Pantera® Koudschuim toppers

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koudschuim topper 

Stel, uw huidige matras ligt niet meer zo lekker als vroeger. Dan denkt u misschien gelijk aan het vervangen van uw matras. Dat is niet nodig! Vaak kunt u de levensduur van uw matras nog een aantal jaren verlengen door het gebruiken van een koudschuim topmatras. Op deze manier kunt u uw huidige  matras een upgrade geven waardoor u opnieuw kunt genieten van optimaal slaapcomfort. De aanschaf van een koudschuim topper geeft namelijk veel slaapcomfort. 

Hygiënisch topdekmatras koudschuim

Een matras gaat circa 10 jaar mee. Na 10 jaar is het aan te raden om uw matras te vervangen. Wilt u eerder het slaapcomfort en de hygiene van uw matras verbeteren? Met een koudschuim topper voelt uw matras schoner en niewuer aan. Bovendien is een koudschuim topmatras gemakkelijk te keren en te luchten. Een Pantera koudschuim topper is dus een goed idee wanneer u tussentijds een oplossing wilt voor extra slaapcomfort. 

Wat is een koudschuim topper?

De naam koudschuim komt van de manier waarop het koudschuim wordt gemaakt. Koudschuim is een type comfortschuim dat met onverwarmde vormmallen wordt gemaakt. De juiste, technische term voor koudschuim is eigenlijk 'High Resilience Foam'. Dit betekent 'schuim met hoge veerkracht. 

Door de zeer onregelmatiche celstructuur van koudschuim zit er veel open ruimte tussen de cellen van een koudschuim topper. Dit zorgt voor voldoende ruimte waartussen lucht en vocht gemakkelijk naar buiten kunnen. Hierdoor is een koudschuim topper een zeer hygiënisch product. Een topper koudschuim is daarnaast ook zeer veerkrachtig. Dit houdt in dat het materiaal voldoende weerstand biedt tegen het gewicht van de gebruiker. Door de hoge veerkrachtigheid zal er niet snel kuilvorming optreden. Dit komt de levensduur van een koudschuim topmatras ten goede. De veerkracht van koudschuim wordt aangeduid met de letters 'HR' (High Resilience). 

Proefliggen op een koudschuim topmatras

Bent u geinteresseerd in een koudschuim topper? Kom dan eens proefliggen in onze showroom in Heerenveen. Het kan soms lastig zijn om een goede keuze voor een nieuw matras of topdekmatras online te maken, en wellicht wilt u nog advies. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een goede koudschuim matrastopper. Wij kijken naar uw wensen en maken het topdekmatras wat bij uw wensen past. Bovendien kunt u in onze showroom even proefliggen. Zo weet u zeker of u de juiste keuze maakt.

Wij maken onze koudschuim matrassen en topdekmatras koudschuim met de hand. U bent bij ons verzekerd van zeer goede kwaliteit. 

Bestel een koudschuim topper bij Matras Factory en u kunt genieten van goed slaapcomfort! 

Meest verkochte dekmatrassen
Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in HollandLees meer over de certificatie van onze dekmatrassen
Search engine powered by ElasticSuite