Bezorgen en Betalen

Bezorgen wanneer u dit wenst

U kunt uw bestelling door heel Nederland laten bezorgen, de bijdrage in kosten hiervoor bedragen:

  • Beddengoed en matrasbeschermers 7,50 euro
  • Babymatrassen, kindermatrassen en topdekmatrassen 15 euro
  • Alle matrassen, lattenbodems en boxsprings 30 euro

Let op: Bezorging is tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont! Wanneer uw bestelling naar één van de Waddeneilanden gestuurd moet worden, neem dan even contact met ons op.

Wat gebeurt er nadat u besteld heeft?

Na uw bestelling gaan wij uw matras maken. Dit doen wij in onze fabriek in Heerenveen. Binnen 7 tot 10 werkdagen nemen wij contact met u op voor het inplannen van een bezorgafspraak.

Wij werken daarin samen met onze huisvervoerder Hoekstra transport. Na uw bestelling gaan wij uw bestelling produceren in onze fabriek in Heerenveen. Binnen 7 tot 10 werkdagen nemen wij contact met u op voor het inplannen van een bezorgafspraak. Levering is mogelijk van maandag t/m vrijdag.

Als de afspraak eenmaal ingepland is ontvangt u hier van ons nog een bevestiging van op de dag dat uw bestelling bij ons afgehaald wordt. Vevolgens ontvangt u van Hoekstra transport de avond van tevoren nog een bevestiging via mail met een tijdstipindicatie en een Track & Trace link en op de dag van bezorging ontvangt u, mits wij in het bezit zijn van uw mobiele nummer, 30 minuten voor levering nog bericht via SMS.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen bij onze fabriek in Heerenveen. Let u wel op onze openingstijden. U wordt binnen 7 werkdagen, na ontvangst van uw bestelling, telefonisch door onze klantenservice geinformeerd wanneer uw bestelling gereed staat om af te halen.

Beveiligde verbinding via SSL

Een SSL-certificaat bevestigt dat de verbinding tussen u en de webshop versleuteld is. Dit betekent dat alle gegevens die u op deze website invult versleuteld worden verzonden, waardoor kwaadwillenden de gegevens niet kunnen onderscheppen.

Beveiligde verbinding via SSL

Betaal op de wijze die bij u past!

Betaling van uw via het internet aangekochte producten aan de Matras Factory kan op verschillende manieren plaatsvinden.


Veilig en vertrouwd betalen met iDEAL

Matras Factory maakt onder andere gebruik van iDEAL, de standaard voor betalingen via het internet. iDEAL is tevens de veiligste manier voor internet- betalingen en partner van o.a. ABN-AMRO, Fortis, Rabobank, SNS bank en ING-Postbank.

veilig en vertrouwd betalen bij Matras Factory met iDEAL

Via Bancontact

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?

Betalen met Bancontact is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het kaartnummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

u kunt betalen met Bancontact Mistercash

In onze showroom bij de fabriek

U betaalt het totaalbedrag in onze showroom bij de fabriek te Heerenveen. U kunt uiteraard ook uw matras hier uitzoeken, betalen en vervolgens laten bezorgen.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!