Matras Factory in Heerenveen

Loop binnen bij onze showroom!

Wilt u een matras liever even uitproberen voordat u deze aanschaft? Kom dan naar onze showroom in Heerenveen. Van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom met al uw wensen en vragen. In onze showroom vindt u alle matrassen uit onze collectie en kunt u deze uiteraard uitproberen.

Onze matras-experts staan voor u klaar om advies op maat te geven. Komt u van ver? Of heeft u specifieke wensen en vragen voor ons? Dan kunt u een afspraak maken. Dan plannen wij voldoende tijd voor u in om samen met u het juiste matras te kiezen.


Afspraak maken

Bezoekadres showroom en fabriek Heerenveen

De showroom en het slaap-lab van de fabriek vindt u op het industrieterrein Heerenveen-West, dichtbij de snelweg. Parkeren is gratis.

Adres:

Matras Factory
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen

Mocht uw navigatiesysteem ons adres niet pakken, probeer dan om Businesspark Friesland-West 7 Nijehaske in te voeren. Sommige navigatiesystemen hebben de gemeentelijke herindeling nog niet doorgevoerd.

Contactgegevens
E-mail: info@matrasfactory.nl
Telefoon: 0513 - 640 401

Openingstijden showroom Heerenveen

De showroom in Heerenveen is van maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Persoonlijke wensen van de klant

Wij vinden een goede nachtrust een primaire levensbehoefte, hier hoort natuurlijk een goed matras bij! De persoonlijke wensen van onze klant vinden wij zeer belangrijk bij het produceren van het juiste matras. Onze authentieke en specifieke productie is hier dan ook volledig op gericht. Zo maken wij naast onze standaardcollectie ook matrassen op maat.

Adviseren

Een ander punt waar wij voor staan is het geven van het juiste advies. Wij vinden het belangrijk dat wij hoogwaardig, professioneel en vooral persoonlijk en betrouwbaar advies leveren aan onze klant. Wij streven hiernaar in onze showroom, maar ook online op onze website. De nadruk ligt bij ons meer op advies dan verkoop.

Persoonlijk advies over matrassen in showroom Heerenveen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite