Maatwerkmatrassen


Maatwerk

Matras Factory is in staat om een uitgebreid assortiment van comfortschuimen en latex te verwerken. Omdat we het belangrijk vinden om goed contact te onderhouden met de verschillende leveranciers van grondstoffen, textiel en accessoires kunnen we iedere wens op het gebied van matrassen en matrasdragers voor u in het juiste pakket samenstellen. De kracht van Matras Factory is feitelijk dat alle matrassen die we leveren in onze eigen fabriek worden gemaakt. Zo kunt u in overleg met ons uw gewenste bed samenstellen of ontwerpen. Door samen met ons te kijken naar de verschillende materialen en afmetingen blijft u zelf de baas over uw eigen budget en krijgt u precies wat u nodig heeft; een kwalitatief hoogwaardig product met een scherpe en bovenal concurrerende prijs.

Toenemende vraag naar maatwerk

We zijn ons erg bewust van het feit dat de behoefte van de klant aan maatwerk toeneemt. We spelen hier op in door iedere vorm of maat die de klant wenst aan te leveren. Niets vinden we vervelender dan een klant die niet tevreden is met zijn of haar aankoop, of dit nu gaat om het hele product of een specifiek onderdeel. Matras Factory is trots op haar inpandige kennis over het op maat verwerken van matrassen, en kan het exacte type matras fabriceren waar u behoefte aan heeft. Ongeacht de maat, het materiaal of de vorm.

Wij kunnen alle matrassen die u op deze website vindt ook in afwijkende formaten leveren. Wanneer u een boot, camper of caravan heeft gekocht zijn de aanwezige matrassen vaak te hard en oncomfortabel, of zijn deze reeds versleten door de vorige eigenaren. In dit geval kan het uitkomst bieden om uw eigen matrassen op maat te laten maken voor uw boot, camper of caravan.


Campermatrassen

Een vakantie is bij uitstek bedoeld om eens lekker te ontspannen. Het zou daarom zonde zijn als uw zuurverdiende rust zou worden verstoord door een gebrekkige nachtrust. Dit kan komen omdat uw buurman op de camping nét iets te lang zijn muziek laat aanstaan, maar er is ook een andere oorzaak mogelijk. Als u uw camper 2e hands heeft aangeschaft is de kans groot dat de aanwezige matrassen niet zijn vervangen. Dat terwijl er naar alle waarschijnlijkheid veel en lang gebruik van is gemaakt. Er kan zich schimmel hebben gevormd aan de binnenzijde van het matras waar u zich niet bewust van bent, en er kunnen zich kuilen hebben gevormd in het matras.

Doe uzelf daarom deze zomer een plezier en voorzie uw vakantiebolide van nieuwe, gedegen campermatrassen. Met een zeer brede keuze uit verschillende soorten comfortschuim en grondstoffen bent u verzekerd van een optimaal slaapcomfort. Matras Factory maakt al haar matrassen zelf in eigen fabriek te Heerenveen, daarom is er veel mogelijk. Ook houdt u op deze manier zelf de regie over het budget.

Caravanmatrassen

Als trotse bezitter bent van een caravan vindt u comfortabel reizen en ontspannen vakantie vieren ongetwijfeld van belang. Matras Factory kan u hierbij van dienst zijn door de beste caravanmatrassen en (zit)kussens te leveren. Wellicht zijn de huidige kussens en matrassen in uw caravan comfortabel genoeg, maar afhankelijk van de leeftijd kan er zich gemakkelijk hebben schimmel gevormd. De meeste kussens en matrassen in een caravan zijn gemaakt van polyether, een materiaal waar schimmel zich relatief gemakkelijk weet te nestelen.

Matras Factory is in staat om ieder denkbare vorm en afmeting voor uw caravanmatras of kussen te produceren. Het enige dat u hoeft te doen is een tekening maken van de afmetingen, of een papieren mal te maken. Heeft u geen zin om te knutselen? Dan kunt u ook altijd nog uw oude matras bij ons inleveren. U kunt kiezen uit een brede selectie aan grondstoffen en textielen om uw eigen, ultieme slaapervaring te creëren.

Bootmatrassen

Als u eigenaar bent van een boot kent u ongetwijfeld wel het gevoel van aanmeren bij een haven na een lange dag varen. Met een tevreden gevoel drinkt u nog een glaasje voordat u het bed opmaakt. Om de volgende dag weer fris en fruitig te kunnen ontwaken is het echter wel van belang dat het matras dat aanwezig is in uw boot van gedegen kwaliteit is. Het is immers zonde als uw nachtrust moet lijden onder een versleten matras. In de regel is een matras eens in de 8 jaar aan vervanging toe, maar bij de meeste bootmatrassen ligt dit getal iets lager, omdat dikwijls gebruik wordt gemaakt van schuim van een wat mindere kwaliteit. Wat een goed matras precies is, is voor iedereen anders. Slaap daarom niet op het matras van iemand anders, maar voorzie uw boot van uw eigen, comfortabele matrassen.

Matras Factory maakt alle matrassen zelf in haar eigen fabriek te Heerenveen. Dit scheelt u veel onnodige kosten van een tussenhandelaar of beddenspeciaalzaak. Overlegt u met een van onze slaapexperts welk type matras het best bij u past. Als u uw wensen goed kenbaar maakt krijgt u altijd een matras dat naar uw tevredenheid is. Zo heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten schuim. Doordat we enkel gebruik maken van gecertificeerde West-Europese grondstoffen bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe matras (of kussens) gezond en duurzaam zijn.

Loungematrassen

Voor de productie van onze loungematrassen en loungekussens uit het topsegment wordt gebruik gemaakt van een opvallende techniek. De matrassen kunnen het hele jaar door altijd buiten op de stoelen of banken blijven liggen en gebruikt worden in de meest barre omstandigheden. Dit is gerealiseerd door een simpele denkfout te doorbreken: een buitenkussen of matras mag absoluut niét nat worden.

Daarom hebben we het omgedraaid. De loungematrassen zijn voorzien van een kern van Calipore, en mogen daarom altijd nat worden. Calipore beschikt namelijk over een celstructuur die zó is opengewerkt dat het water er altijd weer uitloopt. Op die manier kunnen de loungematrassen zelfs in een zeer vochtige omstandigheden worden gebruikt zonder dat deze er lelijk of beschimmeld van worden. Ideaal voor bijvoorbeeld terrassen of buitenplaatsen, omdat de matrassen ten alle tijden op de banken of stoelen kunnen blijven liggen. Na een stevige regenbui zal het niet lang duren voordat alle kussens weer helemaal droog zijn.

Matras Factoy maakt alles voor u op maat

Voor veel afwijkende maten vragen wij om een mal. Dit is zodat we zeer nauwkeurig kunnen berekenen hoe het nieuwe matras er uit moet komen te zien. U kunt zelf een mal maken door het oude matras over te trekken op kranten papier, behang of kaft papier en deze vorm uit te knippen. Dit is vooral belangrijk bij ronde vormen, een rechthoekig matras is immers vrij gemakkelijk af te meten en op te tekenen. Heeft u een mal gemaakt, dan kunt u deze per post o.v.v. uw naam, postadres en eventueel het bestelnummer opsturen naar:

Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen

Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om uw mal langs te komen brengen op bovenstaand adres. Dan kunt u eventueel ook proefliggen op het door u gekozen materiaal.

Indien gewenst kunt u ook uw oude matras naar ons opsturen, of deze door ons laten ophalen. Dit matras gebruiken we dan als maatstelling voor uw nieuwe matras. De kosten voor het vervoeren van het matras zijn in dit geval dan wel voor eigen rekening. Weet u niet zeker hoe en of u een mal moet maken of heeft u verder nog vragen? Belt u in dat geval naar onze showroom/fabriek in Heerenveen op: 0513-640-401.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite