Alternatief voor een waterbed

Een waterbed kent veel voordelen maar ook nadelen. Liefhebbers van het waterbed vinden een waterbed vaak aangenaam omdat ze zelf van alles kunnen instellen. Zo is de stabiliteit en de temperatuur van het bed zelf in te stellen. Anderen vinden het bed juist weer minder prettig omdat in en uit kan stappen wat minder gemakkelijk gaat.

Heeft u op het moment een waterbed en bent u op zoek naar alternatief? Wij helpen u graag met het vinden van een goed alternatief voor een waterbed.

Pantera® Soft is een goed alternatiefPantera Soft

Wij raden mensen die van een waterbed komen meestal ons Pantera® Soft matras aan. Vaak vinden mensen die een alternatief zoeken voor een waterbed alle andere matrassen al snel te hard aanvoelen.

Ons Pantera® Soft matras kan dan uitkomst bieden. Wat normaal gesproken elders als een "soft" matras wordt aangeboden, is bij ons een “medium” matras qua hardheid. De Pantera® Soft is een super zacht matras. Pantera® matrassen vallen binnen de koudschuim matrassen maar hebben dankzij een ander productieproces verbeterde eigenschappen.

Mensen die van een alternatief voor een waterbed zoeken ervaren het Pantera® Soft matras als comfortabel en zacht. Wij raden u aan om bij ons in Heerenveen te komen proefliggen wanneer u op zoek bent naar vervanging van een waterbed. Zo bent u er van verzekerd dat u een matras kiest dat voor u het meeste comfort biedt. Want comfort is ten slotte persoonlijk.

Voordelen van een waterbed

  • Een waterbed biedt hoge flexibiliteit waardoor spieren ontspannen en uw rug in een natuurlijke slaaphouding komt.
  • Huidschilfers, stof, huisstofmijt en bacteriën kunnen niet in een waterbed worden opgenomen. Dit maakt een waterbed zeer hygiënisch.
  • De stabiliteit en temperatuur van een waterbed kunt u zelf instellen.

Nadelen waterbedHond op bed

  • Een waterbed is loodzwaar en hierdoor moeilijk te verplaatsen.
  • Uw woning moet in staat zijn het zware waterbed te dragen.
  • Wanneer uw partner zich draait op een waterbed voelt u dit.
  • Een waterbed kost veel stroom.
  • Het is moeilijk om in en uit een waterbed te stappen.
  • Katten en honden kunnen niet op een waterbed in verband met kans op lekkage door scherpe nagels.

Vrijblijvend advies

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie benieuwd zijn geworden naar de mogelijkheden voor de vervanging van uw waterbed, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Heerenveen! Kom vrijblijvend langs, of maak als u dat prettig vindt op voorhand een telefonische afspraak via 0513-640401. Onze ervaren slaapexperts helpen u graag verder.

Search engine powered by ElasticSuite