Levertijd van Matras Factory

Levertijd van onze matrassen: binnen 1-2 weken

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen.

Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij uw matras maken. Ieder matras wordt dus per klantorder geproduceerd. Dit betekent dat u een aantal werkdagen geduld moet hebben tot uw matrassen klaar zijn. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, wij hebben namelijk alle grondstofmaterialen in huis. De grootste vertragende factor zit hem vaak in het vervoer naar uw huis toe. Matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Wij werken daarin samen met onze huisvervoerder Hoekstra transport. Na uw bestelling gaan wij uw bestelling produceren in onze fabriek in Heerenveen. Levering is mogelijk van maandag t/m vrijdag.

Als de afspraak eenmaal ingepland is ontvangt u hier van ons nog een bevestiging van op de dag dat uw bestelling bij ons afgehaald wordt. Vervolgens ontvangt u van Hoekstra transport de avond van tevoren nog een bevestiging via mail met een tijdstipindicatie en een Track & Trace link en op de dag van bezorging ontvangt u, mits wij in het bezit zijn van uw mobiele nummer, 30 minuten voor levering nog bericht via SMS.

Hoekstra transport

Levering op de waddeneilanden

In dit geval kunt u bij de bestelling als afleveradres een transport depot op het vaste land opgeven. U dient dan zelf in overleg met dit depot zorg te dragen voor de verdere afhandeling van de levering op het eiland. Dit geldt alleen voor de producten die via de huisververvoerder bezorgd moeten worden. Het gaat dan om de matrassen, 2 persoons Talalay Latex toppers, maatwerkmatrassen, latten- en schotelbodems, boxsprings en boxxbedden.

Matrassen binnen 2-3 weken bij u thuisbezorgd

Normaal gesproken kunnen we onze matrassen binnen 2 à 3 weken bij u thuis bezorgen. Per productcategorie hanteren wij verschillende levertijden: 

 • Matrassen en toppers (topdekmatrassen): 1 - 2 weken
 • Matrashoes: 1 – 2 weken
 • Maatwerk: 1 – 2 weken
 • Maatwerk waar een mal voor nodig is: 1 – 2 weken (na ontvangst van uw mal)
 • Baby- en kindermatrassen: 1 – 2 weken
 • Babymatrassen waar een mal voor nodig is: 1 – 2 weken (na ontvangst van uw mal)
 • Boxsprings en BoxxBedden: 2 – 4 weken
 • Schotel- en lattenbodem: 2 – 3 weken
 • M Line producten: 3 – 6 weken (afhankelijk M line)
 • Hoofdkussens: 2 werkdagen
 • Overige producten: 1 – 2 weken

Levertijd van dekmatrassen, hoofdkussens, dekbedden, bedtextiel en baby/kindermatrassen

Dekmatrassen, hoofdkussens, dekbedden, bedtextiel en baby/kindermatrassen dragen wij over aan GLS en worden over het algemeen de volgende werkdag bij u thuisbezorgd. U ontvangt in dit geval zodra uw bestelling de fabriek hier verlaten heeft een email met een Track & Trace code.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite