SPLIT toppers

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Split toppers kopen

Split topper

Als uw huidige matras niet meer zo lekker ligt als vroeger hoeft u niet direct een nieuw matras aan te schaffen. Vaak kunt u de levensduur van uw matras nog een paar jaar verlengen door een split topdekmatras te kopen. Op deze manier kunt u uw huidige slaapsysteem op een goedkope manier voorzien van een upgrade. De aanschaf van een split topper zorgt uiteraard ook voor een verbeterd comfort.

Hygiëne

Koopt u een split topper uit hygiënische overwegingen? Zorg er in principe voor dat u iedere tien jaar uw matras vervangt, maar als tussenoplossing is een topper prima geschikt om uw matras schoner en nieuwer te doen aanvoelen. Bijkomend voordeel van een dekmatras is ook nog eens dat deze gemakkelijk te keren en te luchten is.

Wat is een split topper

Als er in je slaapkamer een tweepersoons elektrisch verstelbaar bed staat, is een split topper de meest logische keuze. Een splittopper heeft in het hoofdeinde een split, waardoor beide hoofdeindes afzonderlijk van elkaar te verstellen zijn. Ideaal als jij nog graag een boek wilt lezen, of wat televisie wilt kijken in bed maar je partner liever gaat slapen.

Materiaalkeuze

De split toppers in het assortiment van MatrasFactory zijn verkrijgbaar in verschillende soorten comfortschuim, waaronder onze meest hoogwaardige schuimen. U kunt bij ons kiezen uit: Traagschuim, (Pantera)koudschuim en (Talalay)latex.

We leveren onze splittoppers in iedere gewenste afmeting. Zit uw standaardafmeting er niet tussen? Dat is geen enkel probleem, neem in dit geval contact met ons op en geef uw wensen wat betreft het materiaal en afmetingen door, dan zorgen wij dat uw splittopper binnen de korste keren bij u thuis is bezorgd. Zelf afhalen kan natuurlijk altijd ook, maak hiervoor telefonisch een afspraak met een van onze medewerkers.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!