M Line Wave Pillow 1

Het M Line Wave Pillow is een ergonomisch gevormd neksteun hoofdkussen, dat is voorzien van verticale ventilatiegaten en een tijk met HCC technologie. De tijk van dit comfortabele M Line kussen is wasbaar op 60 graden.

Afmetingen van het M Line Wave Pillow:

Het M Line Wave Pillow is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes hoogtes, namelijk 8/ 10 cm hoog of 10/13 cm hoog.

Voordelen van het M Line Wave Pillow

  • Het geeft een perfecte nekpositie
  • Extra stabiele ondersteuning
  • De maatvoering is 40 x 60 cm. De hoogte kunt u kiezen: 8/10 cm hoog of 10/13 cm hoog

Specificaties M Line Wave Pillow

Ligcomfort

Soft

Soort

Visco traagschuim

Vulling

Visco-elastisch schuim

Advies

Rug- en zijslapers

Anti allergisch

Ja

Hoes

Enkeldoeks hoes

Wasvoorschriften

De hoes is wasbaar tot 60 graden

Garantie

3 jaar volgens de M Line voorwaarden

Verzendservice

Voor €7,50 bij u thuisbezorgd

M Line Wave Pillow

Waarom bieden wij het M Line Wave Pillow niet meer aan?

Als matrassen fabriek is het matras ons hoofdproduct. Hoofkussens zien wij als service product dat wij extra aanbieden. Vanuit deze overtuiging hebben wij ons aanbod hoofdkussen beperkt. U kunt bij ons terecht voor 3 verschillende types hoogwaardige hoofdkussens:

  • Layla I, II en XL hoofdkussen
  • Aerella cool night hoofdkussen
  • Gilder Zen Pillow Medium en Firm

Layla 100% natuurlijk Talalay® Latex hoofdkussens

Een Layla 100% natuurlijk Talalay® Latex hoofkussen is een zeer veerkrachtig, comfortabel en toch zacht kussen. Een Layla hoofdkussen zal niet platter worden of inzakken en hoeft u ook nooit op te schudden. Doordat dit hoofdkussen een open celstructuur heeft én is voorzien van pin-gaten, wordt de vochthuishouding en de luchtcirculatie geoptimaliseerd. Het hoofdkussen is in het midden 14 cm hoog.

100% zuivere latex

Deze kwaliteit is in tegenstelling tot andere natuur latex, ook ECHT uit 100% zuivere latex geproduceerd is. De Talalay® productie methode biedt als enige deze GARANTIE, 0% synthetisch latex en 0% vulstoffen.

Talalay® maakt het verschil

Een ecologisch vriendelijk en natuurlijk product, dat door zijn unieke productieproces anti-allergisch, antibacterieel en ook nog eens huisstofmijtvrij is. Voor veel mensen is het een nieuwe ervaring dat een Layla 100% natuurlijk Talalay® Latex hoofkussen zoveel verschil kan maken in slaapcomfort.

Wij bieden 3 verschillende varianten aan:

Layla 100% natuurlijk Talalay® Latex hoofdkussen

Aerella cool night hoofdkussen

Het Aerella cool night hoofdkussen heeft vezels met een verkoelende werking. Hierdoor kunt u de hele nacht lang heerlijk koel slapen. Het hoofdkussen is antibacterieel en anti-allergisch. Het hoofdkussen is te wassen op 40⁰C en u kunt de vulhoeveelheid aanpassen naar wens. De hoes van het hoofdkussen is gemaakt van 100% polyester ‘cooling-fabric’. Dit materiaal reageert op warmte en vochtigheid. Met het Aerella cool night hoofkussen houdt u uw hoofd koel.

Aerella cool night hoofdkussen

Gilder Zen Pillow

Dit hoofdkussen is ontworpen om uw nek optimaal te ondersteunen. Het hoofdkussen is geschikt voor zij-, buik- en rugslapers. In het hoofdkussen is in het midden een ingestikte horizontale drawsnaad verwerkt. Hierdoor blijft uw hoofd in de juiste positie. Daarnaast ondersteunt de boogvorm aan de schouderzijde een stabiele ligging. Dankzij de ondersteuning van de schouders aan de linker- en rechterzijde blijft uw hoofd in een goede houding.

Wij bieden 2 verschillende varianten aan:

Gilder Zen Pillow Firm  hoofdkussen
Search engine powered by ElasticSuite