100% natuurlijk dekbed Hefel BioWool - All Year

Levertijd: Binnen 4-7 werkdagen
 • Dit artikel wordt geleverd per pakketdienst. Levering op het door u gewenste adres, bij familie of op kantoor. Niemand thuis? Geen probleem. De chauffeur van GLS geeft het indien mogelijk bij de buren af en laat een boodschap bij u achter.
Lees meer
Nog %1 beschikbaar
SKU
dbhefelbio
Vanaf € 199,00
 • Kies zelf uw bezorgdatum
 • Voor €7,50 bij u thuisbezorgd (Belgie: €15,-)
 • Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

0513 640 401

100% Biologisch Merino wollen dekbed Hefel – All year

Van dit heerlijke 100% zuivere Merinowolle dekbed van Hefel zult u het hele jaar genieten. Het materiaal is geweldig zacht en lekker warm. Daarnaast neemt het materiaal vocht gemakkelijk op.

Het Merinowol is afkomstig van biologische Merino schapenhouderijen. Wol van de Merinoschapen wordt geprezen voor zijn uitmuntende kwaliteit. Merino wol heeft een krullige structuur wat zorgt voor goede ventilatie en buitengewone warmte-isolatie.

Anti-allergisch

Schimmelvorming in Merinowol is vrijwel onmogelijk. Zoals eerder benoemd ventileert het wol uitstekende en daarnaast beschikt het over een geweldige temperatuurregulatie. Schimmels hebben warmte en vocht nodig om zich te kunnen nestelen en maken in Merinowol dus geen schijn van kans.

Huisstofmijt werend

Merinowol bevat de zelfreinigende stof lanoline wat het materiaal bacterie werend en vuilafstotend maakt. Daarnaast is Merinowol geen geschikte omgeving voor huisstofmijt dankzij de temperatuurregulatie en het ventilerend vermogen van het materiaal.

Biologische tijk

Om het biologische Merinowol zit een tijk van biologisch satijn geweven katoen. Deze tijk voelt heerlijk zacht aan en is uiteraard huidvriendelijk.

Certificaten

Het Merinowolle dekbed voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). Tevens is het dekbed Oeko-Tex gecertificeerd en beschikt het over het Woolmerk. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het dekbed is gevuld met 100% zuiver Merinowol en contact met de huid veilig is.

Global Organic Textile Standard (GOTS) keurmerk

GOTS is hét internationale keurmerk voor biologisch textiel. Het 100% natuurlijke Hefel BioWool dekbed (All Year) is voorzien van het Global Organic Textile Standard (GOTS) keurmerk.

Garanties van GOTS keurmerk

Het GOTS keurmerk garandeert milieuvriendelijke textielproductie. GOTS gecertificeerd textiel zijn verplicht om een duurzaamheidsplan te ontwikkelen. Binnen dit duurzaamheidsplan staan waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer centraal. Daarnaast zijn criteria voor de maximale emissienormen voor water bij de productie van GOTS textiel.

Tevens zijn er criteria vastgesteld voor krimpbestendigheid bij het wassen en drogen van een GOTS textiel. Er gelden ook strenge normen voor de kleurvastheid van GOTS textiel bij transpiratie, wassen, nat en droog wrijven en blootstelling aan licht. Deze normen en criteria zijn gebaseerd op de regels van het International Standards Organisation (ISO).

Daarnaast garandeert het GOTS keurmerk dat er géén schadelijke stoffen worden gebruikt tijdens de productie.

Tenslotte waarborgt GOTS sociaal verantwoorde arbeidsomstandigheden binnen de textielverwerking. De sociale criteria voor textielverwerking omvatten onder andere de volgende speerpunten:

 • Verbod op dwangarbeid
 • Veilige en hygiënische arbeidsomstandigheden
 • Verbod op kinderarbeid, fysieke mishandeling, discriminatie en andere vormen van intimidatie
 • Vakbondsvrijheid
 • Recht op collectief overleg
 • Lonen en werkuren voldoen aan de nationale wettelijke vereisten

GOTS keurmerk heeft 2 varianten

Er zijn 2 varianten van het GOTS keurmerk:

 1. GOTS-label (+95%) biologische textielvezels : Textiel met dit label bestaat voor meer dan 95% uit biologisch textielvezel.
 2. GOTS-label x% biologische textielvezel: Het textiel met dit label bestaat voor minimaal 70% uit biologisch textiel. Dit label wordt toegekend aan GOTS textiel dat tussen de 70% à 95% bestaat uit biologisch textiel. Op dit type label wordt het percentage biologisch textiel weergegeven.

Wanneer er geen percentage wordt gegeven op het GOTS label, is het textiel GOTS +95% gecertificeerd. Onder het GOTS keurmerk staat bij een +95% GOTS-textiel “Organic”.

Certificatie 100% natuurlijk dekbed Hefel

Specificaties
LevertijdBinnen 4-7 werkdagen
Vulling dekbed100% biologisch Merino schapenwol van biologische schapenhouderijen
Tijk dekbed100% biologische katoen, satijngeweven
Vulgewicht400 gr/m2
SeizoenAll-Year vier-seizoenen dekbed
CertificatieTijk is GOTS standards gecertificeerd – CU 811099
Garantie5 jaar
VerzendserviceVoor €7,50 bij u thuisbezorgd (Belgie: €15,-)

Geen resultaten

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 1 - 2 weken. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 1 à 2 weken.

Waarom 1 à 2 weken?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf (muv M line) in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €35,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €17,50
 • Hoofdkussens, beddengoed en air-lift: €7,50

België:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €75,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €35,-
 • Hoofdkussens, beddengoed en air-lift: €15

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Wat vinden klanten van ons

10

Mooi matras en snelle levering

Magdalena uit Haarlem

10

Top bedrijf

Blokzijl uit Eygelshoven

10

Perfect matras op afgesproken tijd klaar

Fortuin uit Stiens

7

Nette levering zoals afgesproken. Goed verpakt

Geert Smid uit Veenendaal


Bekijk alle reviews

Meest verkochte matrassen
Search engine powered by ElasticSuite