SPLIT toppers

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Topdekmatras split

Wilt u uw slaapcomfort verbeteren? Maar is uw huidige matras nog niet aan vervanging toe? U kunt gemakkelijk uw slaapcomfort verbeteren met een topdekmatras split. Hierdoor kunt u de levensduur van uw matras met nog een aantal jaren verlengen en kunt u uw bed op een goedkope manier voorzien van een upgrade.

Hygiëne

Koopt u een split topper uit hygiënische overwegingen? Zorg er in principe voor dat u iedere tien jaar uw matras vervangt, maar als tussenoplossing is een topper prima geschikt om uw matras schoner en nieuwer te doen aanvoelen. Bijkomend voordeel van een dekmatras is ook nog eens dat deze gemakkelijk te keren en te luchten is.

Wat is een split topper?

Als er in je slaapkamer een tweepersoons elektrisch verstelbaar bed staat, is een topdekmatras split de meest logische keuze. Een splittopper heeft in het hoofdeinde een split, waardoor beide hoofdeindes afzonderlijk van elkaar te verstellen zijn. Ideaal als jij nog graag een boek wilt lezen, of wat televisie wilt kijken in bed maar je partner liever gaat slapen.

Een topdekmatras split wordt voornamelijk gebruikt bij boxspringbedden. Onze topdekmatras split zijn in alle mogelijke maten te verkrijgen. Wij maken onze toppers namelijk zelf in onze fabriel. Handgemaakt en van hoogwaardige kwaliteit. 

Materiaalkeuze topdekmatras split

De split toppers in het assortiment van MatrasFactory zijn verkrijgbaar in verschillende soorten comfortschuim, waaronder onze meest hoogwaardige schuimen. U kunt bij ons kiezen uit: Traagschuim, (Pantera)koudschuim en (Talalay)latex.

We leveren onze topdekmatras split in iedere gewenste afmeting. Zit uw standaardafmeting er niet tussen? Dat is geen enkel probleem, neem in dit geval contact met ons op en geef uw wensen wat betreft het materiaal en afmetingen door, dan zorgen wij dat uw splittopper binnen de korste keren bij u thuis is bezorgd. Zelf afhalen kan natuurlijk altijd ook, maak hiervoor telefonisch een afspraak met een van onze medewerkers.

Meest verkochte dekmatrassen
Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in HollandLees meer over de certificatie van onze dekmatrassen
Search engine powered by ElasticSuite