Matrassen op maat

Op zoek naar een matras op maat? Wij maken ieder matras geheel op maat. Wij produceren niet alleen afwijkende formaten en uitvoeringen van 'normale' matrassen, we zijn ook gespecialiseerd in uiterst comfortabele wiegmatrassen op maat in iedere denkbare vorm. Mooi afgeschuind voor de perfecte pasvorm. Maar ook maken wij dagelijks voor klanten door het hele land matrassen op maat voor in de caravan, camper of voor in de boot. Want niet alleen thuis is slaapcomfort belangrijk, ook wanneer u op vakantie gaat is een goede nachtrust belangrijk. En een matras op maat is daarbij essentieel.

Matras Factory is een uiterst veelzijdig bedrijf!

Omdat wij onze matrassen zelf produceren kunnen we het u helemaal naar de zin maken. Wij maken wat u wilt, ook buiten ons toch al zeer uitgebreide standaardassortiment om. Op zoek naar een matras op maat, een matras van 220 cm bij 160 cm? Wij maken het op maat.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord, want bij een matras op maat hoort ook advies op maat!Matrassen op maat, onze specialiteit

Voor liefhebbers van comfort die er met de boot, camper of caravan op uit willen trekken maken we de comfortabele en duurzame koudschuim matrassen, maar desgewenst ook pocketvering matrassen of binnenverinsgmatrassen, zodat u onderweg als een prins(es) kunt liggen. We kunnen zelfs M Line matrassen in iedere gewenste maat voor u maken.

We maken iéder matras op maat

Door de jaren heen hebben we honderden, zo niet meer dan duizend klanten blijgemaakt met een speciaal voor hen op maat gemaakt matras. Hieronder een kleine greep uit de verschillende matrassen die wij speciaal voor u op maat kunnen maken:

Dus voor elk wat wils. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op: Bel 0513-640401 of mail ons info@matrasfactory.nl Elke afmeting of vorm is mogelijk!

WIJ MAKEN UW NACHTEN!