Koudschuim matras 200 x 200

Het koudschuim 200 x 200 matras is een super royaal tweepersoonsmatras. De lengtemaat van 200 cm is erg populair en wordt veruit het meest gekozen. Dankzij de enorme breedtemaat van 2 meter ben je verzekerd van een groot lig-oppervlak. Op dit matras heb je gegarandeerd voldoende ruimte om je om te draaien.

Koudschuim matrassen zijn uiterst veerkrachtig en bieden een geweldig ligcomfort. Dankzij de open celstructuur van het materiaal beschikt het koudschuim matras over geweldige klimaateigenschappen: goede ventilatie en uitstekende temperatuur- en vochtregulatie. Matras Factory biedt 2 soorten 200 x 200 koudschuim matrassen: het standaard koudschuim matras en het hoogwaardige Pantera® koudschuim matras.

Koudschuim matras 'Colorado Medium' 200x200
€ 899,00
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Levensduur
Koudschuim matras 'Colorado Soft' 200x200
€ 899,00
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Levensduur
Koudschuim matras 'Colorado Firm' 200x200
€ 899,00
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Levensduur
Pantera® matras 'Colorado XL Medium' 200x200
€ 1.199,00
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Levensduur
Pantera® matras 'Colorado XL Soft' 200x200
€ 1.199,00
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Levensduur
Pantera® matras 'Colorado XL Firm' 200x200
€ 1.199,00
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Levensduur

Wanneer kiest u voor een 200x200 koudschuim matras?

Als het gaat om het kiezen van het juiste matras, zijn er veel factoren waar u rekening mee kunt houden. Een van de belangrijkste factoren is de grootte van het matras. Kiest u voor een 200x200 matras? Dan kiest u voor zowel een lang als breed tweepersoonsmatras, met een royaal slaapoppervlak. Een 200x200 koudschuim matras kan een goede keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een matras dat ruimte biedt, met daarbij de voordelen van koudschuim.

Ruimte om comfortabel te kunnen slapen

Een 200x200 koudschuim matras biedt veel ruimte om comfortabel te kunnen slapen. Het is daarom een goede keuze voor mensen die de ruimte hebben in hun slaapkamer en graag wat extra ruimte willen hebben tijdens het slapen. Bovendien biedt koudschuim een uitstekende ondersteuning, waardoor het matras geschikt is voor mensen met verschillende slaaphoudingen en lichaamstypes. Ook is het zo dat de bewegingen van de ene partner minder snel worden overgebracht naar de andere kant van het bed. Dit bevordert een goede nachtrust voor beiden.

Koudschuim heeft nog meer voordelen

Zoals we al aangaven biedt koudschuim een uitstekende ondersteuning. Het materiaal is veerkrachtig en past zich gemakkelijk aan, aan de vorm van uw lichaam. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht over het matras en voorkomt drukpunten. In vergelijking met latex - en traagschuim matrassen heeft koudschuim een hogere puntelasticiteit. Dit betekent dat het materiaal snel terugveert naar zijn oorspronkelijke vorm en zich dus gemakkelijk aanpast aan veranderingen in de slaaphouding. Bij traagschuim matrassen duurt dit terugveren langer, waardoor het moeilijker kan zijn om van houding te veranderen. Voor oudere mensen is een koudschuim matras daarom vaak fijner.

Duurzaam, veerkrachtig en een goede ondersteuning

Koudschuim is ook duurzaam materiaal. Het heeft een hoge veerkracht en behoudt zijn vorm en ondersteuning langdurig. In vergelijking met pocketvering matrassen gaat een koudschuim matras langer mee. Pocketvering matrassen hebben eerder de neiging om in te zakken op de plaatsen waar het lichaam het meest drukt. Dit kan resulteren in minder ondersteuning en dus een slechtere nachtrust.

Ook op het gebied van ventilatie en vochtregulatie scoort het koudschuim matras goed

Op het gebied van ventilatie en vochtregulatie scoort koudschuim ook goed. Het materiaal heeft een open celstructuur, waardoor het goed ademt en goed vocht afvoert. Dit maakt koudschuim matrassen geschikt voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen. In vergelijking met traagschuim matrassen is koudschuim beter in het afvoeren van vocht. Traagschuim heeft namelijk een dichtere celstructuur, waardoor het minder goed ademt en vocht minder snel afvoert.

De prijs van koudschuim matrassen

Koudschuim matrassen zijn relatief goedkoop in vergelijking met latex- en traagschuim matrassen. Dit komt doordat koudschuim een synthetisch materiaal is en daardoor goedkoper te produceren is. Latex- en traagschuim matrassen zijn daarentegen vaak duurder in aanschaf. Bij Matras Factory kunnen wij bewust de prijs laag houden, omdat wij de matrassen zelf produceren in onze fabriek in Heerenveen. Wel is een 200x200 koudschuim matras over het algemeen duurder dan bijvoorbeeld een 180x200 koudschuim matras of een 160x200 koudschuim matras. Zoekt u naar een matras op maat? Dan is dat ook zeker mogelijk. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen.

Koudschuim matras 200x200 online bestellen

Bent u op zoek naar een kwalitatief koudschuim matras met de afmeting 200x200, dan raden we het zeker aan om de matrassen op deze pagina goed te bekijken. Wij bieden altijd het perfecte matras voor uw slaapbehoeften. We krijgen nu gemiddeld een 9,0 van onze klanten en voegen hier graag meer tevreden klanten aan toe. Bent u de volgende?

Meest verkochte matrassen
Search engine powered by ElasticSuite