Over Matras Factory

Wij zijn, zoals de naam Matras Factory al zegt, een matrassenfabriek! Wij produceren en verkopen onze zelfgemaakte matrassen. Meer dan 20 jaar ervaring zorgt voor een hoge kwaliteit. Dit doen wij vanuit Heerenveen, hier staat onze fabriek met showroom. Op deze locatie zijn wij al 15 jaar gevestigd.

Waar staan wij voor?

Persoonlijke wensen van de klant
Wij vinden een goede nachtrust een primaire levensbehoefte, hier hoort natuurlijk een goed matras bij! De persoonlijke wensen van onze klant vinden wij zeer belangrijk bij het produceren van het juiste matras. Onze authentieke en specifieke productie is hier dan ook volledig op gericht. Zo maken wij naast onze standaardcollectie ook matrassen op maat.

Adviseren 
Een ander punt waar wij voor staan is het geven van het juiste advies. Wij vinden het belangrijk dat wij hoogwaardig, professioneel en vooral persoonlijk en betrouwbaar advies leveren aan onze klant. Wij streven hiernaar in onze showrooms maar ook online op onze website. De nadruk ligt bij ons meer op advies dan verkoop.

De productie

Onze matrassen worden geproduceerd met Nederlands en Belgisch gecertificeerde grondstoffen. De productie zelf is zeer ambachtelijk. Hieronder is te zien hoe de productie in zijn werk gaat.

De snijtafel
Als eerste worden de schuimblokken op maat gemaakt aan de snijtafel. Dit wordt onder andere gedaan met behulp van mallen.


De lijmtafel
Als het materiaal op maat gesneden is, wordt het matras opgebouwd aan de lijmtafel. Deze video uit onze fabriek laat mooi zien hoe dit in zijn werk gaat.


Het atelier
De derde fase bij het produceren van een matras is het maken van de matrashoes. Onze matrashoezen worden op maat gemaakt in ons atelier.


Inpakken en bezorgen
Nadat er een matrashoes gemaakt is en om het matras zit, is het tijd om in te pakken en het matras te laten bezorgen.


WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite