Pantera® matras 'Colorado XL Firm'

Levertijd: 2-3 Weken
 • Dit artikel wordt bij u thuis afgeleverd door onze professionele partner Jos Dusseldorp Meubeltransport.
 • Levering vindt plaats op een door u gewenst moment (vanaf moment dat het artikel leverbaar is).
Lees meer
SKU
mvkpanf20
Vanaf € 379,00
 • Snelle levering
 • Voor €30,- bij u thuisbezorgd
 • 100 dagen proefslapen
 • Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

☎ 0513 640 401

Pantera Matras Colorado XL Firm

Een "dijk van een matras"

Ook dit Pantera matras is binnen de reeks koudschuim matrassen een ware topper. Dit Pantera matras is maar liefst circa 23 cm dik en geproduceerd met een extra zware kern in een zorgvuldig geselecteerde firm kwaliteit HR Pantera koudschuim. Het is een wat steviger matras, voor mensen die hier bewust voor kiezen, toch veerkrachtig en soepel en door de open celstructuur van de kern is dit matras ook nog eens zeer goed ventilerend.

Voor mensen met een lichaamsgewicht boven de 100 kilo en voor de slapers die houden van een wat steviger matras, is dit matras zeker een goede keus die aan uw verwachting zal voldoen en ook zeer duurzaam is.

Wilt u een medium matras uit deze Pantera koudschuim matrassen reeks dan verwijzen wij u naar de Pantera Matras 'Colorado XL Medium'. Zoekt u een zacht matras uit de Pantera koudschuim serie, dan adviseren wij u het Pantera Matras 'Colorado XL Soft'.

En met oog voor een kwalitatief goede matrashoes

Al onze Pantera koudschuim matrassen zijn voorzien van een THERMOCOOL™ matrashoes. Onze mening is dat bij een hoogwaardig matras ook een hoogwaardige matrashoes hoort. THERMOCOOL™ is in onze ogen de ideale matrasstof voor een Pantera matras, dankzij de unieke combinatie van de specifieke eigenschappen: THERMOCOOL™ is vochtregulerend omdat het de nachtelijke transpiratie vermindert, het is luchtdoorlatend en snel drogend, maar ook absorberend.

Met intelligente gel

In de matrashoes zit een intelligente gel verwerkt, genaamd Thermo-gel® Finish. Deze intelligente gel verzekert u van een optimale slaapervaring, waarbij de temperatuur precies goed is. De gel creëert een verkoelende sensatie voor de huid.

Deze matrashoes is vervaardigd van een elastisch breisel van 300 gram per vierkante meter. Dit breisel bestaat voor 45% uit katoen, en voor 55% uit polyester. Deze luxe matrashoes is 3-zijdig afritsbaar en kunt u wassen tot 40 graden Celsius.

Specificaties
Materiaal Pantera® Koudschuim HR 52 firm
Gemaakt in Nederland (in Heerenveen)
Ligcomfort Firm
Totale matrashoogte Circa 23 cm
Dikte kern 20 cm
Matrasdrager Uitermate geschikt voor gebruik op een boxspring, lattenbodem, schotelbodem, spiraalbodem of andere goed ventilerende bedbodem
Matrashoes Luxe afritsbare THERMOCOOL™ dubbeldoeks matrashoes, voor extra comfort. Afritsbaar, anti-allergisch en wasbaar tot 40°C.
Garantie 7 jaar
Keerbaar matras Ja
Levertijd 2-3 Weken
Verzendservice Voor €30,- bij u thuisbezorgd

Geen resultaten

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 10-15 werkdagen. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen, hoofdkussens en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 10 werkdagen.

Waarom 10-15 werkdagen?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €30,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €15,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 7,50

België:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €60,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €30,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 15

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Meest verkochte matrassen