Caravanmatrassen

Caravanmatrassen op maat

Een goed ventilerend, gezond en comfortabel caravanmatras is voor ons een uitdaging die wij graag met u aangaan!

Matras Factory maakt hoogwaardig slaapcomfort voor in uw boot, caravan of camper. Het volledige productieproces wordt in eigen fabriek in Heerenveen ingevuld. Hierdoor zijn er vele voordelen voor u, een ruime keuze uit de beste grondstoffen, snelle levertijd en garanties voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij maken naar uw wensen een comfortabel caravan matras in elke vorm of uitvoering, geheel volgens de contouren van uw bedbodem. Hierdoor zorgt Matras Factory voor een gezonde en uitgeruste vakantie aan boord van uw caravan.


In 3 eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte op maat


  1. Maak een keuze uit de vormen rechthoekig, rond, Frans model of Frans model 2-delig.
  2. Voer uw maten in, de maximale breedte is 180cm en de maximale lengte is 220 cm. Wilt u graag een matras met grotere maten? Neem dan even contact met ons op.
  3. Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct uw persoonlijke offerte in uw mailbox met daarin diverse opties voor uw caravanmatras op maat
* Vergeet niet uw mal naar ons op te sturen indien het om een afgeronde vorm matras gaat. De levertijd van 2-3 weken zal bij afgeronde vormen ingaan vanaf het moment dat wij uw mal hebben ontvangen.
Selecteer uw gewenste vorm
Caravanmatras rechthoekig

Caravanmatras rechthoekig

Caravanmatras afgeronde hoeken

Caravanmatras afgeronde hoeken

Caravanmatras Frans model

Caravanmatras Frans model

Caravanmatras Frans model 2-delig

Caravanmatras Frans model 2-delig


Heerlijk slapen in uw caravan

Veel caravans worden vaak gebruikt aangeschaft, de nieuwe trotse bezitter slaapt vaak op de caravan matrassen van de vorige eigenaar, die daar met zijn partner, familie of vrienden vaak lange tijd op heeft geslapen.

Vaak zien deze caravan matrassen er aan de buitenkant nog goed uit. Maar schimmels in meer of mindere mate zijn niet altijd zichtbaar, en er laat niets aan de verbeelding over dat dit een ongezond slaapklimaat kan opleveren. Vocht en condens, en een klam aanvoelend matras worden voornamelijk veroorzaakt door ons eigen lichaam. Ieder mens verliest zo'n 0,5 liter vocht per nacht. Onze aandacht gaat dan ook uit naar de combinatie van de grondstofmaterialen die zorg draagt voor een goed ventilerend, comfortabel, en dus voor u; een gezond matras.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!