Schotelbodems

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schotelbodem kopen

Bedbodem

Over het algemeen wordt aangenomen dat 85% van het slaapcomfort afkomstig is uit het matras, en de overige 15% uit de bedbodem. Dat wil niet zeggen dat de keuze voor een bedbodem geheel onbelangrijk is. De keuze voor een slechte bedbodem kan uw gehele slaapsysteem een stuk minder comfortabel en minder hygiënisch maken. Let er ook op dat bij een hoogwaardig matras idealiter een hoogwaardig bedbodem wordt gebruikt, omdat er anders kwaliteitsverlies kan optreden.

Schotelbodem

Bij de (algemene) afmeting 90 x 200cm beschikt een schotelbodem over 55 afzonderlijke, hoogwaardige en onafhankelijk verende schotels. De combinatie van al deze schotels zorgen voor een bijzonder comfortabele slaapervaring. Dit komt omdat u als het ware in drie dimensies wordt ondersteund; de schotels weten direct op iedere beweging te reageren en passen zich razendsnel aan uw lichaam aan. De gehele bodem als totaal werkt zeer verend wat veel luxe en comfort met zich meebrengt. Bijkomend voordeel is dat een schotelbodem niet wordt beïnvloed door schommelingen in de temperatuur: het comfort blijft altijd op een constant peil.

Elektrisch verstelbaar

Twee elektronisch aangedreven laagspanningsmotoren zorgen voor een verstelbare functie op de elektrisch verstelbare variant van de schotelbodem. De schotelbodem is naar eigen inzicht in te stellen. Zo kunt u het hoofd-, rug- en voetgedeelte naar wens instellen. Bijvoorbeeld in een comfortabele zitstand, of met extra ondersteuning voor de knieholte. Ook beschikt deze schotelbodem over een elektrisch verstelbare neksteun zodat u gemakkelijk televisie kunt kijken vanuit bed.

Stel zelf u comfortzone bij

Deze schotelbodem kunt u zelf instellen op uw gewicht, en gewenst comfort. De ‘comfortzone’ die ingebouwd is rondom de heupenpartij is in hardheid instelbaar. Hierdoor kunt u zelf kiezen welk comfort het meest van toepassing is op uw slaapeisen.

Bedbodems in zijn algemeenheid

Bent u er nog niet uit welke bedbodem u wilt voor onder uw matras en wilt u meer informatie over alle verschillende bedbodems? Kijk dan eens op onze informatieve site bedbodems.com. Daar kunt u alles lezen over de verschillende soorten matrasdragers (lattenbodem, vlavrobodem, spiraalbodem, schotelbodem, boxspring) zodat u een goed beeld kunt krijgen van wat voor invloed een matrasdrager kan hebben op het slaapcomfort.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite