Caravan matrassen

Een goed ventilerend, gezond en comfortabel caravanmatras of bootmatras is voor ons een uitdaging, die wij graag met u aangaan!

Matras Factory maakt hoogwaardig slaapcomfort voor in uw boot, caravan of camper. Het volledige productieproces wordt in eigen fabriek in Heerenveen ingevuld. Hierdoor zijn er vele voordelen voor u, een ruime keuze uit de beste grondstoffen, snelle levertijd en garanties voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij maken naar uw wensen een comfortabel caravan matras in elke vorm of uitvoering, geheel volgens de contouren van uw bedbodem. Hierdoor zorgt Matras Factory voor een gezonde en uitgeruste vakantie aan boord van uw caravan.

Offerte voor caravan matrassen op maat aanvragen

Veel caravans worden vaak gebruikt aangeschaft, de nieuwe trotse bezitter slaapt vaak op de caravan matrassen van de vorige eigenaar, die daar met zijn partner, familie of vrienden vaak lange tijd op heeft geslapen.

Vaak zien deze caravan matrassen er aan de buitenkant nog goed uit. Maar schimmels in meer of mindere mate zijn niet altijd zichtbaar, en er laat niets aan de verbeelding over dat dit een ongezond slaapklimaat kan opleveren. Vocht en condens, en een klam aanvoelend matras worden voornamelijk veroorzaakt door ons eigen lichaam. Ieder mens verliest zo'n 0,5 liter vocht per nacht. Onze aandacht gaat dan ook uit naar de combinatie van de grondstofmaterialen die zorg draagt voor een goed ventilerend, comfortabel, en dus voor u; een gezond matras.

boot matrassen offerte
camper matrassen offerte
caravan matrassen offerte