Bezorgen en Betalen

Bezorgen wanneer u dit wenst

U kunt uw bestelling door heel Nederland en België laten bezorgen, de bijdrage in kosten hiervoor bedragen:

Nederland

  • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €35,-
  • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €17,50
  • Hoofdkussens, beddengoed en air-lift: €7,50

België

  • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €75,-
  • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €35,-
  • Hoofdkussens, beddengoed en air-lift: €15,-

Let op: Bezorging is tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont!

Levering op de waddeneilanden

In dit geval kunt u bij de bestelling als afleveradres een transport depot op het vaste land opgeven. U dient dan zelf in overleg met dit depot zorg te dragen voor de verdere afhandeling van de levering op het eiland. Dit geldt alleen voor de producten die via de huisververvoerder bezorgd moeten worden. Het gaat dan om de matrassen, 2 persoons Talalay Latex toppers, maatwerkmatrassen, latten- en schotelbodems, boxsprings en boxxbedden.

Wat gebeurt er nadat u besteld heeft?

Nadat wij uw bestelling ontvangen hebben nemen wij deze in productie in onze fabriek in Heerenveen. Uw bestelling wordt vervolgens geleverd op de door u aangegeven dag.

Grotere producten worden geleverd met onze huisvervoerder Hoekstra transport. Producten van pakket formaat worden geleverd via GLS. Levering is mogelijk van maandag t/m vrijdag.

U ontvangt van Hoekstra transport de avond van tevoren nog een bevestiging via mail met een tijdstipindicatie en een Track & Trace link en op de dag van bezorging ontvangt u, mits wij in het bezit zijn van uw mobiele nummer, 30 minuten voor levering nog bericht via SMS. Van GLS ontvangt u de dag voor levering een track & trace link via de mail.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen bij onze fabriek in Heerenveen. Let u wel op onze openingstijden.

Beveiligde verbinding via SSL

Een SSL-certificaat bevestigt dat de verbinding tussen u en de webshop versleuteld is. Dit betekent dat alle gegevens die u op deze website invult versleuteld worden verzonden, waardoor kwaadwillenden de gegevens niet kunnen onderscheppen.

Beveiligde verbinding via SSL

Betaal op de wijze die bij u past!

Betaling van uw via het internet aangekochte producten aan de Matras Factory kan op verschillende manieren plaatsvinden.


Veilig en vertrouwd betalen met iDEAL

Matras Factory maakt onder andere gebruik van iDEAL, de standaard voor betalingen via het internet. iDEAL is tevens de veiligste manier voor internet- betalingen en partner van o.a. ABN-AMRO, Fortis, Rabobank, SNS bank en ING-Postbank.

veilig en vertrouwd betalen bij Matras Factory met iDEAL

Via Bancontact

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?

Betalen met Bancontact is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het kaartnummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

u kunt betalen met Bancontact Mistercash

In onze showroom bij de fabriek

U betaalt het totaalbedrag in onze showroom bij de fabriek te Heerenveen. U kunt uiteraard ook uw matras hier uitzoeken, betalen en vervolgens laten bezorgen.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite