M line matras op maat

Het M line Recrea Matras, keuze in diverse maten en vormen

Na een drukke (werk) dag verlangt u naar een comfortabele nachtrust, maar tijdens een welverdiende vakantie natuurlijk ook! Thuis kiest u voor het beste slaapcomfort, maar wanneer u een reis maakt met een caravan, camper of boot is dat ook mogelijk.

Topmerk M line en Matras Factory bundelen hun kwaliteiten om te zorgen voor een goede nachtrust tijdens mooie reizen. Deze energieke dagen zitten vol nieuwe indrukken, actieve tochten of ontspanning waardoor het van belang is dat u de volgende dag weer uitgerust wakker wordt.

Mogelijke basisvormen M line Recrea matras

M line Recrea matrasDe kwaliteit van M line meenemen op reis is door Matras Factory te realiseren. Dagelijks worden matrassen in allerlei vormen en maten gemaakt voor in caravans, campers en boten. Op basis van de vele ervaringen die mensen tijdens de vakanties meemaken is het M line Recrea Matras ontwikkeld.

Het Recrea Matras bestaat uit Eucafeel® (EF) schuim dat zich al bewezen heeft in het M line RIO matras uit 2016. Het heeft dezelfde drukverlagende eigenschappen, maar een betere warmte- en vochtafvoer. Dit maakt het M line Recrea Matras ook uitermate geschikt voor gebruik in warme vakantieoorden.

De hoogte van het M line Recrea matras

Het M line Recrea Matras is produceerbaar in 12 cm en 18 cm hoog. Hiermee past het matras in elke caravan, camper en/of boot. Hierbij wordt er rekening gehouden met bijvoorbeeld ramen, rolhorren of alkoof zodat het matras altijd past.

Prijzen M line Recrea matras

Het gewicht

Het laadvermogen is altijd een heikel punt wanneer men de caravan of camper inlaadt. Met het M line Recrea Matras is ‘te zwaar’ geen issue meer.

Hoe kan ik het M line Recrea matras bestellen?

Het M line Recrea matras is te bestellen door dit bestelformulier (link) te downloaden en in te vullen. U kunt het ingevulde bestelformulier dan mailen naar info@matrasfactory.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Heerenveen

Search engine powered by ElasticSuite