Wiegmatras 'Iowa' ovaal met schuine zijdes

Levertijd: 1 Week
 • Dit artikel wordt geleverd per pakketdienst. Levering op het door u gewenste adres, bij familie of op kantoor. Niemand thuis? Geen probleem. De chauffeur van GLS geeft het indien mogelijk bij de buren af en laat een boodschap bij u achter.
Lees meer
Nog %1 beschikbaar
SKU
mwmcfmos08
Vanaf € 94,00

Staat uw afmeting er niet tussen? Klik hier voor uw matrasje op maat


 • Kies zelf uw bezorgdatum
 • Voor €17,50 bij u thuisbezorgd (Belgie: €35,-)
 • Gemaakt in Heerenveen
 • Veilig en vertrouwd betalen
 • Het recyclen van matrassen is iets van iedereen. Of je nou producent of importeur bent, gemeente of afvalverzamelaar, verkoper of consument.

  Met elkaar moeten we zorgen dat meer matrassen een tweede leven krijgen. Door onderdelen te recyclen en opnieuw te gebruiken. Veel matrassen worden nu verbrand en dat is zonde. Van de energie, de grondstoffen en het geld.

  De recyclebijdrage bedraagt €3,93 per matras of topper, ongeacht de afmeting.

  Lees meer
 • Prijzen zijn exclusief €3,93 recyclebijdrage

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

0513 640 401

Wiegmatras met een royale comfortabele Naturalis® koudschuim kern

Dit wiegmatras bestaat uit een royale Naturalis koudschuim kern en is afgewerkt met een luxe Bamboo dubbeldoeks gewatteerde matrashoes. Deze matrashoes is afritsbaar en wasbaar tot 40°C. De kern van dit matrasje bestaat uit een zeer hoogwaardige koudschuim en kent een goede veerkracht en lichaamsondersteuning.

Onze Naturalis koudschuim babymatrassen hebben zeer goede vochtregulerende eigenschappen, ze zijn van nature anti-allergisch en antibacterieel én ze ventileren goed. Daarnaast zijn ze geschikt voor elke goed ventilerende bedbodem of wieg.

Naturalis® koudschuim voldoet aan alle wensen en eisen

Naturalis koudschuim is het meest verkochte materiaal voor een wiegmatras en voldoet aan alle hoge eisen en wensen waaraan een goed wiegmatras moet voldoen. Wij gebruiken voor onze baby- en wiegmatrasjes een van de meest hoogwaardige kwaliteiten binnen koudschuim.

Wat is Naturalis® koudschuim?

We kunnen en willen allemaal iets doen om onze impact op het milieu te verminderen. Duurzame ontwikkeling vereist een aanpassing van ons economisch systeem en onze levenswijze om het verbruik van natuurlijke hulpbronnen terug te brengen tot een niveau dat aanvaardbaar is voor het milieu op lange termijn.

Een ongekende inspanning is nodig om het menselijke gebruik van natuurlijke en duurzame bronnen binnen de houdbare limieten te houden. We zouden een kleinere ecologische voetafdruk moeten achterlaten en Matras Factory wil iedereen de kans geven om dit te steunen, om hen goed te doen voelen bij hun keuzes.

Naturalis koudschuim is een milieuvriendelijk en innovatief product om het comfort binnen het koudschuim assortiment te verrijken. Naturalis is een schuim waarbij een deel van het fossiele materiaal is vervangen door de natuurlijke olie: ricinus olie, wat ook bekend staat als ‘castor olie’. Rinicus olie is volledig biologisch afbreekbaar.

Uw baby kan comfortabel slapen op een matrasje die ook nog eens bijdraagt aan een kleinere ecologische voetafdruk. Wat wilt u nog meer? Oh, dat de matras voldoet aan de strenge Certipur certificaat normen natuurlijk. Want dat doet ‘ie!

Afgewerkt met Luxe Bamboo® Matrashoes

Het wiegmatrasje is afgewerkt met een luxe bamboo matrashoes. Bamboe is een hele bijzondere plant, niet alleen omdat het een van de sterkste en snelst groeiende planten op aarde is, maar ook vanwege de uitzonderlijke natuurlijke antibacteriële eigenschappen. Bamboevezel is een milieuvriendelijk product en is door zijn zachtheid en groot absorptievermogen bijzonder aangenaam in zijn gebruik. Verder vormt het een natuurlijke barrière tegen bacteriën en is dus uiterst geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. Bamboe biedt een hogere vochtopname dan katoen, is verbazingwekkend sterk en is over de hele breedte een goed presterend materiaal. De bamboo matrashoes voldoet aan de strenge Oeko-tex normen en is afritsbaar en wasbaar tot 40 °C.

Kortom, Bamboe is een hygiënische, natuurlijke oplossing die chemicaliën gaat vervangen op momenteel de meest duurzame manier.

Deze bamboe tijk zorgt voor een zijdezachte aanvoeling wat door veel mensen als erg comfortabel wordt ervaren. Om die reden neemt de populariteit van deze matrassen dan ook steeds meer toe.

Ecologische voordelen van de Bamboo® matrashoes

 • Geproduceerd zonder pesticiden en chemische meststoffen
 • Beschermd de gezondheid van de boeren
 • Vruchtwisseling om de bodemvruchtbaarheid te behouden (geen monocultuur)
 • Experts trainen de boeren in biologische landbouwmethoden
 • Afvalwater wordt behandeld

Staat de afmeting van uw wiegmatras er niet tussen?

De prijs voor een afwijkende maat voor het wiegmatras, is de prijs van de eerst volgende standaard maat, waaruit de afwijkende maat gemaakt kan worden. Let erop dat u de langste lengte en de breedste breedte invult. Dus niet de bodemmaat, maar de maat van het matrasje op 8 cm hoogte.

Bijvoorbeeld :
Maat 42 cm breed en 93 cm lang wordt de prijs van 45 cm breed en 95 cm lang = €104,00
Ander voorbeeld :
Maat 38 cm breed en 127 cm lang wordt de prijs van 60 cm breed en 130 cm lang = €124,00

Mal voor een ovaal wiegmatrasje met schuine zijdes

Voor de productie van uw ovale wiegmatras met schuine zijdes kunnen wij uw oude matrasje gebruiken, deze kunt u naar ons toesturen of bij onze fabrieks-showroom in Heerenveen langs brengen. Maar u kunt ook een mal maken door de bodemmaat van het oude matras over te trekken, of de bodemvorm van het wiegje gebruiken. U kunt hiervoor kranten papier, kaft of behang papier gebruiken en deze vorm vervolgens uitknippen. Op deze mal schrijft u de extra lengte en extra breedte die erbij komt als het matrasje 8 cm dik is. Vergeet uw naam en adresgegevens ook niet te noteren. Deze uitgeknipte mal kunt u per post naar ons toezenden. Het postadres vindt u onderaan deze pagina.

Moet ik ook rekening houden met de ruimte voor beddengoed?

Nee. Wij hebben de strakke maten nodig, u dient geen rekening te houden met beddengoed en lakens etc. Doordat wij de kern van het matrasje op 1 cm kleiner snijden en hier een flexibele matrashoes omheen komt, zal er altijd ruimte overblijven om het bedje op te maken. De hoes is flexibel en het matras zal dan altijd passen.

De mal voor een ovaal wiegmatras kunt u sturen naar:

Matras Factory
Postbus 100
8440 AC Heerenveen

Specificaties
Levertijd1 Week
LigcomfortMedium
MateriaalNaturalis® koudschuim HR40 medium
Totale matrashoogteCirca 8 cm
Dikte kern8 cm
MatrashoesLuxe Bamboo® dubbeldoeks matrashoes, voor extra comfort. Elastisch dubbeldoek breisel van 450 gram per vierkante meter. Afritsbaar, anti-allergisch en wasbaar tot 40°C.
Garantie5 jaar
VerzendserviceVoor €17,50 bij u thuisbezorgd (Belgie: €35,-)

Geen resultaten

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 1 - 2 weken. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 1 à 2 weken.

Waarom 1 à 2 weken?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf (muv M line) in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €35,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €17,50
 • Hoofdkussens, beddengoed en air-lift: €7,50

België:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €75,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €35,-
 • Hoofdkussens, beddengoed en air-lift: €15

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Wat vinden klanten van ons

9

Een tevreden klant.

Loek Bovend'Eerdt uit Weert

10

ligt heerlijk

T.H. Eerens uit Heythuysen

9

Snelle levering goed product

E uit N

10

Uitstekend product, zeer goede service

Dick uit Houten


Bekijk alle reviews

Meest verkochte matrassen
Search engine powered by ElasticSuite