1000-pocketveren matras 'Londen'

Levertijd: 2-3 Weken
 • Dit artikel wordt bij u thuis afgeleverd door onze professionele partner Jos Dusseldorp Meubeltransport.
 • Levering vindt plaats op een door u gewenst moment (vanaf moment dat het artikel leverbaar is).
Lees meer
SKU
mpv1000tal
Vanaf € 579,00
 • Snelle levering
 • Voor €30,- bij u thuisbezorgd
 • 100 dagen proefslapen
 • Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

☎ 0513 640 401

Slapen alsof u gewichtloos bent

Dit is een matras voor liefhebbers van een ondersteunend slaapcomfort voorzien van een soft latex afdekking aan beide zijdes van het matras. Deze 1000 individueel verpakte stalen veren, zorgvuldig verdeeld over 5 comfortzones, dragen u alsof u gewichtsloos bent! Dat effect wordt bereikt door de micro veren in te pakken in aparte zakjes zodat deze individueel hun werk kunnen doen, de soft latex afdekking die extra is voorzien van micro ventilatieperforaties zorgt voor een uitstekende luchtdoorstroming van het matras.

Dit matras heeft een prima vochtopnemend vermogen: in alles een heerlijk soepele matras die elk lichaamsgewicht tot 120 kilo omringt met alle denkbare comfort.

Afgewerkt met een luxe THERMOCOOL™ matrashoes

Alle matrassen in de 1000-pocketvering serie zijn comfortabel afgewerkt met een THERMOCOOL™ matrashoes. Deze THERMOCOOL™ tijk is de ideale matrashoes voor dit pocket-1000 matras: Dankzij de unieke combinatie van de specifieke eigenschappen. Zo is THERMOCOOL™  vochtregulerend omdat het de nachtelijke transpiratie vermindert, het is luchtdoorlatend en snel drogend, maar ook absorberend. Deze luxe matrashoes is wasbaar tot 40 graden Celsius.

Specificaties
Materiaal Multi pocketveer + 2 x 4 cm Talalay® Latex
Gemaakt in Nederland (in Heerenveen)
Ligcomfort Medium - Firm
Totale matrashoogte Circa 23 cm
Dikte kern 20 cm
Matrasdrager Uitermate geschikt voor gebruik op een boxspring, lattenbodem, schotelbodem, spiraalbodem of andere goed ventilerende bedbodem
Matrashoes Luxe afritsbare THERMOCOOL™ dubbeldoeks matrashoes, voor extra comfort. Afritsbaar, anti-allergisch en wasbaar tot 40°C.
Garantie 5 jaar
Keerbaar matras Ja
Levertijd 2-3 Weken
Verzendservice Voor €30,- bij u thuisbezorgd
wij hebben twee verstelbare lattenbodems, maar willen graag 1 matras van 160x200. Kan dat of geeft dat problemen

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 10-15 werkdagen. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen, hoofdkussens en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 10 werkdagen.

Waarom 10-15 werkdagen?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €30,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €15,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 7,50

België:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €60,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €30,-
 • Beddengoed, hoofdkussens en matrasbeschermers: € 15

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Wat vinden klanten van ons

8
Onbekend uit Amsterdam

10
Onbekend

8
Joost uit Amsterdam

8
Nelleke uit Vught


Bekijk alle reviews

Meest verkochte matrassen