Topdekmatrassen op maat

In 3 eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte op maat


  1. Maak een keuze uit de vormen rechthoekig, afgeronde hoek of Frans model.
  2. Voer uw maten in, de maximale breedte is 200 cm en de maximale lengte is 220 cm. Wilt u graag een topdekmatras met grotere maten? Neem dan contact op.
  3. Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct uw persoonlijke offerte in uw mailbox met daarin diverse opties voor uw topdekmatras op maat
  Kernmaterialen

  • Naturalis® Koudschuim HR 40
  • Pantera® Koudschuim HR 50
  Diktes

  • 6 cm
  • 8 cm
  Hardheden

  • Soft
  • Medium
  Levertijd

  • Binnen 1 - 2 weken

Staat uw kernmateriaal, dikte of hardheid er niet tussen? Vermeld in dit geval uw persoonlijke wensen in het opmerking veld, vervolgens ontvangt u hier zo spoedig mogelijk een reactie op.

Hoe nu verder?

Zodra u het formulier heeft verzonden ontvangt u een geautomatiseerde offerte-email met een overzicht van de verschillende materialen, diktes en hardheden beschikbaar in de door u op gegeven maten. Door te klikken op de link "Bekijk op de site" in deze email kunt u meer informatie lezen over een matras of direct een bestelling doen via onze website.

Selecteer uw gewenste vorm
Dekmatras rechthoekig

Dekmatras rechthoekig

Dekmatras afgeronde hoek

Dekmatras afgeronde hoek

Dekmatras Frans model

Dekmatras Frans model


Topdekmatrassen op maat laten maken

Ook voor topdekmatrassen op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ieder gewenste afmeting en vorm dekmatras op maat voor u maken.

Matras Factory maakt hoogwaardig slaapcomfort voor in uw boot, caravan, camper of slaapkamer. Het volledige productieproces wordt in eigen fabriek in Heerenveen ingevuld. Hierdoor zijn er vele voordelen voor u, een ruime keuze uit de beste grondstoffen, snelle levertijd en garanties voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij maken naar uw wensen een comfortabel topdekmatras in elke vorm of uitvoering, geheel volgens de contouren van uw bedbodem.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite