Traagschuim topdekmatras 'Malmo' met Split

Levertijd: 1-2 Weken
 • Dit artikel wordt geleverd per pakketdienst. Levering op het door u gewenste adres, bij familie of op kantoor. Niemand thuis? Geen probleem. De chauffeur van GLS geeft het indien mogelijk bij de buren af en laat een boodschap bij u achter.
Lees meer
SKU
tsvknas6
Vanaf € 285,00
 • Snelle levering
 • Voor €15,- bij u thuisbezorgd
 • Gemaakt in Heerenveen
 • Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

☎ 0513 640 401

Drukverlagend topdekmatras

Geschikt voor mensen met gevoelige schouders heupen en gewrichtsklachten

Deze 'Malmo' topdekmatras is een rijke aanvulling aan ons assortiment dekmatrassen. Voor een optimaal rendement van het bijzondere NASA traagschuim SG50 is de kern van dit dekmatras naar een royale 6 centimeter gebracht, waardoor u in een royale toplaag van traagschuim langzaam weg zakt.

De 'Malmo' topper is bedoeld om bovenop uw bestaande matras te leggen en zal uw huidige ligcomfort naar een zacht en toch ondersteunend ligcomfort transformeren. Door de warmte van uw lichaam wordt het NASA schuim zacht en soepel en de uitstekende lichaamsdelen zakken langzaam aan weg in het dekmatras.

Extra comfort

De holle gedeeltes van het lichaam worden ondersteund. Het dekmatras is gemakkelijk te keren en is geschikt als extra dikke comfort laag op alle type bedmatrassen. Dankzij de extra dikke kern van NASA traagschuim en de enkeldoeks en ongewatteerde matrashoes komen de unieke kenmerken van traagschuim nog beter tot hun recht. De matrashoes is wasbaar op 40 graden.

Specificaties
Levertijd 1-2 Weken
Gemaakt in Nederland (in Heerenveen)
Model van dekmatras Met split
Lengte naad split 90 cm
Ligcomfort Soft
Materiaal Traagschuim SG50
Totale matrashoogte Circa 6 cm
Dikte kern 6 cm
Matrashoes Ongewatteerd enkeldoek
Garantie 3 jaar
Verzendservice Voor €15,- bij u thuisbezorgd

Geen resultaten

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 10-15 werkdagen. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen, hoofdkussens en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 10 werkdagen.

Waarom 10-15 werkdagen?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €30,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €15,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 7,50

België:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €60,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €30,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 15

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Meest verkochte matrassen