravanmatras Frans model

Caravanmatras Frans model 2-delig

Caravanmatras Frans model 2-delig


Caravanmatrassen op maat

Een goed ventilerend, gezond en comfortabel caravanmatras is voor ons een uitdaging die wij graag met u aangaan!

Matras Factory maakt hoogwaardig slaapcomfort voor in uw boot, caravan of camper. Het volledige productieproces wordt in eigen fabriek in Heerenveen ingevuld. Hierdoor zijn er vele voordelen voor u, een ruime keuze uit de beste grondstoffen, snelle levertijd en garanties voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij maken naar uw wensen een comfortabel caravan matras in elke vorm of uitvoering, geheel volgens de contouren van uw bedbodem. Hierdoor zorgt Matras Factory voor een gezonde en uitgeruste vakantie aan boord van uw caravan.

Heerlijk slapen in uw caravan

Veel caravans worden vaak gebruikt aangeschaft, de nieuwe trotse bezitter slaapt vaak op de caravan matrassen van de vorige eigenaar, die daar met zijn partner, familie of vrienden vaak lange tijd op heeft geslapen.

Vaak zien deze caravan matrassen er aan de buitenkant nog goed uit. Maar schimmels in meer of mindere mate zijn niet altijd zichtbaar, en er laat niets aan de verbeelding over dat dit een ongezond slaapklimaat kan opleveren. Vocht en condens, en een klam aanvoelend matras worden voornamelijk veroorzaakt door ons eigen lichaam. Ieder mens verliest zo'n 0,5 liter vocht per nacht. Onze aandacht gaat dan ook uit naar de combinatie van de grondstofmaterialen die zorg draagt voor een goed ventilerend, comfortabel, en dus voor u; een gezond matras.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!